Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Taip supakuota 

Priedas  received_2192184204314061.jpeg   119,18KB   0 Parsiųsta kartų

Kalanchoe butterfly

Priedas  received_2096394423902646.jpeg   90,74KB   0 Parsiųsta kartų

Haworthia hybrid

Priedas  received_3349524658612297.jpeg   110,66KB   0 Parsiųsta kartų

Gasteria carinata cv. Snow storm

Priedas  received_3017660565200794.jpeg   154,32KB   0 Parsiųsta kartų

Haworthia splendens selected form

Priedas  received_452223830312376.jpeg   115,01KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Avonuke gražūs augaliukai  :wub: . Ant supakavimo užrašytas skaičius, čia augaliuko kodas?

Atsakyti

Taip , ten prie kiekvieno augalo yra kodas . Tai ko gero tokiuose sudėtiniuose užsakymuose turėtų būt labai patogu skirstyt ir  pakuot .

Tas kodukas va iškart ir nuorodoj matosi prieš augalo pavadinimą .

https://www.cactus-o...hoe-butterfly/

Ir atkeliavo labai greit . Užsakė kažkur apie spalio 9-10 dieną , dar persiuntimas Lietuvoj ir va šiandien jau turiu :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 22 spalio 2022 - 13:51

Taip , ten prie kiekvieno augalo yra kodas . Tai ko gero tokiuose sudėtiniuose užsakymuose turėtų būt labai patogu skirstyt ir  pakuot .

Tas kodukas va iškart ir nuorodoj matosi prieš augalo pavadinimą .

https://www.cactus-o...hoe-butterfly/

Aha, aš irgi tą patį pamasčiau, kad nereikia išvynioti, o galima išskirstyti pagal kodus. Aišku visur pasitaiko klaidų  :4u: .

Taip, labai greitai parkeliavo. 

Atsakyti

Dėkoju už pasidalintą info  :aciuks:​ .

Atsakyti
O eurais mokėt jiems galima? ES nariai jie yra, bet valiuta pagal mane jų vietinė kolkas.
Atsakyti

O eurais mokėt jiems galima? ES nariai jie yra, bet valiuta pagal mane jų vietinė kolkas.

Savo tinklapyje jie kainas nurodę eurais, tai tikriausiai galima mokėti ir eurais, nes manau, jeigu būtų negalima, tai augaliukų kainos būtų nurodytos bulgarijos levais :hmm: ir tuomet reikėtų konvertuoti į jų valiutą, taip kaip ir perkant iš čekų. Čia mano nuomonė  :4u: .

Atsakyti
Tissue uzsidarineja ir parduoda net didelius motininius augalus. ax.gif

https://mailing.succ...3uv9ofyqtk0rmqz
Atsakyti

:ploja2: Panos kur gi visos dingote???? Ar nuėjote kartu su augaliukais miegoti  :ax: ?????? Kažkaip labai jau tylu. Suprantu, kad augaliukai jau baigė žydėti ir eina poilsiauti iki pavasario, bet gal yra kas kuom galite pasigirti ar pasiguosti? 

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2022 11 11, 13:42)
<p> ploja.gif Panos kur gi visos dingote???? Ar nuėjote kartu su augaliukais miegoti  ax.gif ?????? Kažkaip labai jau tylu. Suprantu, kad augaliukai jau baigė žydėti ir eina poilsiauti iki pavasario, bet gal yra kas kuom galite pasigirti ar pasiguosti? 
</p>

Nenuėjom miegoti-daug dirbam, forumuose kituose lankomės, FB savo laiką pasiima.
Man šiais metais keistai rodosi su euphorbijomis. Jos visai nenori žiemavoti-nori augti ir net žydėti. Padariau apklausą-pasirodo pas daugelį taip. Bet taip nebūdavo. Kitos du metus gyvybės nerodė, o dabar viršūnės sproginėja.Pradėjau galvoti, kad jos instinktyviai visai nejaučia , kad bus šalta žiema. Na, bus matyti kaip atsitiks. Kelios foto euphorbijų augančios ir žiedus kraunančios viršūnėlės. Tik katinų apšiltintos, nespėjau nurankioti.

vartotojo įkelta nuotrauka

Turiu ir nuostolių. Balkone du kaktusai sausu puviniu nusibaigė, vienas šlapiu, kelis balti pūkiai okupavo. Kambaryje astrophytumus pora mėnesių tik netikrinau ir jau turiu baltų pūkuotų okupantų. Vienas astro pavyzdinis pavyzdys sauso puvinio. Nors dėk į knygą kaip iliustraciją.

Atsakyti

Dėkui Evora, kad atsiliepėte :rolleyes:, nes labai jau tylu čia buvo. Jūs pagal savo augaliukus turbūt orus nuspėtumėte geriau negu kad dabar ale sinoptikai tai daro :4u: .  Kai pasižiūri prognozes, tai visiškos pievos :mmm: . Nieko susiplanuoti neįmanoma, nes per dieną 10 kartų keičiasi.

Pas mane irgi jau viena netektis. Čeko Duben echinocactus pats mažiausiais visas apjuodo. Stovėjo sausai, matyt iš anksčiau jau turėjo viduje negerumų. Vis dėl to geriausiai siųsti pavasarį ar vasaros pradžioje. Pradžioje, kai siuntėmės Duben, visi išlikę, normaliai auga, o iš rudeninio siuntimo, jau keletos nebėra. Bus matyt kaip toliau žiemavos.

Atsakyti

Atsakyti