O kaip gerai, kad jau visi namie. Del rimusios tik dar nieko nezinau. Evora, islaisvinkit jos gigante karpazole. Pergyvenu labai del jos. Kai pamaciau Kreicho deze buvo per didele siuntimui, tai ieskojau namuos mazesnes, bet kuo ilgesnes. Tikiuos neapsilamde. Apvyniojau, apkamsiau.
Papildyta:
Ateinancia savaite tikiuos gal čeko sulauksiu, nes iš ten nieko nežinai, kol negauni. Nei siuntos nr, nei saskaitos, nei kuriuos augalus gausim.
Rimusiai ryt 11.00 val. atiduodu jos augalus. Dar augalais apsikeisime.
Tą ilgąjį laikraštį su karpažole, palaikiau dalimi pakuotės įdėtos išlaikyti, kad vazonai neišsivartytų. Norėjau sulankstyti ir į šiukšlių maišą įkišti. Tik paskutinę akimirką atkreipiau dėmesį į užklijuotus lipnios juostos apklijavimus. Patikrinau laisvą galą, o ten kažkokie lapeliai. Pagalvojau, kad Rimusiai kokį lauko gėlyno augalą įdėjote, esate sutarę. Gerai apžiūrėjus atpažinau karpažolės požymius ir išblyškusį balsvą žiedelį.
Dėžės ilgio jai užteko, daug dar laisvos vietos buvo. Viršutiniai gulsčiai padėti vazonai buvo išsipakavę iš popieriaus, ant dėžės dugno daug grunto pribyrėję. Matyt gerai dėžė purtėsi vežama ar perkraunama. Parsinešti tokią dičkę buvo problemų, daug ilsėjausi. Bet ne pirmas nešimas toks, paskui daug džiaugsmo būna. Tik parėjau ir lyti pradėjo-pasdžiaugiau, kad ne anksčiau.
Žiūriu lyg ir visi patenkinti naujais gyventojais, Kreichas eilinį kartą pasiteisino. Tik Tinos echinocereusas su gyvenimo randais. Toks pat su 3 dideliais pumpurais buvo įdėtas ir draugei, bet sveikiau nuluptos žiedų vietos atrodė, gal, kad mažesnis. Bet vaizdas neatrodo bjaurojantis augalą.
Mano rytinio tamsaus balkono gymnų žiedeliai.
Tą ilgąjį laikraštį su karpažole, palaikiau dalimi pakuotės įdėtos išlaikyti, kad vazonai neišsivartytų. Norėjau sulankstyti ir į šiukšlių maišą įkišti. Tik paskutinę akimirką atkreipiau dėmesį į užklijuotus lipnios juostos apklijavimus. Patikrinau laisvą galą, o ten kažkokie lapeliai. Pagalvojau, kad Rimusiai kokį lauko gėlyno augalą įdėjote, esate sutarę. Gerai apžiūrėjus atpažinau karpažolės požymius ir išblyškusį balsvą žiedelį.
Dėžės ilgio jai užteko, daug dar laisvos vietos buvo. Viršutiniai gulsčiai padėti vazonai buvo išsipakavę iš popieriaus, ant dėžės dugno daug grunto pribyrėję. Matyt gerai dėžė purtėsi vežama ar perkraunama. Parsinešti tokią dičkę buvo problemų, daug ilsėjausi. Bet ne pirmas nešimas toks, paskui daug džiaugsmo būna. Tik parėjau ir lyti pradėjo-pasdžiaugiau, kad ne anksčiau.
Žiūriu lyg ir visi patenkinti naujais gyventojais, Kreichas eilinį kartą pasiteisino. Tik Tinos echinocereusas su gyvenimo randais. Toks pat su 3 dideliais pumpurais buvo įdėtas ir draugei, bet sveikiau nuluptos žiedų vietos atrodė, gal, kad mažesnis. Bet vaizdas neatrodo bjaurojantis augalą.
Mano rytinio tamsaus balkono gymnų žiedeliai.
Man jau darosi neramu koki pabaisą-medį aš esu uzsysakiusi, ant foto atrodė labai mielas medelis.
Rimusia, nepergyvenk. Paklausiau Tinos ir atlaisvinau tavo E. Geroldii. Žinok labai puikus medelis, nenukentėjusi, atgaus formą ir bus kaip foto matei. O raudoni žiedukai labai gražiai, žaismingai atrodo.
Lapai labai savo storiu ir paviršiumi primena fiką berželiu vadinamą.
O mano baltoji Mili atrodo tokia. Manau nuo apačios bus galima atpjauti šakelę tau. Ji labai nemėgsta šakotis, taip ir auga po vieną tiesią šaką. Reikia imti ir nupjauti viršūnę, kad pradėtų į šonus auginti atžalas. Kas su ja ir buvo padaryta. Bet jau žydi visus metus, tik šiukšlių daug, nes žiedai nudžiūna, lapai irgi viens kits iš apačios nugelsta. Tik spėk rinkti kas nugyveno.
Lapai labai savo storiu ir paviršiumi primena fiką berželiu vadinamą.
O mano baltoji Mili atrodo tokia. Manau nuo apačios bus galima atpjauti šakelę tau. Ji labai nemėgsta šakotis, taip ir auga po vieną tiesią šaką. Reikia imti ir nupjauti viršūnę, kad pradėtų į šonus auginti atžalas. Kas su ja ir buvo padaryta. Bet jau žydi visus metus, tik šiukšlių daug, nes žiedai nudžiūna, lapai irgi viens kits iš apačios nugelsta. Tik spėk rinkti kas nugyveno.
rimusia, lauksiu ispudziu ot butu evora, kad sveitus siuklynan su visu vazonu
Visai neblogai ta euphorbia atrodo po dvigubų kelionių. Na dabar jau ramu
Euphorbia sakyčiau atrodo puikiai, nėr ko norėt po tokių kelionių, net per gerai išsilaikė.
Echinopsio koks tamsus kūnas.
Echinopsio koks tamsus kūnas.
Rimusia labai gražus augaliukas . Žiedeliai labai gražiai atrodo. Beveik visas medis atkeliavo .
Echinopsis pas Jus tas Melodie?
Labai ačiū, taip Echinopsis Melodie, tokio neturėjau.
Tylu temelėje, visos augalų sulaukusios nurimusios. Tyla iki kito užsakymo ar siuntinio gavimo?
Pas mane naujokėlis aztekis žiedelius ima rodyti:
Giminaitės kreichiukė ir Duben rebutijos po žiedelį parodė:
Stenukas kuklius žiedelius iškišo:
Ir kaimynės gražuolis kreichiškus pumpurus po kelionės išskleidė:
Pas mane naujokėlis aztekis žiedelius ima rodyti:
Giminaitės kreichiukė ir Duben rebutijos po žiedelį parodė:
Stenukas kuklius žiedelius iškišo:
Ir kaimynės gražuolis kreichiškus pumpurus po kelionės išskleidė: