Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Smagus augintinių pagausėjimas pas jus smile.gif
aš dabar daugiau perku lentynas, nei kaktusus, vietos visai nebėr.
ir dar labai bijau ligų ir kenkėjų, kuo toliau tuo sunkiau juos įveikti
[quote=rimusia,2018 05 30, 16:04]
Kartais ne E. Morgenzauber ? rolleyes.gif Iš Haage gavau tokį pat marga.vartotojo įkelta nuotrauka

[quote=rimusia,2021 07 26, 15:55]
Labai noreciau Haagi, bet bijau, vel gausiu su "kraiciu". rolleyes.gif​ Puse gautu iskeliavo i kaktusu roju.
[/quote]
rimusia, noriu paklausti apie šį margą echinopsį pirktą iš Haage 2018. Kaip jis auga? ar viršūnėje naujai užaugusioje dalyje dar yra tokių dėmelių? Manasis tada iš Haage irgi buvo toks, beveik stovi vietoje neauga, galvoju gal čia gali būti virusas. unsure.gif Neseniai skaičiau vokiečių forume, kad gali būti virusas, labai panašūs požymiai
Atsakyti
Pas mane taip pat neauga ir nezydi, stovi vetoj. Gal cia toks kaktusas, letai augantis.Kartu su jo, as dar gavau kita kaktusa, toki pat marga, tai tam virsune zalia, daug vaiku, greit zydies. Atskirti vaikai grazus. Ilgai as su jo vargau, maniau jau mest i siukslyna. Nezinau ar virusas cia ar nuo kenkeju
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
šis tavo visai neblogai atrodo, dėmelių labai mažai,
na o mano to Morgenzauber viršus nuo saulės pageltęs, bet kadangi silpnai auga, negaliu pasakyti ar kas gerėja, mažiukai vaikai kol kas be dėmelių.
Ir spėlioju: ar čia nuo kokių trąšų buvo poveikis, ar chemija, o gal virusas, nes neseniai perskaičiau https://www.hybriden...ead/2418-virus/
Pirmą kartą trichocereusas žydėjo
Atsakyti

Mano Morgenzauber 1 prie 1 kaip tavo. 

Labai grazus ziedai, mano trichocereusai dar nezydejo, turiu tik 4 , vienas visai maziukas, tai net nelaukiu ziedu.

Gal turi BEX hybridu, idomu kaip tie auga.

Atsakyti
Sveikos gyvos. Mano atostoginiai pasilakstymai eina pabaigon. Ar domintu ka nors Uhlig?

https://www.uhlig-kakteen.de/en/

Gal pabandom rinkt mirksiukas.gif Vos kelis uzsakymus simet darem.
Atsakyti
Ilgai lauktas ziedas wub.gif vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Koks gražus wub.gif Kaip vadinas ?
Atsakyti

Vardo neturi, tik numeri, cia is naturhybridu, 09 2004

Atsakyti
Iki savait4s galo renkamas Uhlig mirksiukas.gif

https://www.uhlig-ka...n.de/en/plants/
Atsakyti
Uhlig nepanorejote, kitokiu noru nepareiskete (vienas zmogutis norejo Haage). Tuomet turbut jau si sezona visko uztenka mirksiukas.gif ax.gif O galbut aplamai jau surinktos pilnos kolekcijos ir belieka tik dziaugtis smile.gif
Atsakyti
aš iš Uhlig norėčiau smulkios lavos gabalėlių ir trąšų, bet dar svarstau... ir maniau su jūsų augalais į vieną dėžę yra negerai, svoris ir tt. Be to rodos gruodį ten pas juos būna nuolaidos.
O dėl augalų, tai vietos visai nėėėėr biggrin.gif
Išvis tai svajonių dar yra pas tuos magnifica-plants , kur fabrikas nurodė. Tik kad jie dėl covido į užsienį nebesiunčia.
Atsakyti

Labas vakaras spygliuociu myletojos😊 reikia patarimo... Kaktusai kol kas lauke, bet gal jau nest i vidu? Lauko temp nakti 7-10°, o diena 18-20°. Diena kaip ir gali buti, bet naktis vesi🤔 vienas paliktas terasoj ant stalo, kiti balkone su uzuoveja.

Ech su pavydu ziuriu (blogo tikrai nelinkiu augaliukam) i jusu naujokus😍 o ziedai ziedai.. Jau greiciausiai pamirsus koks malonumas stebeti vis zydincius kaktusus.

Mano tik vienas zydejo, bet ir tai buvau labai laiminga🤗😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wilmaw: 02 rugsėjo 2021 - 20:57