Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Iš manęs siuntas irgi puikiai paima, nes gyvenu praktiškai šalia visų logistikos centrų.

O rimtai turit norą kartot? smile.gif Dėl manęs galim.

Manieji:
Priedas  20231014_154810.jpg   436,27KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Tina dabar mėgstami alavijai ir kaudeksiniai  :D . Meilė kaktusams negrįžta? Kaip jūsų orchidėjos? 

Atsakyti
Dabar pagrindine aistra orchidejoms, turiu ju virs simto. Likes susidomejimas alavijais, hawortijomis, gasterijomis, stapelijiniais, kaudeksais.
Atsakyti
[quote=Tina*,2023 10 14, 22:03]

O rimtai turit norą kartot? smile.gif Dėl manęs galim.

Tai kartojam? Aš pasižiūrėjau-man dar haworthijų reiktų-čia būtų mano paskutinis bandymas su jom susidraugauti. Iš kaktusų irgi radau norimų. Bet tada staigiai renkamės. Per 2-3 savaites ir turėtume jau namuose.
Atsakyti
Taip, laukiu iki rytojaus.
Papildyta:
O orchidėjų turiu net virš 200, blogai parašiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 15 spalio 2023 - 18:54
QUOTE(Tina* @ 2023 10 15, 18:54)
Taip, laukiu iki rytojaus.
Papildyta:
O orchidėjų turiu net virš 200, blogai parašiau smile.gif

LIUX, tuoj išsiųsiu sąrašiuką.

Orchidėjos puikios, bet... labai daug joms vietos reikia. Vien phaelanopsių lapai kiek užima, sunku kompaktiškai sudėti. Kažkada turėjau 18, bet... iškeliavo pas mamą vien dėl vietos stokos.
Atsakyti

Na ir aš surizikuosiu. Dar kelis užsisakysiu :unsure:.

Atsakyti
Gražūs jūsų bulgarai wub.gif puikiai sezono uždarymui smile.gif
Šiandien pas mane dar keli žydėjo
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

atšalo staigiai, kaip nesinori viską tempti iš šiltnamio..
pagalvojau kaip gerai Tinai, nereikia orchidėjų nešioti smile.gif o gal kai kurios kaba lauke medžiuose?
Atsakyti
Aha, nereikia smile.gif pagrindinis nešulys pirmyn / atgal ir dar sutalpint. Vasaroja gi lauke.

Atsakyti

Prickly kokie gražūs litopsai, kiek daug :wub: ir kaip visada pas jus nuostabūs ariocarpusai  :wub:  :wub:  :wub: .

Pasigirsiu, ir aš laukiu savo pernai iš čeko siųsto ariocarpuso agavoides žiedų. Noksta du pumpurai :wub: , gal pražįs :hmm: .

Aš saviškius jau iš balkono parsitempiau. Kažkaip gaila ilgai šaldyti :4u: . :clap: pasisekė, viskas tilpo.

Atsakyti
Būtent rudeny ir pavasary neatsidžiaugiu, kad balkoną apšiltinau ir kaip visiems kitiems augalų niekur tampyti nereikia. Sudėjai tvarkingai visiems metams ir tik prižiūrėk.

Bet visada visiems auginantiems vasarą lauke ar šiltnamyje pavydžiu. Čia jau taip ir liks mano neišsipildžiusi svajonė. Džiaugiuosi rudeniui atėjus, Prickly rodomais žiedais. Tada ateina suvokimas, kad pas ją auga ir klesti viskas, o mano... kaip visada nelabai. Vėl parinuosi, bet niekaip nesugebu pasiekti geresnio rezultato. Matyt, žinių, didelės meilės ir noro matyti juos klestinčius neužtenka. Reikia turėti tam ir savotišką talentą. hmm.gif g.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Bulgarus vakar nupirkau. Grįžus namo išsiuntinėsiu info.
Atsakyti