Frekenaura,
Šiauliuose žemė savaitgaly buvo sušalusi, tai nelabai kapstytis dar išeina. Norėjau važiuoti į kapines pasitvarkyti, nes po žiemos iškilotos žemės yra, tai neišėjo. Nepadirbsi su tokia kieta. Gėlyną prižiūriu nuo penkiaaukščio vienos laiptinės iki kitos. Išlindę snieguolės, bet dar nesiskleidžia. Lenda tulpės, narcizai. Rudeniop buvau daug naujų prikaišiojusi, tai nekantriai laukiu rezultato. Patinka ir man po žemę knistis, tik ne visada. Labai nesinori per didžiuosius karščius ravėti ir vandens kibirus iš 4 aukšto tampyti palaistyti. Tada jau ne. Tada jau bambu kam man visko reikia, ar negana pilni namai sukulentų, išdurninu save, bet pavasariui atėjus ir vėl lekiu knistis lyg kurmis.
Vakar nusipirkau pora storo plastiko padėklų sudėti augalų vazonams. Ta proga visus nukėliau nuo komodų prie lango, persidėliojau. Dar langus nusiploviau, kad jau priėjimą atsilaisvinau. Maloniai prasitupinėjau, tik ir vėl kažkaip vietos viską sudėlioti ėmė trūkti.
Strateguok kaip nori, o papildomai vietos niekaip neatsiranda naujiems augaliukams. Tad jaučiu dar šie metai viens kits pirkimas ir teks ramintis. Na, nebent visai atsisakyti alojų dėl kitų kaktusų. Bus matyt kaip likusios išgyvens dar metus. Bet pati pastoviausia meilė yra astrophytumams. Jų ir pirkinėsiu vieną kitą pastoviai.
Šiandien įlindau į Giromagii ir aišku užsinorėjau. Gaila, kad dar ankstoka, bet jau taip norisi. Jei jau šalčiai užsibaiginėja, tai visai gal ir nieko siųstis būtų. Kol atkeliautų dar orai pagerėtų.
Štai ko labai pas Giromagii norėčiau, matyt į raudoną pusę patraukė Valentadienis:
https://www-giromagi...mp;_x_tr_pto=scSu visuotine meilės diena visas.
Bent jau su meilės diena savo spygliuotiems draugams.