Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Tina, ar galima dabar rinktis ar vėliau po Jūsų atostogų?  :4u: Jeigu galima, tai iki kada? 

Atsakyti
O ar bus dabar be jusu dar kas nors?
Atsakyti

Gal galima nuorodą ? :4u:

Atsakyti

Gal galima nuorodą ? :4u:

Nuoroda

https://shop.duben-kaktus.cz/

ir aš renkuosi kairėje esančius pavadinimus - astrophytumai, ariocarpusai ir t.t. Iš praeito siuntimo buvo labai gražus gymnocalycium saglionis :wub: , didelis (kokių 8 cm) ir labai gražūs dideli spygliai, o kaina visai nedidelė. Pasiimčiau dar vieną. Jį galima rasti kairėje pusėje kur yra standartiniai kaktusai.

O ar bus dabar be jusu dar kas nors?

Atsiliepė jau Evora ir jos kaimynė :4u:

Atsakyti
Aš Duben sąrašą jau turiu atspausdinusi, galiu siųsti Tinai. Bus 15 augalų-visai padorus užsakymas. Dar draugė prisidėjo su Echinocereusais.
Atsakyti

Pas mane šį kartą irgi apie 15 augalų :4u:. Ar galima siųsti?

Atsakyti
Tai siųskit ir Duben.
Atsakyti
Giromagi dar kažkada reiks pasidaryt, kad atminusuotų nuo sąskaitos už tuos negerus augalus. Bet gal rudenio pradžioj?
Atsakyti

Aš prisidėsiu, tik kad vėl ne atsiųstų tokiu pat. 

Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2022 08 03, 12:29)
Giromagi dar kažkada reiks pasidaryt, kad atminusuotų nuo sąskaitos už tuos negerus augalus. Bet gal rudenio pradžioj?

Rudenio pradžioje užsisakysime-atsiųs po 2-3 savaičių ir vėl bus neprigiję augalai, žiemai nepasiruošę. Ypač su tokiomis niekinėmis šaknimis. Man visai nesinori vėl mesti augalus į šiukšlyną dėl kelių eurų kompensacijos. Aišku, kelis brangius astrophytumus dar noriu, bet, kai praeitais metais tuos brangius teko išmesti, toks rudeninis variantas džiaugsmo neatneša.

O, jūs galvokite ar jums tinka.
Atsakyti
Kompensacija atgauti galime tik su nauju uzsakymu, ji bus kaip nuolaida.
Atsakyti
Gerai, kelis augalus paimsiu, gal brangiesiems prieš rugsėjį bus nuolaida.
Atsakyti