Apsipirkom, aptarėm, dabar reikia galvoti apie naują užsakymą, jei Tina neprieštarauja ir neatostogauja.
Ne sezono laikotarpiu buvau įkėlusi ,,Kaktusellio" pasiūlymus pirkti. Apsižiūrėjom, visas suintrigavo nauja galimybė. Siūlau pabandyti užsisakyti iš jų. Man , aišku, astrophytumų reikia.
https://www.cactus-o...uct-tag/plants/
Dabar uzsakymo nenoreciau daryt, nes atvaziuotu kaip tik ant mano atostogu, kai nebusiu kuri laika. Bet po ju aisku galesim. Dar rugsejis siltas bus manau.
Papildyta:
Paziurejau psl. Is bulgarų. Manot geri augalai ten būtų?
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2023 07 19, 20:57)
Dabar uzsakymo nenoreciau daryt, nes atvaziuotu kaip tik ant mano atostogu, kai nebusiu kuri laika. Bet po ju aisku galesim. Dar rugsejis siltas bus manau.
Papildyta:
Papildyta:
Bulgarų nepabandysim-nesužinosim ar geri augalai. Dydis nurodytas nedidelis, bet 3-4 cm. astrophytumų yra daugiau nei Art biz atsiųstų. Dar yra tokių, kur kitur nerasta arba seniai ieškome ir vis nespėjame nusipirkti. Kainos taip, retesnių nemažos, bet dabar pas visus augintojus yra smarkiai sukilusios, tad ne kosmosas už retenybes. Bėda tik, kad greitai pas juos augaliukai dingsta, tad galim ilgai laukę kažko nerasti.
Tinai-gero oro atostogoms, atsigauti nuo gyvenimo rutinos, daug ką įdomaus nuveikti, pamatyti.
Ačiū, evora. O uzsakymus as jums dar padarysiu, kuriu noresite.
Gero poilsio .
Kokios gražios uodegėlės .
Evora kaip pas Jus auga tephrocactus, matau nuotraukoje už euphorbi'jos? Pas mane, pernai rudenį pirkau iš Duben, burbulus numetė, vienas dabar lyg išleido šakneles, du supuvo .
Pas Italus nepirkote astrophytum myriostigma Koh-yo? Aš kažkaip gundžausi, bet susilaikiau, o tą Perlę pirkote iš to puslapio kur spec. augaliukai?
QUOTE(Frekenaura @ 2023 07 21, 11:59)
<p>Kokios gražios uodegėlės .
</p><p>Evora kaip pas Jus auga tephrocactus, matau nuotraukoje už euphorbi'jos? Pas mane, pernai rudenį pirkau iš Duben, burbulus numetė, vienas dabar lyg išleido šakneles, du supuvo .
</p><p>Pas Italus nepirkote astrophytum myriostigma Koh-yo? Aš kažkaip gundžausi, bet susilaikiau, o tą Perlę pirkote iš to puslapio kur spec. augaliukai?
</p><p></p>
</p><p>Evora kaip pas Jus auga tephrocactus, matau nuotraukoje už euphorbi'jos? Pas mane, pernai rudenį pirkau iš Duben, burbulus numetė, vienas dabar lyg išleido šakneles, du supuvo .
</p><p>Pas Italus nepirkote astrophytum myriostigma Koh-yo? Aš kažkaip gundžausi, bet susilaikiau, o tą Perlę pirkote iš to puslapio kur spec. augaliukai?
</p><p></p>
Štai tiek Tefriukų turiu. Ir vieni auga, kiti stovi vietoje, nors to paties pavadinimo ir vienodos auginimo sąlygos. Antroj foto-pirmasis, senolis, kai dabar karšta, tai šakas nuleidžia žemyn, atvėsus vėl pastato stačias. Dėl tokių ,,vaikščiojimų'' nareliai kartais nukrenta. Tai tokių vaikučių nežinau kiek esu priauginusi ir atidavusi. Išskirtinumas-nusipirkai ir pamiršai, nepuola balti pūkuoti parazitai, nesu nei karto radusi, nors aplinkiniai kaktusai prisigaudę aplink stovi. Matyt neskanūs. Čia kaip uodai II gr. kraujo nemėgsta.
Giromagii A. Red Koh-yo Hakun gyvas, bet spalvas nerodė ir iš siuntinio ištrauktas. Nepagerėjo vaizdas ir po žiemos, pavasario, stovi šviesiai žalias, tik pradėjo augti viršūnė ir pasigavo rudavimą lyg papuvimą. Tai dabar kaip kažkieno nukąsta viršūne stypso. Dar palaikysiu, kai vietos pritruks kitiems astrophytumams, gaus nešdintis arba į šiukšlyną, arba kur labai nepatogion vieton.
Forume dėl jų buvo diskusija pirkti ar ne. Tai kas pirko, taip ir nemato tų ryškių raudonų spalvų. Aš irgi susilaikau, neperku. Praeitų metų Art biz Astrophytumai variegatiniai irgi vos įmanoma įžiūrėti kažką vaivorykštinio. Mes čia su Rimusia apie tai diskutavome, tai pagalvojome gal juos papildomai kuo laisto spalvai išgauti. Juk yra mėlynų, žalių phelanopsių, chrizantemų, hortenzijas irgi spalvą išgauna.
Perlė iš spec. augalų puslapio.
Oho Evora kiek pas jus burbulinių. Aš rudenį pabandymui iš Duben nusipirkau, bet kol kas kaip rašiau neįpatingai jis man auga.
Tai ir gymnai tie kur dabar populiarūs, tai turbūt irgi tas pats su tuo spalvotumu.
Hortenziją sodinant patarė po šaknimis geležies padėti, tai sakė gaunasi tas spalvotumas.
Ačiū Evora su patirties pasidalinimu .
QUOTE(Frekenaura @ 2023 07 21, 19:25)
<div>Oho Evora kiek pas jus burbulinių. Aš rudenį pabandymui iš Duben nusipirkau, bet kol kas kaip rašiau neįpatingai jis man auga. </div>
<div>Tai ir gymnai tie kur dabar populiarūs, tai turbūt irgi tas pats su tuo spalvotumu.</div>
<div>Hortenziją sodinant patarė po šaknimis geležies padėti, tai sakė gaunasi tas spalvotumas.</div>
<div>Ačiū Evora su patirties pasidalinimu .</div>
<div> </div>
<div>Tai ir gymnai tie kur dabar populiarūs, tai turbūt irgi tas pats su tuo spalvotumu.</div>
<div>Hortenziją sodinant patarė po šaknimis geležies padėti, tai sakė gaunasi tas spalvotumas.</div>
<div>Ačiū Evora su patirties pasidalinimu .</div>
<div> </div>
Ne, spalvoti gymnai lieka spalvoti.
QUOTE(evora @ 2023 07 20, 21:45)
mano irgi tą pačią dieną pražydo, kaip susitarę , trumpesnės uodegikės
nerodė man forumas pora dienų paveiksliukų..
gražių naujokų nusipirkot ir aš norėjau iš cactus-art : echinopsio Crepe Crusader,
parašiau Tinai paklausiau apie užsakymą - o po dienos šio echinopsio neliko, dar pagalvojau gal pas rimusią nukeliavo.
Ir tik uždarė Tina užsakymą - italas vėl sudėjo naujų echinopsių, chamaelobivijų, per vėlai - gal 4 būčiau pirkusi:rolleyes: Tai taip su tais sudėtiniais užsakymais
Pritariu Prickly, kažkaip įdomiai pas tą italą su augalais. Aš irgi išsirinkau, po to žiūriu nebėra mano vieno gymno, paprašiau Tinos, kad pakeistų kitu, po užsakymo matau, kad vėl atsiradęs .