Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

QUOTE(Frekenaura @ 2023 08 30, 14:28)
<p>Pas Čigoną vėl yra spalvotų gymnų kam reikia 4u.gif.
</p>

Užsisakiau, gal bus tas gražus raudonas.
Atsakyti

Aš irgi jau laukiu siuntos (neturėjau kada nuvažiuoti į parduotuvę) :4u: . Užsisakiau tą astrophytum'ą fukuryu haku-jo ir spalvotą gymną :wub: . Tuoj keliaus iš balkono namo, nežinau kur visus sutalpinsiu  :hmm:  .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekenaura: 30 rugpjūčio 2023 - 21:00
QUOTE(Frekenaura @ 2023 08 30, 20:48)
<p>Aš irgi jau laukiu siuntos (neturėjau kada nuvažiuoti į parduotuvę) 4u.gif . Užsisakiau tą astrophytum'ą fukuryu haku-jo ir spalvotą gymną wub.gif . Tuoj keliaus iš balkono namo, nežinau kur visus sutalpinsiu  hmm.gif  .</p>

Dar negreitai keliaus į kambarius. Rugsėjo mėn. tikrai palaikysite. Aš, kai apšiltinau balkoną, tai negaliu atsidžiaugti pasibaigusiu tokiu augalų perkraustymu. Padarei tvarką ir jokių problemų visus metus. Vietos trūksta ir man. Apmažinau kolekciją kažko atsisakydama. Prioritetas liko astrophytumai. Jiems ir vietelės dar rezervuota.
Pasirodykite, kai gausite naujokus.
Atsakyti

Gerai, pasirodysiu.

Aš anksčiau pirkau ir kolekcionavau visus iš eilės kaktusus, paskui laikui bėgant kažkaip atsirenka, kurie labiau mylimi, kai kurių atsisakiau. Iš pradžių labai pirkau rebutijas ir sulcorebutijas, po to pastebėjau, kad kambaryje ar balkone nelabai joms tinka ir patinka. Nutįsta, puola amaras ir t.t. Dabar kažkaip irgi prioritetas astrophytum'ai, gymnai ir echinopsiai. Turiu dar po biškį ir kitų rūšių, tačiau jau jų daugiau kaip ir planuoju nebeperkti.

Vakar buvau Maximoje, tai irgi visokiausių užvežta ir kaktusų, ir sukulentinių, bet Maxima jau irgi nebeperka iš Giromagi. Rado naują tiekėją.

Atsakyti
Šiandien gavau dovanų-DEPO dovanų kuponus. Vėl bendradarbiai nuo viso kolektyvo įteikė. Ir naujas pirkinukas už juos. Kainytė 45eur su ct. Pati tikrai nebūčiau pirkusi už savo pinigus. Svarbiausia, kad Depo užsikėlė rugpjūčio mėn. augalų vežimams du kart su trupučiu didesnes kainas. Tas Feras kur buvau gavusi dovanų ir kainavo birželio mėn. 22 eur. su centais-dabar kainuoja 45,... Ir dar žmonėms bando įteigti, kad pigiausios augalų kainos. Pasirinkimas Šiauliuose irgi darosi apverktinas. Tik atidarius Depo kažką įdomesnio parodė, o dabar stypso kaktusai su kičiniais sausiukų žiedeliais.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Oho koks gerulis :wub:. Labai gražus. Na palyginus, kai pernai iš čeko pirkau astrophytum asterias superkabuto už 44 eur nediduką, tai čia jau dydis beveik už tą pačią kainą :D. Tai dar turėjote sakėte vietos padėklui astrophytumams, tai pastačius šį didįjį, jau nebus kur dėti  :hihihi:. Gal dar rytoj sulauksite sveikinimų ir grožybių :clap_1:, taigi visus ir visas sveikinu su rugsėjo 1-ąja :bigsmile:.

Panos dingo, gavosi tik mūsų dviejų susirašinėjimo svetainė :hihihi: .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekenaura: 31 rugpjūčio 2023 - 18:27
Ačiū, wub.gif už sveikinimus. Bet rytoj jau dovanėlių nenusimato, nes viskas kažkada baigiasi. Turiu dar DEPO dovanų kuponų-kada nors gal ką įsigysiu. Dičkis melas iškeliavo į balkoną ant grindų. Reiks jam vietelės ant kokio paaukštinimo padaryti. Tiks ir kibirėlis nuo grunto ar dažų. Svarbu, kad žiemą šaknys nejaustų grindų šalčio. Astrophytumų vietos niekam neužleidžiu, bet jis ir per sunkus ant komodos uždėti.
Taip, Supermamkėse visiškas išmirimas. Jei nebūtų tų retų užsakymų, tai visai užlūžtų mūsų temelė.
Atsakyti

Šiandien gavau siuntą iš čigono. Rodausi.

Gymnas

[url=https://www.part.lt/perziura/4d945823d79cc5d43489227791175a72258.jpg]4d945823d79cc5d43489227791175a72258.jpg[/URL]

[url=https://www.part.lt/perziura/05e121b7fa4e1032a6e1e68ca88664a4527.jpg]05e121b7fa4e1032a6e1e68ca88664a4527.jpg[/URL]

[URL=https://www.part.lt/perziura/64a33d4bf83504506e5719e0ec00897f251.jpg]64a33d4bf83504506e5719e0ec00897f251.jpg[/URL]

Astrophytum'as. Įkištas į didžiulį vazoną, durpes. Šaknys labai menkos.

[URL=https://www.part.lt/perziura/c65bbfb7753eb6525ae9119098a6bb55720.jpg]c65bbfb7753eb6525ae9119098a6bb55720.jpg[/URL]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekenaura: 05 rugsėjo 2023 - 18:57
Gymnas nuostabaus grožio, labai gražiai išmargintas. Būtų jie pigesni-iš karto pasiimčių kokius 10.

Astrophytumas kaip visada durpėse ir iš jų išiminėjant nutrūksta ir dalis šaknų. Gal dėl to jos ir lieka trumpesnės. Bet neperliejus įsikabins į gyvenimą. Aš jų užsisakiau 2. Kai man praeitą žiemą taip ,,gerai" sekėsi juos išsaugoti, tai iš anksto apsidraudžiu blogiausiam variantui.

Aš laukiu Čigono galutinės sumos pinigų pervedimui. Dar negreitai bus ką pasirodyti.
Atsakyti

Foto apsukau, rodė gerai, dabar matau vėl apsuko  :oh:

Taip, gymnas labai gražus  :wub: .  Aš jų nelaisčiau, tik nupurškiau kelionės dulkes  :rolleyes: .

Kai gausite Evora irgi pasirodykite.

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2023 09 06, 12:11)
<p>Foto apsukau, rodė gerai, dabar matau vėl apsuko  doh.gif . </p><p>Taip, gymnas labai gražus  wub.gif .  Aš jų nelaisčiau, tik nupurškiau kelionės dulkes  rolleyes.gif .</p><p>Kai gausite Evora irgi pasirodykite.</p>

Pasirodysiu.
Foto prieš keliant reikia apsukti vertikalias iki tos pačios padėties. Tada įkėlus neapsisuka.
Papildyta:
Šiandieninis džiaugsmas. Dar ir saldžiarūkščiai skaniai kvepia

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Kaip gražu :wub: :wub: :wub:. Pagal dydį tai turbūt jau turi metų? Čia gal ta sleeping beauty? Išdidžiai pakelta ant pakylos  :D  :lol:

Atsakyti