Tina, jis nuostabus
Koks nuostabus astrophytumas PARODINIS ŽYDĖJIMAS
Su mano nepriežiūra gali būt, kad jis nuostabus
KAIP MŪSŲ REIKALAI SU GIROMAGI ?
Užsakytas. Laukit tolimesnės info.
Gal kitas užsakymas bus iš cactus art biz? Labai noriu E. H. Ameru, vakar įdėjo tik 2 st
Galesim. Sitas didelis. Kol surinkau Galvoju nu bliamba jei nusmigs berenkant, tai turbut antra karta rinksiu tik po savaites kokios Paieška biškį blogai padaryta pas juos, daug žingsnių reik atlikt. Gal kai apmokesiu, tada ana pradesim rinkt.
Papildyta:
Labai dėkoju, kad visos tvarkingai surašėte ir su kodais, ir su kainom, palengvina darbą labai. Nors kainos kai kurių mažėjo, keleto nežymiai pakilo. Kelių augalų nebuvo, bet šiaip neblogai viską pagavom.
Papildyta:
Labai dėkoju, kad visos tvarkingai surašėte ir su kodais, ir su kainom, palengvina darbą labai. Nors kainos kai kurių mažėjo, keleto nežymiai pakilo. Kelių augalų nebuvo, bet šiaip neblogai viską pagavom.
Neiškepėte karštyje ?
Čigono daržas užvežė plėšrių erkių, tačiau rašo, kad skirtos naikinti baltasparnius ir tripsus . 1 maišelis - 250 erkių - 2 Eur. Įdomu voratinklinių erkių ėsti nenori????
Mūsų čekas Pavlikas turbūt jau su visam prapuolė . Jau turbūt nebesitikėti jo.
Aš visai dar norėčiau čeko Duben .
Yra kas naikina baltasparnius? Idomu idomu....
Tuos pacius uzsakymus kartot gal nelabai apsimoka. Yra norinciu dar nedarytu simet visa eilute.
Giromagi sumokejau nelaukus visu pavedimu, kad tik greiciau gautume
Tuos pacius uzsakymus kartot gal nelabai apsimoka. Yra norinciu dar nedarytu simet visa eilute.
Giromagi sumokejau nelaukus visu pavedimu, kad tik greiciau gautume
https://www.cactus-art.biz/catalog/en/
Savaite kokia gal renkames, kad gautus tarpas tarp uzsakymu. Paziurejau, oi groziu yra
Savaite kokia gal renkames, kad gautus tarpas tarp uzsakymu. Paziurejau, oi groziu yra
Iš tikro tai galim ir trumpint užsakymo laiką. Pažiūrėjau ten greit viskas persižiūri, augalų foto yra beveik visur,,googlint nereik. O ir daug neprisirankiosi, nes patys gražiausi, kurie dar yra, brangūs. Ką manot?
Mano norimo E. H. Ameru nėra, išpirko. Nėra ko laukti, kol kiti noremi augalai nedingo. Ko greičiau tai geriau.