Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Ačiū Tina už info :aciuks:.

Atsakyti
Bulgarai keliauja pas jus. Etiketės (paprasti popierėliai) buvo viduje, tad turėjau išpakuoti. Realiai augalų nemačiau, nes lindau tik iki jų. Tad bus įdomu pamatyt. Pagal maniškius, jie bus labai maži.
Atsakyti

Labai didelis AČIŪ kaip visa Tinai :aciuks: :aciuks: :aciuks:. Gerai, kad jau parkeliauja, nes vis pasižiūriu orus, tai naktimis jau visai šalta  :ax: . Kai gausiu, susitvarkysiu, pasirodysiu  :yahoo:  :mirksiukas:

Atsakyti

Aš jau turiu savo gražuolius :wub: :wub: :wub:. Labai esu patenkinta augaliukais  :wub:  :wub:  :wub: . Labai labai dėkinga Tinai už įvykdytą užsakymą, taip pat labai dėkinga kas surado šį tiekėją :notworthy: :aciuks: . Augaliukai tikrai labai šaunūs :good:  :thumb_yello:  :super:  . Rodausi

Mano astrophytum'ai

[URL=https://www.part.lt/perziura/c3ca6349962a23cda350eaee6077ecaf997.jpg]c3ca6349962a23cda350eaee6077ecaf997.jpg[/URL]

Ir gymnai. Pats didžiausiais, o šaknys mažiausios už visų kitų :yu:, bet nieko, gal užsiaugins kitą vasarą.

[URL=https://www.part.lt/perziura/70afb3c61133bf6b5018750dca2cd02e431.jpg]70afb3c61133bf6b5018750dca2cd02e431.jpg[/URL]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekenaura: 14 spalio 2023 - 13:02
Frekenaura - labai gražūs augaliukai wub.gif
Astrophytumai skirtingi, labai protingai variantai pasirinkti ir atrodo nemaži. Gražuoliai wub.gif
Gymnam irgi nėr ko prikišti. Šaknys dičkio gal ir buvo didesnės, bet nuiminėjant gruntą galėjo nutrūkinėti. Taip dažnai atsitinka.

Maniškiai pasiimti, bet dar neišpakuoti. Po kelis su Rimusia išsipakavome, pasidžiaugėme ir skyrėme laiko pasipliurpimui. Aš saviškių visų parodyti negalėsiu- fotiko pagrindinė plokštė sugedo, taisykloje laukia eilės prisikelti naujam gyvenimui. Bet Rimusios paprašiau, kelis nufotkino, kai turėsiu foto-parodysiu bendram vaizdui suvokti.
Atsakyti
Smagu, kad esat patenkintos. Jie nuolat papildo augalus ir jau yra kas nori kartot smile.gif taip pat džiaugiuos jog siuntos gerai sudirbo savaitgalį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 14 spalio 2023 - 14:45
Išpakavau. Buvau labai priekabi, net liniuotę pasiėmusi matavau centimetrais augalą ir lyginau su pateiktais pirkimo duomenimis.

,,Kaktusėlis" viską kaip buvo išmatavęs, taip ir atkeliavo augalas tokio pat dydžio. Tik haworthijos kelios susiskleidė, tai pamažėjo šiek tiek. Bet kelios net didesnės, nei buvo rašyta. Kadangi haworthijos mėgėjos ,,atmesti'' šaknis, tai vienos taip ir yra. Jų labai mažai likę, bet bandysim šaknydinti. Kitų augalų šaknys didelės, gražios. Astrophytumai prisirpę burbuliai, haworthijos šiek tiek saikingai padžiovintos. Kadangi rinkausi augalus žiūrėdama į matmenis, tai skūstis kokie jie maži neteko.

Tinai ačiū už drąsą ryžtis naujam nebandytam užsakymui. 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif :wubJei jau atsirado norinčių pakartoti siuntimasi dabar-neprieštaraučiau. Sekmadieny pasižvalgyčiau ką naujo įkėlė ir atsiųsčiau sąrašiuką. Bet čia Tinai reikia panorėti to užsakymo.
Atsakyti

Evora, o nebijote, kad gali sušalti kol pareis? Žinau, kad pakelia ir minusą, ir supakuoja gerai, tačiau ar gerai taip juos sodinti žiemai?

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2023 10 14, 16:17)
<p>Evora, o nebijote, kad gali sušalti kol pareis? Žinau, kad pakelia ir minusą, ir supakuoja gerai, tačiau ar gerai taip juos sodinti žiemai?</p><p></p>

Aš irgi anksčiau pergyvendavau dėl vėlyvo siuntimo. Bet siuntėmės. Ir ką-o gi kaip visada siunčiantis normaliu laiku-vieni išgyveno, koks nusibaigė. O žinant, kad mūsų žiemos kažkokios drungnos paliko, tai būtų galima ir siųstis. Beje, yra kas siunčiasi ir žiemą, sakykim iš Agroides. Tada pakuotės yra termo izoliacinės. Atkeliauja nesušalę, puikios būklės.

Bet tikrai neagituoju, kad būtinai imkim ir dabar parsisiųskim. Man tinka. Būtų noro, jei kažkas užsimanytų. Vis įdomesnis gyvenimas.
Papildyta:
Ačiū, Rimusiai, už foto. Rodau kelis išpakuotus augaliukus.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Labai gražūs Evora Jūsų augaliukai :wub:. Kokios didelės hawortijos  :wub: . Antra nuotraukoje labai įdomi. Tikrai augalai labai gražūs pas juos  :super: .

Mačiau dabar nemažai įkėlė nemažai discocatus, įdomūs pasirodė savo išvaizda. Ar teko kam juos auginti? Kaip auga, ar lepūs, kokią žemę labiau mėgsta?

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2023 10 14, 19:07)
<p>Labai gražūs Evora Jūsų augaliukai wub.gif. Kokios didelės hawortijos  wub.gif . Antra nuotraukoje labai įdomi. Tikrai augalai labai gražūs pas juos  thumbup.gif .
</p><p>Mačiau dabar nemažai įkėlė nemažai discocatus, įdomūs pasirodė savo išvaizda. Ar teko kam juos auginti? Kaip auga, ar lepūs, kokią žemę labiau mėgsta?
</p>

Discusų nesu auginusi, bet vis ruošdavausi įsigyti. Lyg ir nėra iš lengvųjų. Bet vienam sunku, kitam-lengva tą patį augalą auginti. Ne pradinukų augalas.

Kas man patinka pas ,,Kaktusėlį", tai konkretu ką renkiesi, informacija tiksli, yra retų augalų, kurių kitur nerasi ir kainos mažesnės (bet ne visų). Pvz.:astrophytum asterias variegatinis-15 (su nuolaida 12) , pas Giromagi-80, A. super Kabuto-10/12/15-Giromagi-20-28

Labai nepatinka-nėra žymeklių atspausdintų. Čia jau problema.

Haworthijos tikrai gražios, nesu iš nieko tokių gražių gavusi.
Atsakyti

Smagu, kad esat patenkintos. Jie nuolat papildo augalus ir jau yra kas nori kartot smile.giftaip pat džiaugiuos jog siuntos gerai sudirbo savaitgalį.

Siuntos gerai sudirbo Jūsų Tina dėka, kadangi siuntas vežėte siųsti į miestą, dėl to esu labai dėkinga  :aciuks:​ .

Atsakyti