Sveikos , aš prie uhlig prisijungciau
Gerai, spausdinu pavadinimus, nes jau esu išsirinkusi. Jungsis draugė-nori echinopsių.
ir aš prisijungsiu . Dar niekada nesisiunčiau iš jų. Sąrašą jau išsiunčiau.
Nelabai jau turiu vietos, bet dar teks pasispausti .
<p>Nelabai jau turiu vietos, bet dar teks pasispausti .</p>
Cha-cha-cha. Aš sėdžiu ir laukiu, kada Frekenaura susigundys. O, kas rašė-daugiau iš nieko neužsisakinėsiu tik iš Kreicho. Neišlaikė nervai?
Na taip Evora, susigundžiau jų gymnocalycium'ais, keliais astrophytum'ais . Kai pažiūri, tai visko norisi, tačiau kaip rašėte anksčiau palangės ne guminės, nelabai jau telpa. Dar kai tenka išmesti iš po žiemos nelaimėlius, tai ūpo visai nebelieka pirkti.
Tinos klausiau ar labai mažiukai jų augalai, nes nėra aprašymų. Pas juos užsisakai ir nežinau kokį gausi, t.y. kokio margumo, spygliuotumo, dydžio ir t.t.
Na žiūrėsime ką čia gausime.
Tai kaip suprantu, tai čia Jūs Evora mane telepatiškai paveikėte , nes laikiausi kategoriškai, vakar su Tina susirašėme, sakau ai, tiek jau to, apseisiu, o šiandien ėmiau ir suskydau .
<p>Tinos klausiau ar labai mažiukai jų augalai, nes nėra aprašymų. Pas juos užsisakai ir nežinau kokį gausi, t.y. kokio margumo, spygliuotumo, dydžio ir t.t.</p>
<p>Na žiūrėsime ką čia gausime.</p>
<p>Tai kaip suprantu, tai čia Jūs Evora mane telepatiškai paveikėte , nes laikiausi kategoriškai, vakar su Tina susirašėme, sakau ai, tiek jau to, apseisiu, o šiandien ėmiau ir suskydau .</p>
Neveikiau telepatiškai. Tik po jūsų parašymo , kad tik pas Kreichą užsisakysite ir daugiau jau tikrai NE, pagalvojau ar ilgai ištversite. Juk neįmanoma.Nori ar nenori, o tas kitų užsisakymas įtraukia, o tiems grožiams niekada nebus gana.
Man dar liūdnesnė padėtis-išeinu iš darbovietės ir su visais ten buvusiais savo augalais. O namuose VIETOS NĖRA. Jau ir išdovanojau, jau ir į laiptinę paruošiau lovį kur sodinsiu visokias echeverijas, bet vietos trūksta. Dabar galvoju ko dar teks atsisakyti. Greičiausiai nukentės gasterijos.
Art biz augalai labai skirtingi. Gali gauti vietoj apskritos euphorbijos ilgą, ploną ar didžiulį iš daug vaikų išsišakojusį krūmą. Astrophytumų būna ir mažesnių, ir pusės kumščio dydžio. Echinopsiai atkeliavo praeitais metais daug didesni už Uhlig. Kažkas maloniai nustebina, kažkas truputį neįtinka mano susikurtam standartui. Bet verta užsisakyti ir forumuose jais retai skundžiasi.
Džiugaus laukimo, malonios staigmenos.
,
Echinopsiai pas jos būna "permaitynti", keliųs kartus gavau su itrukusiais šonais. 21 metais pirkau E. H. Afterglow, per žiemą "susitrauke" dvigubai. Tik dabar jis tokio dydžio kokio aš ji gavau.