Todėl ir Aloe jau nebe tokie spalvoti, bet dar gražūs.
evora, tavo auginimo sąlygos skirtingos, bet užtat matau jų lapų galiukai gražūs neapdžiuvę, man labai sunku tokius išsaugoti, ir apatiniai lapai džiūsta. Iš tavųjų trijų tikrai norėčiau
Viper ir Drakula
mažesni:
norėčiau , kad Harry B toks bliūdukas priaugtų https://davesgarden....owimage/378324/
Tik tada gal jau būtų oranžerija vadinama, o ne šiltnamiu.
Drakulą turiu ir aš, tik tokią mažiutę gavau, su vos viena trumpute šaknele, kad ir dabar mažulytė, vos paaugusi. Bet spalva vasarą ryški, gražiai raudona kontrastuoja. Dar retesnė, tai stengsiuosi išsaugoti.
Haris gražus, taip krūmojasi gausiai ir baltoji miniatiūrinė Reny ex Dick Wright kur su baltosiomis nufotkinau. Dar Descoingsii, kur paskutines įkėliau. Iš krūmelio vieną atskyriau mažių, o jau greit mamkę praaugs ir savo vaikų priperėjo.
Aš labai tau siųlyčiau įsigyti ir Blizzard-tikrai nuostabi vidutinio dydžio baltai-žalia žvaigždė.
Taip mano alojų lapai gerai laikosi, labai retai koks nudžiūna, kaip ir gasterijų, adromischusų, haworthijų. Mačiau pas Aristovą šiltnamyje labai gausiai lapai nuo apačios nudžiūvę ir galai ruduoja. Čia nuo reto laistymo ir daug šviesos . Dar pas jį laiko stoka juos nurankioti.
Blizzard buvo pastebėtas, kai rinkausi pas panką, tik kai lyginau foto su internetinėm - jo pasirodė kažkoks plonais ilgais lapais ,va toks
ir nepirkau, galvojau kažkoks netikras
bet tavasis gražiai nuaugęs, kompaktiškas, rainas, teks ištaisyti klaidą
Dar apie aloes.
Pastebėjau, kad daugiausia nuo apačios džiūna lapai ir lapų galiukai, toms alojoms, kurios yra ilgais siaurais lapais. Jos per karščius greičiau dehidruoja. Štai šios vasarą visai susukę lapus buvo, nors ir šiaip dažniausiai iš visų lapus apačioje sudžiovina.
Aš buvau, nes jis man asmeninę skolą turėjo už man neįdėtą augalą, nenorėjau palikt jos dar vienam sezonui. Pasiėmiau tokią pat hildewintera prie to paties kaip Prickly, kitų norų nebuvo, net puslapio neneršiau. Lygiai taip pat giromagi buvo su kreditais. Tai taip sakant nusinulinau balansą Dabar tvarka.
Dar kartą peržiūriu jūsų alavijus. Nu jau tas Icicle, reik dėt norų sąrašan. Man dauguma alavijų tarpusavy panašūs, kolekciją stengiuos rinkt taip, kad kiek įmanoma skirtūs vienas nuo kito. Jau maniau daugiau mažiau ramu, bet šis, šiltnamy atskleidęs visą grožį, tikrai puikus.
O aloe Starfair man labai patiko ir ta kur be pavadinimo, kortelė nusukta. Patikslink, Prickly, kokia ten gražuolė šalia Winter sky.
Vadinas, kitais metais vėl atakuosime Panką-bus alojų užpirkimas?
Vakar stebėjau Agroideas pirkimus. Atsidariau jų puslapį, tai buvo uždėtas laikas, kada bus atidaryta internetinė parduotuvė su atnaujintu asortimentu. Kai tik leido jau įeiti į puslapį, tai kas buvo įdomesnio dingo iš akių akimirksniu , net įsidėjus į krepšelį yra nustatytas laiko limitas, per kiek laiko turi įteisinti pirkimą, nes užėjus į augaliuko kortelę, išmeta užrašą, kad šiuo metu kaip ir perkamas, grįžti vėl peržiūrėti parašytas laikas, po kiek minučių . Taigi iš ten ką nors įdomaus įsigyti be šansų.
Užmačiau ukrainiečių puslapį https://cactus-shop.com/shop/, jeigu kam įdomu pavartykite. Yra ir sėklų, ir labai gražių augaliukų (tame tarpe ir alavijai)
Kaip gerai, kad iki šalčių suspėjote gauti augaliukus.
Mano ariocarpusai
Šie kaimynės:
Giminaitės 14 m.
Augalai sveiki, visi dulkėti nuo žemių, su pincetu ir dailės teptuku krapštėm akmenukus ir žemes. Maniškis mažiausias ariocarpusas labai minkštas, prie šaknų patęžęs-gali visaip su juo baigtis.
Kaimynės neoporterija buvo dviguba, taip pat ir mamkė. Dalinau per pusę, gavosi du vazonėliai atskiri. Dar gavau vieną mamkę dovanų už chirurginę operaciją. Melocactusas man nelabai patiko, daug klaustukų dėl jo.
Giminaitei buvo šokas pamačius mažučius purvinus gumuliukus. Pirmi augaliukai, nepratus. Kartu pūtėme, krapštėme, gaminome pirmą gruntą, sodinome. rebutijos tikrai mažutės, manau jas buvo geriau pirkti pas Kreichą. Na, išbandysim skirtumą pavasario sulaukę. Daviau mažučius vazoniukus, tai kompaktiškai susistatė viskas. Viena rebutia labai graži. Susodinus vaizdas pagražėjo, kai dar atidaviau violetinę sulcorebutiją ir dar dvi rebutijas-giminaitei ir visai nuotaika pagerėjo.
Visumoje viskas normaliai, stebuklų nesitikėjau.
O, čia kelios foto nuotaikai pagerinti-ryžikas aktyviai prisidėjo prie išpakavimo darbų. Išsklaidė po visą virtuvę popieriaus lapus, žaidė su ceolito gabalėliais.
Evora Jūs platinate kaktusomanijos virusą . Kaip jau supratome, kaimynės užkrėstos Dabar giminaitės. Čia ta pati mergaitė kur kolekcionuoja astrophytum?
Šiaip tai daugiausiai matosi džiaugsmo ir laimės siuntų gavimas suteikia ryžikui .