Aš gal siųsčiausi vazonėlių .
Kolkas laukiu kol Duben issius augalus. Man taip neramu del visokiu nauju pardaveju. Zadejo po Velyku.
Pavlicekas man atsiunte pasiulymus, galiu persiust el.pastu kam reik.
Pavlicekas man atsiunte pasiulymus, galiu persiust el.pastu kam reik.
Nesijaudinkite Tina, viskas bus gerai su tuo čeku .
Man jeigu ką atsiųskite tą pasiūlymą, pasižvalgysiu .
Issiunte siandien
Šaunu. Laukiame .
Čigono daržas užvežė astrophytum asterias super kabuto, bet tai už 5 cm augaliuką nori 44,00 Eur plius dar siuntimas.
Duben labai jau krapštukas, atsibodo ir laukti, kol prisiruoė siuntįnį išsiųsti. Nors pas jį per tą laikotarpį labai smarkiai augalai išpirkti. Tai gal turėjo daug pakavimo.
Čigono daržo astrikus baltus apžiūrėjau... Gražūs, net labai, visus priglausčiau. Kainos lietuviškus gerbėjus aiškiai šokiravo. Bet daugelyje pardavimų tokios ir yra. Pikdama tokius pas Duben būsiu ryškiai sutaupiusi.
Mano euphorbijos džiaugiasi saulute:
Čigono daržo astrikus baltus apžiūrėjau... Gražūs, net labai, visus priglausčiau. Kainos lietuviškus gerbėjus aiškiai šokiravo. Bet daugelyje pardavimų tokios ir yra. Pikdama tokius pas Duben būsiu ryškiai sutaupiusi.
Mano euphorbijos džiaugiasi saulute:
Pavlicekas uzsakymus priima tik iki 04.30, jei kam idomu jo blusiukai
Tai galima rinktis? Siųsti tau savo norus?
QUOTE(rimusia @ 2022 04 21, 23:10)
<p>Tai galima rinktis? Siųsti tau savo norus? </p>
Bandom
Kiek grožybių pas Almą
Nelabai tik suprantu kaip vakariniam balkone tiek žiedų. Mano rytinis, saulės ilgiau būna ir tai labai negaliu žiedais girtis.
Dar buvo labai įdomu, kad rugpjūčio pabaigoje ir baigia laistyti.
Paskui bandžiau įsivaizduoti kiek reiktų man laiko laistymui, jei mirkyčiau įstačiusi į vandenį vazoną... Tikrai nesiterlinčiau, jau dėl tokio mirkymo ir orchidėjų atsisakiau. Tingėjau.
Bet pas ją paprasčiau, nes sustačiusi į pramoninius gėlių transportavimo padėklus.
Buvo įdomu paskaityti, sužinoti kito auginimo patirtis.
O, Alma pas mus temelėje rodosi? Ar tik užsakymuose dalyvauja?
Nelabai tik suprantu kaip vakariniam balkone tiek žiedų. Mano rytinis, saulės ilgiau būna ir tai labai negaliu žiedais girtis.
Dar buvo labai įdomu, kad rugpjūčio pabaigoje ir baigia laistyti.
Paskui bandžiau įsivaizduoti kiek reiktų man laiko laistymui, jei mirkyčiau įstačiusi į vandenį vazoną... Tikrai nesiterlinčiau, jau dėl tokio mirkymo ir orchidėjų atsisakiau. Tingėjau.
Bet pas ją paprasčiau, nes sustačiusi į pramoninius gėlių transportavimo padėklus.
Buvo įdomu paskaityti, sužinoti kito auginimo patirtis.
O, Alma pas mus temelėje rodosi? Ar tik užsakymuose dalyvauja?
Alma daugiau stebetoja temos. Bet galetu ir parasyti koki zodeli Man irgi patiko jos ideja laistyti per apacia. Greita, o ir augalams gal sveikiau taip. Uzsakymuose dalyvauja, pazistu augaliukus is foto smagu, kad pateko i geras rankas.