Rodau Giromagi euphorbijas ir gasteriją-labai normalios šaknys ir viršus patiko.
Mano Thelocactusų papildymas-labai skirtingas šaknų ilgis.
Daugiavaikė mamkė- neoporteria woutersiana f. prolifera. Tokios dar nebuvau turėjusi. Jau užsisakius jų užvežė į Maximą. Apžiūrėjau ir nepirkau, nes nepatiko tiek vaikų, o buvo dvigubai didesnės ir kainai buvo akcija. Dar siuntinyje išaugino papildomą vaiką. Labai negražiai atrodo viršūnėje nulupinėti arba žiedai, arba vaikai.
Prickly pagyrė astrophytumus, bet gerai įsižiūrėjus išėjo 4 beveik vienodi ir kitokie 4 beveik vienodi. Čia po visų žaidimų su keitimais. Nesuprantu, kam dar kelti vienetinio augalo foto ir po to įdėti kitokį.
Pvz.: atsiuntė
Turėjo būti panašus į šį, tik dar plonesniais sparneliais. Svarbiausia tokių pardavime dar buvo likę 2, vienas dar ir dabar yra tik su pavadinimo papildymu.
Geriausia staigmenėlė buvo šis -kelionėje prisiveisė visa riebi šeimynėlė.
A capricorne aurum atkeliavo tamsesniais spygliais nei turi būti, tad tikrai ne aurum. Padėta šalia mano turimos aurum labai skiriasi, su jų foto net lyginti nėra ko. Maža to, visas augalas suėstas kenkėjų, aplink užgiję žaizdos. Tikrai matė ką pakuoja išsiųsti-man būtų gėda tokią parduoti. Toks pat pokštas atkaltas ir su kaimynės didžiuliu notokaktusu, tik nėra tokios didelės žaizdos.
Apibendrinus-džiaugiuosi papildymu, bet tikrai jaučiu ir daug negatyvaus kartėlio. Labai daug tikėjausi iš astrophytumų pirkimo, o visumoje labai nedaug gavau ko norėjau. Jau sudarius užsakymo sąrašą per savaitę iki Tinai užsakant dingo daug norėtų. O norėjau variegatinių ir nei vieno neįsigijau. Teko keisti ir kitus, o pabaigoje net neatpažinau ką išsirinkau.