Ačiū Tina . Lauksiu sąskaitos.
Evora, čigono darže pasirodė astrophytum myriostigma nudum kikko .
Oho kaip greit išpardavė čigonas. Dar spėjau nugriebti.
oho, čia tai bent
Frekenaura, labai pasisekė, gražuolis kikko, sveikinu
kažin kiek jų buvo, kad greit pardavė?
Išpardavė per porą valandų. Kai žiūrėjau, rodė, kad prieš valandą įkelta, o po 2 val jau buvo išparduota. Gal nedaug užsivežė. Dar galvojau užsisakinėti ar ryt nuvažiuoti į vietą, bet galvoju ai užsisakysiu. Pasirodo gerai padariau .
Kai gausiu, pasirodysiu. Nuotraukoje gražus, pažiūrėsime ką atsiųs.
Aš tik vakare užmačiau, nespėjau. Kokia kaina buvo?
Aš tik vakare užmačiau, nespėjau. Kokia kaina buvo?
Kaina buvo 28,00 eur. Vazono dydis rašo 7,5 cm.
Ačiū. Labai normali kaina. Tikiuosi taip greit išpirkus, Čigonas užsakys į savo vežimą ir daugiau Kikko.
Tina, džiaugiuosi, kad Uhligiukai gražučiai parkeliavo. Norėjau ir aš kažką jų pirkti, bet...neradau ko ieškojau. Nors vasarą 4 augalus būvau užmačiusi. Pastebėjau, kad apie spalio mėn. jie augalus išsiunčia vazonėliuose. Matyt atsižvelgia į jų išgyvenimo didesnę tikimybę, kad neprarastume šaknydindami naujokus šaltu miego laikotarpiu.
Kaip šaunu Evora , kad gavote. Maniškis jau ryt turbūt bus pas mane . Vakar vakare matyt jų sistema blogai suveikė arba patys nesusiskaičiavo . Dar Prickly turbūt norėjo. Gal perskaitys puslapį ir spės užsisakyti.
Man atrodo radau iš kur perka čigonas. Iš šių olandų
https://www.ikhebeen...um/#description
Tokie pat indeliai. Pas juos kaina 16,00 eur. ir tas pats vazonų diametras 7,5 cm.
nes pvz kur jų facebooke nuotr. tai jis puikus, o Frekenauros nuorodoje nelabai tie kikko-dantys išreikšti, toks daug paprastesnis