Ačiū, Prickly, už konsultaciją. Rytinėj pusėj bus kobiniai toliau nuo balkono langų, tai kabos prie kambario lango ir ten daug saulės nebus, greičiau su daliniu šešėliu. Dar galima bus kabinti gale balkono ant ilgesnio pakepimo ant saulės. Rinksimės.
Man Duben paskutinio siuntimo visi gyvi. Iš pirmojo numiriojo būtent tie keli astro kur rodžiau, kad visai šiknas suraukę. Bet dabar galvoju, kad man juos reikėjo tupdyti ant stikliukų ir duoti vandens iš apačios, kad šaknys mirktų. Tada būtų jėgas atgavę ir tik tada sodinti reikėjo. Aš čia šią vasarą tokius eksperimentus dariau, tai labai net įspūdingai pasiteisino. Net A. kikko išgelbėjau nuo išmetimo. Viskas su tuo Duben būtų gerai, tik, kad jis labai jau visokius keitimus ir fokusus mėgsta. O mane tokie dalykai super iš pusiausvyros išmuša.
Šiandien šiek tiek nerimauju dėl balkono augalų. Vėsoka. O aš palaisčiau penktadieny sukulentus, mamkes, turbikus, stenus, echinocereusus, parodijas ir notokaktusus, echinopsius. Kitų nespėjau. Labai jų žemė šlapiai atrodo, kad tik nesupūdyčiau kokį. Kitų šiandien pabijojau laistyti, gal iškęs vandens negavę.
Papildyta:
QUOTE(Frekenaura @ 2022 09 11, 15:11)
<p>Evora, kaip Jūsų ryžikas žiūri į tokias uodegėles
. Nepasiekia?
</p>
Pasiekia, bet nieko nedaro. Matyt reviziją atliko, nosį nemaloniai pasidūrė ir nusprendė, kad jo dėmesio neverta. Net koja nekepštelna. O kabo po pat nosimi.
Papildyta:
Tina, kaip žiūri į paskutinį sezono uždarymo užsakymą dar kartą Kreichui?
Čia aš su draugikėmis aptarėme kainų kilimą ir pagalvojome, kad būtų gerai dar šiais metais čiupti ką norim pigiau. Kreichui irgi pardavimo noras turėtų būti, nes vokietukam brangi žiema šviečiasi. O kaktusai parkeliaus vazonuose, nereiks jų įsodinti, nebus rizikos supūti, ištrauki iš siuntinio ir statai žiemoti. Netekčių neturėtų būti. Mano kompanija apie 20 vnt. imtų.
Ką mąstote ? Ar būtų norinčių prisidėti?