Uhlig uzsakytas
Sekancio labai praso Albert Plapp Bet kai gausim siuos du.
Is Duben laukiu patvirtinimu. Jis per keleta dienu susisuka, dar siandien priminsiu jam apie mus.
Pertrumpa vasara visiems užsakymams įvykdyti .
Wessner'is atsigavo, kiek įkėlė gražių echinops'ių. Rimusia Jūs mėgstate echinopsius, turėtų, patikti . Net yra panašios spalvos, kaip negavote art biz cactus.
Nusipirkau 12 st, dabar net nepamenu kaip atrodo, nes pas jį nesikopina foto, rinkaus pačius gražiausius. Iš art biz buvo vienas BEX grupės, jų labai retai kas parduoda. Aš turiu tik vieną iš BEX, tai saugau, kaip didžiausią brangenybe.
Koks gražus sostas . Su Žoline!
Abu uzsakymai apmoketi, laukiam dabar.
Abu užsakymai kelyje pas mus.
Šaunu, laukiame .
Dar neiškepėte nuo karščio? Kaktusams dykuma .
QUOTE(Frekenaura @ 2022 08 19, 15:46)
<p>Šaunu, laukiame .</p><p>Dar neiškepėte nuo karščio? Kaktusams dykuma .</p>
Liūdna ir žmonėms, ir kaktusams, ir gėlyno augalams, ir katėms, šunims. Net akvariume išjungus šildymą 30 laipsnių. Mano didžioji unkarina lapus nukeipinus lyg kokius škurlius. Ir laistyti bijau, nes žemė drėgna. Tk paryčiais kažkiek lapai atsistato į pirmykštę formą. Bet jau baigiasi rugpjūtis, gal jau nebedaug tų paskutinių karščio pasispardymų liko.
Siuntinukų labai laukiu, rankos niežti be darbo, labai sodinimų pasiilgau. Iš vis visą vasarą praatostogavau su augalais besikrapštinėdama. Jokių išvykų į gamtą, užsienius. Bet galvą išvaliau nuo profesinių rūpesčų kaip dar niekada. Ir pailsėjau, atsigavau. Džiaugiuosi, kad savo spygliukus turiu, geriausias poilsis su jais.
O aš grįžtu iš kelionių užsakymų laukt. Visą vasarą į tarpus juos kaišiojau, kad neateitų ne laiku augalai nuo manęs tik pailsi