Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Puiki naujiena, jeigu Tina sutiks organizuoti užsakymą mielai prisijungciau  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2022 04 11, 08:09)
<p>Evora kur dingote ploja.gif labai trūksta Jūsų  bye1.gif .
</p>

Nedingau, seku naujienas, tik nesivaidenu temelėje, kantriai laukiu Duben kaktusiukų. Trys savaitės kaip atsikeliu jausdamasi tiesiog nelaiminga, tai nėra noro reikštis. Gerai, kad yra augalai, pasikrapštau su jais ir užsimirštu.

Naujame užsakyme pas dėdulę čeką dalyvauti neplanuoju. Laukiu Kreicho prekybos pradžios.
Atsakyti
Radau štai tokį -Roman Pavlica . Čia gal mūsų dėdulės čeko brolis ar sūnus, o gal bendrapavardis. Bet akis paganyti yra į ką. Ir perka labai intensyviai. Prieš kažkiek laiko žiūrėjau, tai buvo išpirkta tik viens kits. Dabar daugybė SOLD

http://www.starastro...?lang=en&page=1
Atsakyti
Vėlyvą rudenį , kai darėme užsakymą iš vokiečių , paauglę giminaitę sugundžiau rebutijų žydėjimu ir tada užsisakė kelias. Kartu susodinome į kvadratinius vazonikiukus, pravedžiau auginimo instruktažą. Atėjo pavasaris, o rebutijos visos išgyveno, dvi jau po vieną žiedelį išspaudė, šeimininkę pradžiugino. Dabar iš Duben vieną rebutijikę vėl užsisakė. Gal ir bus pradžia didesnės kolekcijos. Bent jau nenumarino kaip daugelis kitų, kurioms atiduodu augalus.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Na va kokie gražūs žiedeliai :wub:. Man labai patinka rebutijos ir sulkorebutijos, tačiau auginant ant palangių ima tįsti, įgauna nelabai gražią formą. Aišku turint kelis kaktusėlius, tai galima pastatyti kur daugiau šviesos, tačiau kai jau gaunasi "plantacija", tai kiši kur yra vietos :4u: ir tada jau gaunasi nelabai kas.

Atsakyti
Duben išsiųs siuntinį po Velykų. Kątik grįžo iš verslo kelionės iš Olandijos, tai todėl praeitą savaitę taip vangiai bendravo. Laukiam smile.gif
Papildyta:
Mano kaktusynas matyt pajuto, kad situacija kaip toj dainoj " dingo mano meilė dingo" ir sukrovė pilną pumpurų. Bando atsikovot mane nuo orchidėjų. Aš dabar ten visa galva ir siela.
Atsakyti

Ačiū Tina už info ir vargus :aciuks:. Daugiau mokėti nebereikia? Na tai ką, dabar lauksime  :clap: .

Laukiame Tina žiedų nuotraukų ir sugrįžtančios meilės kaktusynui :heart: :hihihi: .

Atsakyti
Tiesiog reik susistyguot naujai pavedimus, nes su Paysera baiges geri laikai ir jokiu cia dideliu vargu smile.gif Siandien kalbejau su SEB, tai kita valiuta pavedimas 24 eurai.... Todel mums palanku uzsakinetik tik is turinciu eurines saskaitas, jei valiuta kita tos salies. Pinigeliu surinktu viskam uztenka, laukiam naujoku smile.gif
Atsakyti
Buvau pasivaikščioti ir praeidama pro vieno namo langą pamačiau tiek daug euphorbijų raudonuojančių.

Atsakyti

Tegul gyvenimas būna toks šviesus kaip kiaušinio baltymas,

saulėtas kaip kiaušinio trynys,

o sunkumai - trapūs kaip kiaušinio lukštas.

Su šv. Velykomis! :bigsmile:

Atsakyti

Kreich'as rašo, kad jau startuos balandžio 29 d. :)

Atsakyti

O kaip dėl Pavliciko, nėra norinčių? 

Atsakyti