Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Ačiū Tina  :yahoo:​ . Lauksiu sąskaitos.

Atsakyti

Evora, čigono darže pasirodė astrophytum myriostigma nudum kikko :wub: .

Atsakyti

Oho kaip greit išpardavė čigonas. Dar spėjau nugriebti.

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2023 10 18, 19:09)
<p>Oho kaip greit išpardavė čigonas. Dar spėjau nugriebti.
</p>

oho, čia tai bent bigsmile.gif
Frekenaura, labai pasisekė, gražuolis kikko, sveikinu thumbup.gif
kažin kiek jų buvo, kad greit pardavė?
Atsakyti

Išpardavė per porą valandų. Kai žiūrėjau, rodė, kad prieš valandą įkelta, o po 2 val jau buvo išparduota. Gal nedaug užsivežė. Dar galvojau užsisakinėti ar ryt nuvažiuoti į vietą, bet galvoju ai užsisakysiu. Pasirodo gerai padariau .

Kai gausiu, pasirodysiu. Nuotraukoje gražus, pažiūrėsime ką atsiųs.

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2023 10 18, 19:09)
<p>Oho kaip greit išpardavė čigonas. Dar spėjau nugriebti.
</p>

Aš tik vakare užmačiau, nespėjau. Kokia kaina buvo?
Atsakyti
Uhlig augaliukai kokie gražūs atkeliavo. Dideli, pasodinti į profesionalų substratą. O taip sunkiai užsakymas rinkosi.
Atsakyti

Aš tik vakare užmačiau, nespėjau. Kokia kaina buvo?

Kaina buvo 28,00 eur. Vazono dydis rašo 7,5 cm.

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2023 10 19, 06:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="evora" data-cid="73109995" data-time="1697661363"><div><p>Aš tik vakare užmačiau, nespėjau. Kokia kaina buvo?</p></div></blockquote><p>Kaina buvo 28,00 eur. Vazono dydis rašo 7,5 cm.</p>

Ačiū. Labai normali kaina. Tikiuosi taip greit išpirkus, Čigonas užsakys į savo vežimą ir daugiau Kikko.

Tina, džiaugiuosi, kad Uhligiukai gražučiai parkeliavo. Norėjau ir aš kažką jų pirkti, bet...neradau ko ieškojau. Nors vasarą 4 augalus būvau užmačiusi. Pastebėjau, kad apie spalio mėn. jie augalus išsiunčia vazonėliuose. Matyt atsižvelgia į jų išgyvenimo didesnę tikimybę, kad neprarastume šaknydindami naujokus šaltu miego laikotarpiu.
Atsakyti
A. Kikko vėl pardavime-susirašiau, užsisakiau. yahoo.gif
Atsakyti

Kaip šaunu Evora :bigsmile:, kad gavote. Maniškis jau ryt turbūt bus pas mane :wub:. Vakar vakare matyt jų sistema blogai suveikė arba patys nesusiskaičiavo  :hmm: . Dar Prickly turbūt norėjo. Gal perskaitys puslapį ir spės užsisakyti.

Man atrodo radau iš kur perka čigonas. Iš šių olandų

https://www.ikhebeen...um/#description

Tokie pat indeliai. Pas juos kaina 16,00 eur. ir tas pats vazonų diametras 7,5 cm.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekenaura: 19 spalio 2023 - 15:49
o kaip jūs renkatės iš čigono? aklai gaunasi ar pagal kokias nuotraukas?
nes pvz kur jų facebooke nuotr. tai jis puikus, o Frekenauros nuorodoje nelabai tie kikko-dantys išreikšti, toks daug paprastesnis
Atsakyti