Merginos, kokie grazus jusu augalai.
Tina, tas jūros svogūnas manau gerai kad didelis, jie rodos dideli ir būna, adaptuosis ir mažiukus pradės augintis.
evora, įspūdingas baltuolis, matau kokias tai dėmes ant jo, ar variegatinis? O kaip auga tie astro iš Giromagi vasarą pirkti?, pamenu toks vienas puikus margas didelis buvo
Hybridas jis, tai toks vienas vienintelis . Dėmės baltos ir visai jokios logikos jų išsidėstyme. Dar ir kreivokas į priekį. Štai kaip buvo nufotkintas pas Giromagii-tada tų dėmių baltų taip nesimatė.
Anksčiau vasarą pirkti astrophytumai visi sveiki, gyvi, gražučiai, jokių kenkėjų nei kvapo. Ir tas dičkis margas-jokių požymių , kad kas negerai jam būtų. Įkeliu foto fotografuotą dieną prieš dabartinio siuntinio gavimą. Apvesti geltonai visi astrophytumai giromagiukai vasarą gauti. Dičkis margis prie lango.
Papildyta:
Aha, įkėliau-Dievui į dausas... Ot, žioplė
tik katinui tai nėr kaip nueiti į paukščiukus paspoksoti
Taip, popieriuko įvyniojimui italai nepagailėjo. Dėl ko buvo didelė laimė mano ryžajam katinėliui. Tampė pakuočių juostas po visą virtuvę ir koridorių. Taip įsilinksmino, kad užsiėmus man augalų dalijimo darbu kaimynei, išvertė jūros putos granules ir išsivoliojo lyg paršas. Tada nešė kailį į kitus kambarius. Tai žinokite mano namuose jau iškrito pirmas sniegas.
Dvigubas džiaugsmas Linksma ten Jums su ryžuoju padauža .
Noriu paklausti - ar perkant didesnius kaktusus jie normaliai adaptuojasi ir prigyja, ar vis tik su jais jau sudėtingiau?
Bet aš jau nebijau rizikuoti, pripratau, kad gerai baigiasi.
Kaimynė iš Giromagii ėmė mamkes ir neoporterijas. Liko apsipatenkinus, nes tikrai visi kaktusai rinktiniai. Neoporterijos dičkės lyg bombos, bet šaknys normalios. Tikrai nenorėjome tokių didelių, bet matyt neišsipardavė už tą kainą-užaugo, arba išpardavė visas mažos kainos ir pakeitė dideles už mažų kainą. Natūroj gražuolės, įspūdingo dydžio, tiesiog parodinės. Jau vasarą ji ėmė neoporterijas-buvo gražuolės, bet dabar-tikrai pavyzdinės. Tikiuosi pasiseks išlaikyti per žiemą neperlaisčius .
Tai taip, maciau juos naturaliai augancius Kretoje, juros pakrantej. Buvau viena ir parsivezus, bet nunyko. Nuo tada man jie bilenkaip grazus. Isirause i tas nederlingas kalnu dulkes ir kyso ziedai kaip zvakes
Giromagiai susukti ne siaip sau buvo, o kad ilgoj kelionej nesusaltu, ir dar kokia kaldra uzkloti. Pirma toki siuntini istorijoj gavau. Uztat neklause mano prasymu, kartu ir etiketes mumifikuotos buvo, tad turejau grazaus darbelio isvyniot ir sorry, kad per naujo taip nesutrombavau.
20211025_161748.jpg 114,13KB 0 Parsiųsta kartų
20211025_162839.jpg 121,82KB 0 Parsiųsta kartų
Papildyta:
Grazesnius augalus gal dejo, nes vienai uzsakovei pareikalvau atlygint nuostolius, kurie buvo akivaizdus. Tai matyt nenorejo prisidirbti antra karta. O gal ir nuo dusios dejo. Negali zinot ir niekad nereikia tik blogai galvot. Nu jau mano runkelis, tai tikrai tiesiai nuo sirdies Lenda pamazu tas zalias stiebas. Galgi kas ir bus.
Įdomu kada Uhlig siųs, ar bus dar šilta ir ar apšiltins taip?
Visų augaliukai labai labai gražūs , kad tik gerai augtų.
O pas mane saulytė šviečia, žydėti kviečia , dar ilsėtis nesiruošia. Pražydo astrophytum'as, dar su pumpurais notocactus'as, matucana, turbicas ir rebutia užmezgė pumpuriuką. Vasara tęsiasi .
[url=https://www.part.lt/perziura/b3b2d2329945c79789df2be8934e0de3950.JPG][/URL]
[url=https://www.part.lt/perziura/22e910a3ef6c196a12e2d2424b79fa91646.JPG][/URL]
Giromagiai susukti ne siaip sau buvo, o kad ilgoj kelionej nesusaltu, ir dar kokia kaldra uzkloti. Pirma toki siuntini istorijoj gavau. Uztat neklause mano prasymu, kartu ir etiketes mumifikuotos buvo, tad turejau grazaus darbelio isvyniot ir sorry, kad per naujo taip nesutrombavau.
Susukti taip lyg būtų mažos mumijos . Šiaip tai labai gerai ir nuo to, kad nesušaltų, ir nuo susispaudimo. Galvojau, kad mano Lithops bus suspausti, tačiau, kai buvo tiek daug prisukti, tai nieko net nepajautė .