Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Ne, aš Crepe Crusader ne pirkau. 

Atsakyti
Prickly, man su Art biz tas pats buvo. Draugė norėjo echinopsio Icarus-neliko, aš norėjau Lobivijos Sterno raudonos-neliko, bet įkėlė tą pačią geltonais žiedais ir dar papildymų visokių pridėjo. Nieko nepadarysi. Tie užsakymai yra laimės dalykas, kaip loterija. Čia ne parduotuvė, kad nuėjai-pamatei, formą labiau patikusią išsirinkai, nepatiko kokia smulkmena-neperki. Gerai, kad dar turim Tiną, tai tokiom žioplėm kaip aš yra šansas kažką įsigyti. O visokie siuntinukai labai paįvairina vasarą.
Niekada turbūt nebus, kad viską ko norim turėsim.

Nežinau kaip pas kitus, bet pas mane didysis darbymetis. Kiekvieną dienelę tupinėju aplink savo augaliukus. Išėjau iš savo darbovietės ir teko visus ten augintus augalus kažkur iškraustyti. Kažką atidaviau, kažką padariusi lovelį susodinau ir laiptinėje įkurdinau, kai kas relaksuojasi gėlyne sanatorinėm sąlygom. O daug tiesiog priregistravau į šiukšlyną. Atranka buvo žiauri. Bet dabar liko tie kurie svarbūs, labai mylimi, gražūs ar dar yra vilties pagražėti. Kai suskaičiuosiu kas bute liko, tai jaučiu beveik pusės būsiu netekusi. Prie ko labai prisidėjo ir žieminės netektys, kai augalai tiesiog traukėsi, traukėsi, iki sukempėdavo, sudžiūdavo. O šiuo metu dar ir baltų, pūkuotų parazitų medžioklės sezonas prasidėjo, nes buvau per visokias dokumentų ataskaitas apleidusi, be dėmesio palikusi.
Faktas, kad vietos yra labai nedaug atsilaisvinę naujiem pirkiniam ir teks super riboti savo besotiškus norus.
Atsakyti

Nenusiminkite Evora, išėjote iš vieno darbo rasite kitą, tuomet galėsite vėl pernešti dalį savo augintinių :4u:. Kažkaip šiemet nesimato Jūsų rudojo išdykėlio  :4u: , ar ir jį kažkur išrūšiavote  :hihihi: ?

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2023 07 25, 12:23)
<p>Nenusiminkite Evora, išėjote iš vieno darbo rasite kitą, tuomet galėsite vėl pernešti dalį savo augintinių 4u.gif. Kažkaip šiemet nesimato Jūsų rudojo išdykėlio  4u.gif , ar ir jį kažkur išrūšiavote  hihihi.gif ?
</p><p></p>

Kitos darbovietės neplanuoju, džiaugsimės gyvenimo atostogomis. Rudasis išdykėlis tai turbūt astrophytumas ožiškasis GRASILDA? Gyvas, sveikas, bet nerodo žiedų. Na, tegu tik gyvas būna ir jo spygliai ko verti. Nufotkinsiu, parodysiu astrophytumų plotą.
Atsakyti

Supratau.

Rudasis išdykėlis, tai Jūsų katinėlis, kuris vis krėsdavo išdaigas :D.

Lauksime foto, dėkoju :aciuks:.

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2023 07 25, 13:30)
<p>Supratau.
</p><p>Rudasis išdykėlis, tai Jūsų katinėlis, kuris vis krėsdavo išdaigas biggrin.gif.
</p><p>Lauksime foto, dėkoju aciuks.gif.
</p>

Ką tik nufotkinau ryžiką kaip mano sukulentariumą saugo.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2023 07 24, 17:15)
Ir tik uždarė Tina užsakymą - italas vėl sudėjo naujų echinopsių, chamaelobivijų, per vėlai -  gal 4 būčiau pirkusi:rolleyes:  Tai taip su tais sudėtiniais užsakymais biggrin.gif

Gaila, kad nespėjote.
Atsakyti
Atsakyti

Jūsų rudasis gražuolis visą lentyną užėmęs :D. Gerai įsitaisė  :bigsmile: . Labai graži Jūsų kolekcija  :wub: , o kaip aztekiai, auga? Koks gražus vazonėlis laistytuvėlis  :wub: . Turbikai atsiųstuose vazonėliuose, ar persodinote į didesnius? Ačiū.

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2023 07 25, 13:59)
<p>Jūsų rudasis gražuolis visą lentyną užėmęs biggrin.gif. Gerai įsitaisė  bigsmile.gif . Labai graži Jūsų kolekcija  wub.gif , o kaip aztekiai, auga? Koks gražus vazonėlis laistytuvėlis  wub.gif . Turbikai atsiųstuose vazonėliuose, ar persodinote į didesnius? Ačiū.
</p>

Aztekiai gyvi, bet augimo nematau. Turbikai perkelti į didesnius vazonus, išskyrus vieną šiųmetinį-tupi mažesniam.
Papildyta:
Štai kokią išeitinę dovaną gavau nuo bendradarbių. Plėšrus Feras, jau atsikando mano rankos, tai buvau įgrūdus toli į tamsesnę lentyną. Vakar ištraukiau persodinti, o, varge, kiek baltų, pūkuotų priperėjęs. Oi, prausėmės po kelis kartus po dušu. Gavo vardą MONTESUMA.

Atsakyti

Gražus :wub:.

Atsakyti

Pas Ispanus Agroideas kokių gražių astrophytumų raudonais žiedais yra  :wub: . Pardavinėja po 4 vnt., bet ten labai greitai išperka :huh2: . Jūs anksčiau esate pirkę iš jų?

Mano Italų parodia jau atgavo žalią spalvą, o gymnas dar šiek tiek su rausvais įkepusiais šonais :D .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekenaura: 28 liepos 2023 - 19:38