Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Taip, ten žaizdos. Ar šaką nulūžos, žaizdos apdorotos kažkuo, ar cinamonu ar dar kuo. Net grįžusį į namus negalėjau atsigauti, kaip taip neatsakingai dirbti. Tai tu nematei mano variegatine iš giromagi, kokia baisumo, tai iškart nurasiau į nuostolius. Noriu dar augalų, gal iš Uhlig pabandom? Kaip merginos? 

Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2022 07 21, 14:16)
<p>Aš savo augalaIs labai patenkinta, visi sveiki, gražus su pakankamai normaliomis šaknimis. Labai ačiū Tinai P. S. Vieną euphorbia teko atsikovoti iš Evoros kaimynės, buvo sumaišyti pavadinimai, gerai, kad Evora pažiūrėjo. </p>

Pavadinimus italai klijavo. Sikart man tik perdeliot i naujas dezutes teko mumijukus smile.gif
Papildyta:
evora, del to brangaus surasykit man i emaila su foto, kas buvo linke e-shopo, kokia foto ir ka gavote. rasysiu jiems.
Papildyta:
Giromagi zaizdotus irgi but gerai sufotkint. Nu negalima taip. As nuosirdziai sakau greit pakavau ir nemaciau, nes daug tu augalu, tik sumeciau etiketes istraukus Gal pinigus bent grazins ar ka kita pasiulys. Cactus art as grieztai buvau parasius be pakaitalu, nors jie net tokio pasirinkimo neduoda uzdet varneles perkant, mazdaug nera, desim ka turim. Tai matyt ta ir dare pagal parduotuves politika. Nu bet vistiek negerai, kai kaina tokia.
Atsakyti
Tai mes taip ir supratome, kad italai tuos žymeklius sumaišė. Apie tave net nepagalvojome.

Nežinau ar čia iš vis verta prasidėti su aiškinimaisis. Tiesiog pasimokiau, kad nėra ko tikėtis nei pas vieną pardavėją. Nevark, negadink savo nei nervų, nei laiko.

Dėl Giromagi-išsaugosim foto, o kitais metais, jei padarys panašiai, tai tikrai reiks viską nusiųsti ir pareikalauti grąžinti pinigus.

Tiesiog, blogų įspūdžių dabar jau nieks nepakeis, tai ir nebevarkim vis iš naujo juos judindami.
Atsakyti
Bet po metų nieks nereguos kas buvo prieš metus. Ir už tuos augalus tikrai negrąžins. Surinkus visas defektuotų augalų foto nysiųsčiau ir tegul mato, kad mys maustyt nelabai galima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 22 liepos 2022 - 10:42
Jei Giromagi, tai mano foto temelėje įkeltos. Šiandien atsiųsiu tau į gmailą. Rimusia irgi gali tau į gmailą atsiųsti.
Tegu pasižiūri ką pakuoja.

O su Cactus art biz neprasidėk. Vietoj to raudono gavau gražią V onzuką.
Atsakyti
Cactus art man visai patiko. Labai tvarkingas pakavimas, augalai neispampe, su gausiom saknim. Mano keli imti tokie.

O Giromagi reik paauklet. Laukiu dar rimusios foto i pasta.
Atsakyti

Tinai nusiunčiau į messenger, mano jau pasodinta, nenoriu rauti.  O kur kitų merginų augalai, ko kitos tyli, ar viskas gerai? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimusia: 22 liepos 2022 - 13:39
Giromagi foto nusiunčiau, tegul pasidaro išvadas, kad mums viskas nesueina kas nuo kitų lieka....
Atsakyti
Tina, ar baisiai atrodo nusiųstas kompromatas?
Atsakyti
Renkames Uhlig, kad spėtų pareit iki kitų mano atostogų. Kelias dienas rinkimės.
Atsakyti

Turiu dideli norą dar kartą apsipirkti pas čeką Duben :4u:. Jau turbūt Jums įgrįsau su juo  :hmm:  :4u: . Tina sutinka išpildyti šį mano norą  :wub:  :yahoo:  :ax: , tik klausimas ar būtų norinčių prisidėti prie šio užsakymo?

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2022 08 01, 12:01)
<p>Turiu dideli norą dar kartą apsipirkti pas čeką Duben 4u.gif. Jau turbūt Jums įgrįsau su juo  hmm.gif  4u.gif . Tina sutinka išpildyti šį mano norą  wub.gif  yahoo.gif  ax.gif , tik klausimas ar būtų norinčių prisidėti prie šio užsakymo?
</p>

Na, jei Tina įjungė žalią šviesą pirkimui, tai aš prisidėsiu. Tik kukliai, nes visai į bankrotą per tuos augalus artėju. Kaimynė irgi 3 išsirinko.
Atsakyti