Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

QUOTE(Frekenaura @ 2022 10 02, 15:07)
<p>Užjaučiu Evora dėl nesėkmės cray.gif.  Dar parkeliauja Kreich'as, ką su tuo darysite, kur talpinsite? 
</p><p>Dar Tina užsakinėjo Plapp. Jūs Evora neėmėte iš ten ar dar neparkeliavo ax.gif ?
</p><p>Jeigu žiema bus gera, tai pavasarį Evora Jums daugiau jau turbūt nereiks naujų gražuolių ax.gif ?
</p>

Ačiū.
Plapp neėmiau, nors užsakymą jau buvau atsispausdinus-supanikavau, kad nėr kur dėt. Dabar, po visų nuostolių, vietos dar liko astrophytumams kažkiek. Radau vieną astrophytumą visai supuvusį, nors nelaisčiau nuo rugsėjo pirmos savaitės.
Kreicho ėmiau nedaug-turbikų, echinocereusų, kelis notocactusus ir blossfeldią. Visi imti atsižvelgiant į tuščią plotą jų padėkluose. Tad iš kart turi kur gyventi.
Žiemos sezono metu gali būti visaip, sunku prognozuoti. Aišku, kad bus nuostolių. Dar nėra buvę, kad netekčių nulis. Pirksim augalus į atsilaisvinusias vietas. Astrophytumų jau dabar turiu nusižiūrėtą naują augintoją. Pasitaupysiu ir kelis ypatingus įsigysiu. Bus akcentas užbaigimui.
Atsakyti

Astrophytumų jau dabar turiu nusižiūrėtą naują augintoją. Pasitaupysiu ir kelis ypatingus įsigysiu. Bus akcentas užbaigimui.[/quote]

Gal galite pasidalinti naujo augintojo puslapiu  :rolleyes: . Užmesčiau akį ir jeigu ką taip pat pasitaupyčiau.

Atsakyti
[quote=Frekenaura,2022 10 02, 18:34]
<p> Astrophytumų jau dabar turiu nusižiūrėtą naują augintoją. Pasitaupysiu ir kelis ypatingus įsigysiu. Bus akcentas užbaigimui.[/quote]</p>
<p> </p>
<p>Gal galite pasidalinti naujo augintojo puslapiu  rolleyes.gif . Užmesčiau akį ir jeigu ką taip pat pasitaupyčiau.</p>
[/quote]
Šie grožiai kainuoja labai daug. Kas pirko iš LT visi patenkinti. Manau už Giromagi astrophytumų kainas pačių brangiųjų- nebus daugiau.

https://www.facebook...stroseedsprins/
Atsakyti

Kainos kaip suprantu čia derinamos individualiai :hmm:?. Neturiu fb, tai gal ne viską rodo :hmm: ? Siuntimas iš ten turbūt vyksta per astrophytum'ų tą fb klubą :hmm: ?

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2022 10 03, 08:44)
<p>Kainos kaip suprantu čia derinamos individualiai hmm.gif?. Neturiu fb, tai gal ne viską rodo hmm.gif ? Siuntimas iš ten turbūt vyksta per astrophytum'ų tą fb klubą hmm.gif ?
</p>

Galima užsisakyti individualiai susirašant su augintoju. Bet atsiliepimai, kad rūpinasi siuntinio kaktusais lyg savo vaikais. Kainos nemažos, didėja su lig kaktuso ūgiu.

Jei dar turi noro-pasižvalgyk po kitą naują užsakymų plotą. Man patiko, yra daug kas pigiau už labai dideles kainas kitur. Bet yra ir pigūs brangesni už mūsų žinomus užsakymus. Aš norėsiu, yra dar kandidatų, bet tik naujam pirkimų sezone. Jei Tinai tiks.

https://www.cactus-o...8SDkNhpSeNyl-K4
Papildyta:
Ir mano Kreichiukai. Nesigailiu, kad ėmiau, nes dičkiai, gražesni nei pavasariniai ir tikrai kainos būtų buvę brangesnės kitą sezoną. Kreichui-10 balų ir bučkis.

vartotojo įkelta nuotrauka

Ačiū, Tinai, už visą šį nelengvą ir intensyviai darbingą sezoną. Jos dėka sėdžiu apsipatenkinusi, savo godumą patenkinusi, nors vietos turimiems augalams nėra, bet jau pradedu svajoti apie kito sezono užsakymus.

Atsakyti

Evora, labai gražūs Jūsų augaliukai :wub: :wub: :wub:. Notikų dydžiai gerai atrodo nuo ... iki :D . Per vasarą visi paaugo, tai dabar gražesni negu pavasarį  tik pažadinti.

Užmečiau akį į tą naują kandidatą. Yra nemažai čiupačiupsų, yra ir normalių. Jeigu Tina pasirašys kitais metais, tai aš irgi sudalyvausiu pirkime :4u:. Bulgaro dar neturėjome.

Atsakyti
Smagu, kad džiaugiatės 4u.gif Ir kaip suprantu jau skelbiam sezoną uždarytu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2022 10 08, 20:29)
Smagu, kad džiaugiatės  4u.gif Ir kaip suprantu jau skelbiam sezoną uždarytu?  biggrin.gif

Aš jau TAIP. Būsiu kantri iki pavasario.

Nors , kai vietos nebėra, prasidėjo intensyvūs dovanojimai. Gavau 8 echeverijas ir 1 mėlyną, garbanotą crassulos laimės medį. Teks nešti į darbovietę.
Atsakyti
Man labai patiko Ech.viridiflorus Alpine. Tikrinant etiketes man teko ilist pro plyseli, tai vaje koks jis tamsus, grazus, braskantis ir tie raudoni spygliai. Noriu smile.gif

Daiva fantastiska aloe plicatili gavo. Irgi dziugavo augalais.
Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2022 10 08, 19:31)
<p>Evora, labai gražūs Jūsų augaliukai wub.gif wub.gif wub.gif. Notikų dydžiai gerai atrodo nuo ... iki biggrin.gif . Per vasarą visi paaugo, tai dabar gražesni negu pavasarį  tik pažadinti.
</p><p>Užmečiau akį į tą naują kandidatą. Yra nemažai čiupačiupsų, yra ir normalių. Jeigu Tina pasirašys kitais metais, tai aš irgi sudalyvausiu pirkime 4u.gif. Bulgaro dar neturėjome.
</p>

Mane labiausiai užkabino Pseudolithopsiai. Jų kaina labai normali ir jų daug. Dar niekur tokio santykio nemačiau. Patiko ir variegatiniai astrophytumai, euphorbijos su lapais.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2022 10 08, 21:08)
Man labai patiko Ech.viridiflorus Alpine. Tikrinant etiketes man teko ilist pro plyseli, tai vaje koks jis tamsus, grazus, braskantis ir tie raudoni spygliai. Noriu smile.gif

Daiva fantastiska aloe plicatili gavo. Irgi dziugavo augalais.

Taip, tas gerulis. Pavasary gavome visai mažulį, o dabar dvigubai didesnis, riebesnis, tiesiog nuostabus. Svarbiausia pavasary nebuvo kai kurių-pasibaigė, o dabar atsirado ir tokie dručkiai, bet neperturbinti.
Atsakyti
Įkeliu Tinai patikusio echinocereuso foto. Palyginimui koks atkeliavo pavasarinio siuntimo metu ir rudeninio.

Ir mano visi echinocereusai jau balkono sukulentariume laukiantys žiemos. Naujų pirkimui vietos jau nėra.

Atsakyti
Įspūdingi pirkiniai iš Kreich'o clap_1.gif
Pas jus pirkimų sezono uždarymas, o pas mane manau žydėjimo pabaiga smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti