Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Turbut daug tu uzsakymu....
Atsakyti
Kreich uzregistravo siunta siuntimui per DHL. Ryt turbut issius.
Atsakyti

Kaip šaunu. Laukiame :yahoo:. Iš vis gerai būtų, kad abi siuntos ateitų kartu  :clap_1:  :clap: .

Atsakyti
Pradėjo kelionę mūsų siuntinys.
Atsakyti

Sveikos merginos :D. Kaip čia tylu  :huh2: .

Kaip augate, kaip žydite?

Gal jau mūsų siunta netoli namų :hmm: :D ?

Atsakyti

Ryte jautė mano širdis, kad jau nebetoli mūsų gražuoliai :wub:. Ir iš tikrųjų į darbo pabaigą gavau sms iš Tinos su džiugia žinia, kad jau galima atsiimti  :yahoo:  :clap:  :clap_1: . Labai gražūs kaktusėliai  :wub: . Ir žinoma, kaip visada, didžiulė padėka Tinai  :aciuks:  :aciuks:  :aciuks: .

Rodausi

Visi kartu

[URL=https://www.part.lt/perziura/2287a316fb67401b5def7a59c5646b27247.JPG]2287a316fb67401b5def7a59c5646b27247.JPG[/URL]

o dabar atskirai, 3 Turbikai

[URL=https://www.part.lt/perziura/ab178212ddcc66ac2c8efcdc0f391125155.JPG]ab178212ddcc66ac2c8efcdc0f391125155.JPG[/URL]

Echinokaktusas ir Obregonia

[URL=https://www.part.lt/perziura/5af4c931035f45a33b33dae75ad835e3337.JPG]5af4c931035f45a33b33dae75ad835e3337.JPG[/URL]

ir 2 Astrophytumai

[URL=https://www.part.lt/perziura/75a08a73c4d803d4fcea6424eefd9c91132.JPG]75a08a73c4d803d4fcea6424eefd9c91132.JPG[/URL]

Atsakyti
Ačiū už nuotraukas 4u.gif

Norėjau jūsų nuomonės. Kaip manot ar čia vaikai skabyti, ar žiedai nulupti ne laiku? Is Kreicho gautas echinocereus viridiflorus. Nesu priekabi, bet kaktusas taip ir liks su tokio netikusio skabymo skylutem... Kiek maciau taspats ir ant kitu. Buvau nustebus, kad Kreichas gali sumastyt tokias nesamones. unsure.gif

Priedas  20220520_172959.jpg   93,33KB   1 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Nepagalvotum, kad Kreich taip galėtų, bet panašu į tai. Jeigu būtų koks vienas ar du, tai dar galima būtų pagalvoti, kad gal nukrito ir apsilaužė  :hmm:​ , o gal vaikai specialiai nuimami, kad kaktusas žydėtų  :hmm: .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekenaura: 21 gegužės 2022 - 08:47
Manau tokio amžiaus viridiflorus tikrai negalėjo turėti vaikų, ir Kreicho nuotraukose jų nematyti.
Tie balti nubyrėję dygliukai yra nuo nužydėjusio žiedkočio, ojei užsimezga uoga su sėklom, tai tada jai nukritus arba nuėmus lieka toks didesnis randas, jei sėklų neužmezga mažesnis. Tai neišvengiama. Aš nuimu . Na galėjo jis aišku palikti, Tina, pačiai nusiimti. Turbūt norėjo tvarkingiau, ach tie vokiečiai smile.gif . Augant vėliau echinocereusų apačia kažkaip suvažiuoja sutrumpėja ir taip nebesimato.

QUOTE(Tina* @ 2022 05 05, 22:48)
Per klaida uzsisakiau sau sia rebutija. Pasirodo turiu ja.

ir aš turiu tokią, dabar labai gražiai žydi
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Frekenaura @ 2022 05 20, 20:44)
<p>Ryte jautė mano širdis, kad jau nebetoli mūsų gražuoliai wub.gif.

Tikrai labai gražūs thumbup.gif
Astrophytumai labai panašūs, ar jie skirtingi?
Atsakyti
Pas mane sitas grazuolis irgi zydejo. Ziedai labai dideli pagal kaktusiuka.
Atsakyti
Pavakariukais tik pasiėmiau, greit nufotkinau, kol visai nesutemo. Dar lietus lyja, tai visai tamsu, niūru.
Echinocereusai. Ilgaspyglis irgi turi nuo žiedų milžinišką randą kaip ir Tinos rodytas.

Vienas iš šio būrelio labai įtartinai nutarkuotas kažkokių gyvių-bent man taip atrodo.

Turbikai

Aztekiai-mažučiai lyginant su mano turimais, bet už tai dvigubai brangesni. Pirkau apsidraudimui, jei koks nunyktų ir žinodama, kad jų kainos tik augs. Tad manau sutaupiusi.

Thelai-buvo išsirinkta daug, bet prieš pardavimą liko tik tiek norimų pirkti.

Giminaitės rebutijos

Draugės astrophytumai-vieno šakelės padžiūvę, viena visai nutrupėjo.

Kaimynės notokaktusai-tie patys gražiausi iš visų augalų. Bet ir išsirinko įdomios formos, gražių žiedų.

Dar buvo 3 stenukai, keli echinocereusai, turbikai, bet jau atiduoti.

Kažko netikėto iš siuntinio nesulaukiau. Augalai gražūs kaip visada, priekaištų neturiu. Einu šluotis virtuvę kiek prisišiukšlinau pakuodama, nes katinas jau baigia nusilakstyti akmenėlius ridendamas.
Ačiū, Tinai, už norų pildymą. wub.gif
Atsakyti

Astrophytumai labai panašūs, ar jie skirtingi?

Aš irgi kai gavau pamaniau, kad vienodi, tačiau etiketės įdėtos skirtingos, tikiuosi nebus sumaišyti :hmm: . Pirkau skirtingus Astrophytum capricorne v. niveum nudum, nuotraukoje buvo beveik be spyglių ir Astrophytum crassispinum (capricorne) (dunkle Bedornung). Antrojo spygliai didesni.

Evora, kaip visada užpirkote :D . Gražūs :wub: .

Atsakyti