Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Gal galite įvardinti, ką aš čia nusipirkau? :ax:

DSCF8381-th.jpgDSCF8378-th.jpg

DSCF8377-th.jpg

http://public.fotki....m/dscf8377.html

Atsakyti
Kad jau nieks Rimmusia nepasirūpina, bandysiu padėti, nors didelis žinovas ir nesu:

1. Labai užvargęs PACHYPHYTUM LONGIFOLIUM
2. Išretėjęs/patįsęs SEDUM STAHLII
Atsakyti
SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS...

Skubiai (iki kovo 15 d.) ieškomi astrophytumai draugės dukros 16-ajam gimtadieniui. Jau padėjo Migmig, kreiptasi pagalbos pas Inndrutę, gal dar yra turinčių augaliukų pardavimui.
Rinkinukui trūksta gražiais ilgais spygliais pasipuošusių astrophytumų capricorne, įvairių asterias variantų, senile, myriostigma v. nudum f. tricostatum.

Labai gerai būtų padovanoti ir jau didelį astrophytumą-nupirksime jei kas tokio jau nebenorite ar keletą vienodų turite.

Gal kas turite ir galite pasidalinti ALEKSANDRO elektroniniu paštu, būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(fabrikas @ 2017 02 24, 20:18)
O as jau truputi apsiprekinau:

Oho, tikra egzotika smile.gif sėkmės auginant

evora, mačiau vakar didelį ornatum Žaliajam centre, bet nepažiūrėjau kiek kainuoja. O pas Gėlėsirgvazdikai nieko įdomaus nėra?
Atsakyti

Kad jau nieks Rimmusia nepasirūpina, bandysiu padėti, nors didelis žinovas ir nesu:

1. Labai užvargęs PACHYPHYTUM LONGIFOLIUM
2. Išretėjęs/patįsęs SEDUM STAHLII

Ačiū :4u:

Ten kur pirkau, nežinau iš kur perka, bet laiko pakišę po lentynom padėklus ant grindų. Vos ne keturiom turi pasilenkti, norint pamatyti ką turi (ypač su mano regėjimu :oh: ) Apie šviesą kalbos nėra

Beje, Evora, ten mačiau ir kelis padėklus įvairių kaktusiukų, bet kadangi jais dar neužsikrėčiau :lol: Jei reikia, galiu apžiūrėti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 25 vasario 2017 - 20:00
QUOTE(Prickly @ 2017 02 25, 20:38)
Oho, tikra egzotika smile.gif  sėkmės auginant

evora, mačiau vakar didelį ornatum Žaliajam centre, bet nepažiūrėjau kiek kainuoja. O pas Gėlėsirgvazdikai nieko įdomaus nėra?

Taigi aš Šiauliuose, nenulėksiu iki Vilniaus. O Šiauliai toks užpečkis, kad tik pasvajot galima apie tokius augaliukus, tokiose parduotuvėse kaip Gėlėsirgvazdikai. Paveizėjau Feisbooke, seilę pavarvinau, bet.... TOLI. O , kad tokia pardė arčiau manęs būtų-turbūt ubagais išeičiau ...

Ornatum turiu 4 labai senus dičkius, jei negausiu jokio didelio, gražaus astrophytumo, teks vieną paaukoti dovanai.
Papildyta:
QUOTE(Rimmuse @ 2017 02 25, 20:59)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="evora" data-cid="71467024" data-time="1488027427">
<div>
<p>Beje, <strong>Evora</strong>, ten mačiau ir kelis padėklus įvairių kaktusiukų, bet kadangi jais dar neužsikrėčiau lotuliukas.gif Jei reikia, galiu apžiūrėti</p>

Ačiū už gerus norus. Bet jei jų neaugini, nesidomi, tai ir pavadinimų nežinai, kaip atrodo neįsivaizduoji-maža tikimybė, kad ką rasi.
Atsakyti

Gal kam pravers:

http://www.lapshin.o...lent/family.php

Atsakyti
Rimmusia, kaip matau atrandi naujus pasaulius. Žiūrėk, užsikrėsi ir kaktusų bacila, čia reikalas rimtas, atsispirti neįmanoma.
Atsakyti

Pakol kas jie man atrodo "pikti" - badosi. Bet ką gali žinoti, žmonės keičiasi :hmm:

Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2017 02 26, 03:48)
<p>Pakol kas jie man atrodo "pikti" - badosi. Bet ką gali žinoti, žmonės keičiasi hmm.gif
</p>

Tarp kaktusų yra ir labai net nepiktų. Galima auginti tik Ariocarpus grupę-be spyglių, net pūkuoti, gražiai žydi, primena gėlės žiedą, bet nepigūs.

vartotojo įkelta nuotrauka

O mano numylėtiniai astrophytumai irgi yra daugelis be spyglių, nuostabių raštų, lengvai žydi didžiuliais žiedais, labai tinkami auginti ir žiemoti buto sąlygomis.

Atsakyti

Gražu pažiūrėti, bet dar ne tiek, kad norėčiau įsileisti į namus

Be to palangių ne tiek, kad galėčiau kam nors užleisti. Dar nekyla noras atsisakyti sanpaulijų ir gloksinijų. Jos žydi ilgiau, negu kaktusai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 26 vasario 2017 - 12:09
QUOTE(Rimmuse @ 2017 02 26, 13:07)
<p>Gražu pažiūrėti, bet dar ne tiek, kad norėčiau įsileisti į namus</p>
<p>Be to palangių ne tiek, kad galėčiau kam nors užleisti. Dar nekyla noras atsisakyti sanpaulijų ir gloksinijų. Jos žydi ilgiau, negu kaktusai</p>

Suprantu. Pati žinau kaip sunku atsisakyti senos meilės jau anksčiau augintiems augaliukams.
Aš asmeniškai nežinau ko reiktų, kad atsisakyčiau savo sukulentų. Jų vietos namuose tikrai nieks neatkariaus. Geriau eisiu nepavalgius, nuplyšus, bet kaktusui pinigų rasiu net ir tuščioj piniginėj. Ankščiau dar prisilaikydavau, kol vaikams reikėjo finansus skirti, o dabar pati sau ponia ir nieks nebamba. O malonumas jais džiaugtis viską atperka.
Atsakyti