Nu jau ta avelė mano dukrytė lanko keramika ir jai puikiai sekas, sakau nulipink man ))) ir dar negaliu pamirst is fb evoros katinu ant drobes. Jus pati juos tapet ar mokiniai? Bilenkaip man jie grazus. Buciau vietoj, privatizuociau kuri nors
Kai dejau kaktusus siuntimui, is kai kuriu jauciau dregmes. Bijojau del puviniu. Nu su tuo Giromagi taip jau pastoviai matyt. Nuostolius atlygino ir nauju pridejo
Ačiū už foto. Gerai, kad bent dalis džiugina.
Del rudu etikeciu, Lidle buna toks kliju nuemejas mazas buteliukas. Super daiktas. Isauklejau italus klijuot etiketes, tai paklijavo
Kai dejau kaktusus siuntimui, is kai kuriu jauciau dregmes. Bijojau del puviniu. Nu su tuo Giromagi taip jau pastoviai matyt. Nuostolius atlygino ir nauju pridejo
Del rudu etikeciu, Lidle buna toks kliju nuemejas mazas buteliukas. Super daiktas. Isauklejau italus klijuot etiketes, tai paklijavo
Evora čiulpinukus pradedate kolekcionuoti ? Užsikrėtėte astrophytum'ų klube . Gražūs augaliukai , ypač tas Sniegius . Dėkui už pasirodymą . Lauksiu kitų Jūsų pirktų gražuolių pasirodymų ir pristatymų .
QUOTE(Frekenaura @ 2022 09 29, 18:24)
<p>Evora čiulpinukus pradedate kolekcionuoti ? Užsikrėtėte astrophytum'ų klube . Gražūs augaliukai , ypač tas Sniegius . Dėkui už pasirodymą . Lauksiu kitų Jūsų pirktų gražuolių pasirodymų ir pristatymų .
</p>
</p>
Čiulpinukus įkalbėjo Astrolietuvos administratorius. Paėmiau dėl kolekcijos įvairovės ir, kad kai kurie astro geriau ant koto auga. Bus matyt kaip patiks. Nemėgstu aš to dirbtinumo. Paauginsiu ir kelsim ant nuosavų šaknų. O gal gražiai atrodys ir paliksiu. Dabar turiu 3 astro, 1 euphorbiją, 1 sulcorebutiją. Paskutinioji per koto apimtį labai suliesėjo, gal pavasario ir nesulauksim.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2022 09 29, 17:38)
Nu jau ta avelė mano dukrytė lanko keramika ir jai puikiai sekas, sakau nulipink man ))) ir dar negaliu pamirst is fb evoros katinu ant drobes. Jus pati juos tapet ar mokiniai? Bilenkaip man jie grazus. Buciau vietoj, privatizuociau kuri nors
Avelė dailininko darbas, originalas 25 eur. Buvo įdėta žvakė, dar mažų dirbtinių gėlyčių vainikėlis. Bet užsimaniau kažko mielo ir įsodinau augaliuką. Padarys dukrytė, svarbu matyti pavyzdį. Keramikos būrelyje vaikai visko gražaus pridaro.
Katinai žydrame fone iškeliavo į Kauną pas pusseserės sūnų ketvirtoką. Su tulpe padovanotas kolegei. Liko žaliam fone su aguonom ir su saulėgrąžom. Jie tavo mergaičių, jei tikrai jos nori tokių katinų dovanų. O gal pati norėsi. Lapkritinėm šventėm, kažkurią dieną, turėčiau važiuoti į senelių kapų lankymus, būtų galima kažkaip susimatyti patogioje vietoje Kaune-perduočiau.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2022 09 29, 17:38)
Kai kur tą drėgmę vos pajutau, bet kvėpuoti augalai gavo, tai neturėtų būti šaknys sudusę.
Reiks Lidle pasižvalgyti buteliuko.
Giromagi, kaip Giromagi. Galima pykti, nervintis, bet kitaip nebus. Ateityje kažką imsim, rizikuosim. Pažystamai atsiųstos echeverijos apatinė dalis kažkokia irgi neaiški.
Šiaip augalai tikrai gražūs ir patiko. Bėda, kad nežinau kur dabar juos sustatyt, nes niekur vietos nėr. Teks kažką į darbovietę išnešt pagyvent.
Kreich išsiuntė
Pricjkly, labai grazu ir svarbiausia erkiu neuzpulta, situs megsta.
Idomu kaip Rimos augaliukai, vienintele nieko man neatsake
Kreichiukai jau keliauja. Kita savaite turesim.
Idomu kaip Rimos augaliukai, vienintele nieko man neatsake
Kreichiukai jau keliauja. Kita savaite turesim.
Viskas gerai, augalai gražus, šaknys sveikos. Labai esu pavargus.
Prickly vaizdai kaip iš kaktusų pavyzdinio ūkio.
Gerai Tina pastebėjo- ir be pūkių. Aš tik pora savaičių saviškių per darbus neapžiūrėjau, jau ir radau parazitų.
Tas alavijas būtų Doran black.
Astrophytumų prisipirkau, bet vis dar mąstau kur juos įmontuoti, nes vietos neatsilaisvino.
Įdomiausia, kad čiulpinuką garbanotą užsisakant jo nebeliko. Susikrimtau, bet buvo 18 eurų brangesnis toks pat, bet apvalesnės formos burbuliukas. Na, paėmiau. Kai atkeliavo-burbuliuko nebuvo, bet pasirodo tai tas pat neužsisakytas, jau kažkieno nupirktas pailgos skiauterės onzukiukas. Gavau netyčia ko norėjau, tik kaip to paties modelio pabrangintą variantą. Nei juoktis, nei verkt.
Gerai Tina pastebėjo- ir be pūkių. Aš tik pora savaičių saviškių per darbus neapžiūrėjau, jau ir radau parazitų.
Tas alavijas būtų Doran black.
Astrophytumų prisipirkau, bet vis dar mąstau kur juos įmontuoti, nes vietos neatsilaisvino.
Įdomiausia, kad čiulpinuką garbanotą užsisakant jo nebeliko. Susikrimtau, bet buvo 18 eurų brangesnis toks pat, bet apvalesnės formos burbuliukas. Na, paėmiau. Kai atkeliavo-burbuliuko nebuvo, bet pasirodo tai tas pat neužsisakytas, jau kažkieno nupirktas pailgos skiauterės onzukiukas. Gavau netyčia ko norėjau, tik kaip to paties modelio pabrangintą variantą. Nei juoktis, nei verkt.
Jau kelios dienos kaip neršiu po namus ir niekaip nesugalvoju kaip sutalpinti naujai atvykusius augalus. Dar tokio saubo nebuvo, kad nerasčiau kur ką įkišti. O dabar taip yra. Košmaras. Jau atsisakiau kelių mažiausiai nepatikusių, radau kelis su amžinom problemom-atsikračiau.
Bet aukštesnės jėgos viską už mane sustatė į vietas. Laikiau iškėlusi padėklą su 6 milžiniškais astrophytumais ir šis trūko nuo jų svorio viename krašte. Astrikai susiūbavo, suvirto viens į kitą įsiremdami, viens lauk išvirto ant thelocactusų padėklo. Iš dviejų thelų padėklų liko tik vienas.
Dabar turiu ir vietos, ir ką tvarkyti.
Bet aukštesnės jėgos viską už mane sustatė į vietas. Laikiau iškėlusi padėklą su 6 milžiniškais astrophytumais ir šis trūko nuo jų svorio viename krašte. Astrikai susiūbavo, suvirto viens į kitą įsiremdami, viens lauk išvirto ant thelocactusų padėklo. Iš dviejų thelų padėklų liko tik vienas.
Dabar turiu ir vietos, ir ką tvarkyti.
Užjaučiu Evora dėl nesėkmės . Dar parkeliauja Kreich'as, ką su tuo darysite, kur talpinsite?
Dar Tina užsakinėjo Plapp. Jūs Evora neėmėte iš ten ar dar neparkeliavo ?
Jeigu žiema bus gera, tai pavasarį Evora Jums daugiau jau turbūt nereiks naujų gražuolių ?