Jeigu ką domina, čekas Duben įkėlė naujų augalų
REIKIA PAGALBOS
Turiu du vienodus be pavadinimų. Seniai ruošiuosi paklausti gal žinote kaip vadinasi?
Aš spėju tik parodijų ar notokaktusų grupę.
Gal notocactus muricatus
Turiu du vienodus be pavadinimų. Seniai ruošiuosi paklausti <span>gal žinote kaip vadinasi?</span>
Aš spėju tik parodijų ar notokaktusų grupę.
</p></div></blockquote><p> Gal notocactus muricatus
</p>
Ačiū, panašumo yra. Muricatus turėjau-buvo švelnesni, mažesni spygliukai ir jau būtų išaugęs į viršų cilindro formos. Gal koks hybridas suo juo.
Norėčiau čeko Duben , bet šiemet turbūt jau nesitikėti .
O, kaip su vieta naujokams? Sakei stabdai pirkimus dėl vietos stokos, nėr kur dėti
Aš irgi kelis iš jo paimčiau, bet tikrai dėl mūsų dviejų nieks užsakymo nedarys. Yra eilėje laukiančių kada jų norus Tina išpildys.
O, kaip su vieta naujokams? Sakei stabdai pirkimus dėl vietos stokos, nėr kur dėti
Aš irgi kelis iš jo paimčiau, bet tikrai dėl mūsų dviejų nieks užsakymo nedarys. Yra eilėje laukiančių kada jų norus Tina išpildys.
Turiu dar keletą norų iš Duben ir Kreich'o ir vieta jiems palikta . Į kitus jau nebesidairau.
Dėkui Evora, kad pasirodėte Gražūs Jūsų augaliukai, o dėl ko bloga nuotaika? Kažką ne taip atsiuntė ko tikėjotės?
Aš savo augalaIs labai patenkinta, visi sveiki, gražus su pakankamai normaliomis šaknimis. Labai ačiū Tinai P. S. Vieną euphorbia teko atsikovoti iš Evoros kaimynės, buvo sumaišyti pavadinimai, gerai, kad Evora pažiūrėjo.
Aišku ne tokia baisuoklė kaip Giromagi atsiųstas variantas. Ten tai iš vis apakau pamačiusi. Visai gėdą į kišenę įsidėję pakavo tau į siuntinį. Vien baisios žaizdos kaip mano baisiojoje foto, tik pas mane tokia viena žiauri žaizda, o čia aplink daug tokių.
Išpindėjo Giromagi visiškai.
Aš Cactus art biz džiaugiuosi labiau nei Giromagi. Augalai, bent mano, sveikai atrodo, šaknys kaip priklauso. Yra kuo tiesiog atsidžiaugti negaliu-tai margi astrophytumai, dar pora onzukų.
Bet... Kažkodėl man visada yra bet... Matyt baisiai netikusio charakterio į senatvę palikau.
Astrophytumai pirmoje eilėje iš kairės pusės visi beveik vienodi, skiriasi dydžiai, pavadinimai, kainos, foto. Gal aš ir per daug noriu, bet tikrai mato kad vienodi, bent dėl įvairovės pamarginęs būtų. Juo labiau tokių jau namie turiu ne vieną, tai didelio džiugesio nejaučiu.
Antroje eilėje iš kairės dvi onzukos-paprasčiausios taškutės, idealiai vienodos tik viena mažesnė, o kainos vienodos. Turiu džiaugtis, kad foto buvo su įdomiais raštais ir variantais skirtingais. Dar ištįsusios baisiausiai ko pakęsti negaliu. Kvadratinė onzuka irgi žemiausio lygio.
Baigiu vakar astrophytumus sodinti, peržvelgiu ir dilgt per širdį-O kur mano raudonas?
Taigi, nėra.
Turėjo būti:
O dabar raskit foto tokį. Buvo vienetinis, 36,00 eurai. Tokių raudonų yra retenybė rasti. Jis pabuvęs ant saulės dar ryškesnis tampa. Dėl jo ir norėjau to cactus art biz. Gavau tą ką turėjo, nors kitus spec. vienetinius įdėjo tiksliai tuos pačius.
Tad jaučiuosi kaip vaikas iš kurio atėmė saldainį.
Štai kaip atrodo tokie raudoni saulės vonias gavę.
Ačiū, Tinai, už vargą, kad pildo mano norus.