Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Bus galima pageidaujamus vieną paskui kitą atlikt. ax.gif Artimiausias kaip suprantu labai rūpi Kreich.
Papildyta:
Kas čia pas mane per sutvėrimas? Po daugybės metų auginimo nuo mažulio visai, šiandien pastebėjau žydint. Taip netikėta buvo.

Priedas  20220328_150055.jpg   189,54KB   0 Parsiųsta kartų
Priedas  20220328_150103.jpg   234,34KB   0 Parsiųsta kartų
Priedas  20220328_150109.jpg   250,2KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Oho koks spygliuotas :D. Gražūs spygliai  :wub: .

Kreich išėmė dalį kaktusėlių. Buvau jau susidariusi sąrašą, žiūriu, ogi jau nebelikę kai kurių. Matyt papildys naujais egzemplioriais :hmm: .

Atsakyti
Frekenaura, kiek daug pas tave žydinčių augaliukų. Nustebino astrophytumo baltas žiedas. Kažkaip neprisimenu, kad būčiau mačiusi baltą.

Ir aš pastebėjau, kad pas Kreichą vyksta augalų inventorizacija. Jei negrąžins išnykusių, tai ir man teks sąrašiuką koreguoti.

Tina, tavo ilgaspyglis labai gražus. Manyčiau tikrai parodia. Kažkada turėjau P. maasii, tai labai panašu.
Atsakyti
Siūlau Kreich dabar nežiūrėt, nes jis rašė jog kels augalus. Jau kai atidarys, tada bus aišku, kad viską sukėlė.
Atsakyti
Su Duben kontakte esam. Priskaiciavo daaaug uz siuntima ir paskui padare simboline nuolaida. Sake jus nauji, nieko jums daug nuolaidziaut negaliu, o vasara del kuro siuntimas bus dar brangesnis. Dabar likau nesupratus ar nori mokejimo iskart, ar kai augalus surankios ir bus tikras ka turi. Tai kantrybes, gali trukt kazkiek.
Atsakyti

Frekenaura, kiek daug pas tave žydinčių augaliukų. Nustebino astrophytumo baltas žiedas. Kažkaip neprisimenu, kad būčiau mačiusi baltą.

Na ne visai tas astrophytum'as baltas. Toks vos vos gelsvas.

įdedu prasiskleidusio foto

[URL=https://www.part.lt/perziura/0a9697442031fb593a82f9763869eb4e613.jpg]0a9697442031fb593a82f9763869eb4e613.jpg[/URL]

Atsakyti

Šitas čekas turbūt pats neša :lol:, kad sumažinti siuntimo išlaidas  :bigsmile:

Gausime kartu su Kreich'u .

Atsakyti
Jis dar tik surinkineja uzsakyma. As jo nepaistu, jus jo norejote biggrin.gif
Atsakyti

O gal jis laukia iš mūsų apmokėjimo :hmm: ?

Atsakyti
Jo prašytas laikytas augalų surinkimui į pabaigą, tai parašiau jam per naujo. Žiūrėsim ką atrašys smile.gif
Atsakyti

Evora kur dingote :ploja2: labai trūksta Jūsų  :bye: .

Atsakyti

Čekas Pavlikas jau siūlo savo augaliukus

https://www.cact.cz/rostliny-a16

Atsakyti