Giromagi galim parinkt jau iki kol susirinks siuntimui.
Tisue uzsidaro. Vis daugiau neiisilaiko
QUOTE(Tina* @ 2022 09 02, 10:10)
Giromagi galim parinkt jau iki kol susirinks siuntimui.
LIUX. Bandom iki rugsėjo 7 d. parinkt sąrašiuką.
Ar visi spėjot su Albert Plapp?
Štai taip šiandien atrodo Duben japoniškas hybridas. Atsirado kažkokios pleiskanos. Ypač gerai matosi giliose raukšlėse. Man taip yra buvę su Giromagi Oroya ir ,,Ermitaže" pirktu mėlynuoju melu. Abiem atvejais nepadėjo nei maudynės, nei actara. Tai nežinau kaip baigsis šį kartą. Spyglių nėra, tai gal aktyviai prausiant ir išgelbėsiu. Dabar suprantu apie kokias pleiskanas internete rašo verčiant iš užsienio kalbų į lietuvių.
Alytiškė, kuri ėmė tokį patį japoniuką-tegu stebi, kad ir pas ją nepasirodytų.
Alytiškė, kuri ėmė tokį patį japoniuką-tegu stebi, kad ir pas ją nepasirodytų.
Evora, o tai čia kaip kažkoks amaras ar kas tos pleiskanos? Kai siuntėte pavasarį astrophytum'us iš Duben tokių nebuvo, čia būtent tik ant šio?
QUOTE(Frekenaura @ 2022 09 07, 18:33)
<p>Evora, o tai čia kaip kažkoks amaras ar kas tos pleiskanos? Kai siuntėte pavasarį astrophytum'us iš Duben tokių nebuvo, čia būtent tik ant šio?
</p>
</p>
Tik ant šio. Nežinau kas tos pleiskanos, mūsų lietuviškoje literatūroje apie tai nerašo. Kai pirmą kartą taip atsitiko, tai daug ieškojau. Cactus art biz vertime radau tarp ligų paminėta kaip vertimą PLEISKANOS. Jos taip ir atrodo. Atskyriau tą nelaimėlį astro, reiks ryt smarkiai užsiimti jo higienos procedūromis.
Aš irgi profilaktiškai visus prieš sunešant išpurškiau .
QUOTE(Frekenaura @ 2022 09 07, 20:28)
<p>Aš irgi profilaktiškai visus prieš sunešant išpurškiau .</p>
Aš džiaugiuosi, kad jokių sunešimų nebeturiu. Apšiltinau balkoną ir ramu. Daug laiko ir sutalpinimo problemų atkrito.
Prickly pas Jus turbūt ariocarpus'ų žydėjimo metas. Jeigu galite, pasirodykite .Tina Jūs taip pat žadėjote pasirodyti su orchidėjomis . Evora, Rimusia parodykite ir Jūs kas įdomesnis žydi .
Albert Plapp uzsakytas.
Giromagi uzsakytas.