Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

QUOTE(Tina* @ 2021 06 05, 23:43)
O jau raštas ant etikečių  wub.gif duosiu savas užrašyt  biggrin.gif Ir aplamai kaip pas jus tie chamacereusai auga? Nu niekaip su jais nesusikalbu. Arba kokie vabalai sueda, arba siaip vysta, sukas , traukias kol buna baigta.</div><div>
</div>

užrašinėčiau etiketes, bet Kaunas tolokai.. smile.gif
aš irgi chamaecereusų kaprizų neperprantu, rodos turėtų būti paprastai auginami, bet būtent kažko kartais neauga ir sudžiūsta , o jei erkutės - tai nuėda žaibiškai visą paviršių, arba pamatai kad jau skursta, nulaužai vaikus šaknydinti, ir neišleidžia šaknų o sudžiūsta. Šiemet ko jiems pavasaris nepatiko: žydi po vieną žiedą rolleyes.gif
Nelissa
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Išbandžiau vienos orchidėjininkės receptą. Eina sau, tikrai po pirmo karto ramu. Bent jau kolkas. Tik labai reik rekomendacijų laikytis. Veikia pūkiams, erkėms.

Priedas  miltuotasis skydamaris naikinimas (Juste LOD).JPG   53,25KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  miltuotasis skydamaris naikinimas (Juste LOD).png   1,22MB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 07 birželio 2021 - 23:49
Prasidejo nauji ziedai, praeitu metu pirkta Hoya.
Atsakyti
Labai gražu wub.gif

Kai gausit italus, pasigirkit. Nereikėjo perpakuot, išsskyrus kelis, kur po du buvo į krūvą sudėti, tai niemačiau visai kas per augalai, kokia kokybė.
Atsakyti
Gražūs Hoya žiedai wub.gif
Manosios tai toks nedidelis žiedynas, bet sirupo gamino daug biggrin.gif

suradau vaškuolių augintojus thumbup.gif: https://www.orchids....h...21&start=40
Atsakyti

Mano italai wub.gif34796830_s.jpg34796844_s.jpg34796845_s.jpg
Labai grazios Euphorbijos ir Echinopsis su pumpuru biggrin.gif
Mano sios dienos dziaugsmas biggrin.gif
34796870_s.jpg34796895_s.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimusia: 11 birželio 2021 - 17:08
Kaip smagu, kad dziaugiates wub.gif
Atsakyti
Kreich'o jūrų ežys smile.gif

Priedas  20210614_115946.jpg   333,06KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Turiu jūrų ežį biggrin.gif Mano gal vyresnis
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Nuostabus jo žiedas. Ne tik pats augalas gražus.

Priedas  20210614_153154.jpg   141,98KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Dar vienas šiųmetinis ežys į Kreich'o jūros ežių kompaniją. Tinos atrodo bus ne visai ryškiai geltonas, retesnės spalvos variantas. Pasirodyk, kai visai žiedas išsiskleis.

Dar keli Kreicho šiųmetukai echinocereusai
Baltas-rigidissimus albiflorus
Rožinis-rigidissimus Parker Lake

Seniau rodytas rožinis, kur Tina klausė pavadinimo, buvo ECHINOCEREUS PECTINATUS El Morrion. Šiandien ėmiau tuos du pirmuosius fotografuoti, žiūriu jo visas šonas išpuvęs kur žiedas buvo. Tad amen, teks kitais metais vėl iš Kreicho pirkti.

Man Kreicho 3 echinocereusai jau baltais pūkuotais apkibę. Nepraėjo 2 savaitės kaip užsislaptinusi armija pasirodė. Radau po kelis ir ant jūrų ežio. Dar tradiciškai astrophytumas medūziukas vieną pūkį nupenėtą parodė.
Kaip pas kitus-ar neradote emigrantų?

Atsakyti

Kaip pikta del tu vabalu! Evora, pabandykit mano ta duota recepta atsargiai, tikrai tikrai veikia.

Maniskiai siltnamy, kolkas pridetiniu gerybiu nepastebejau.

Del juru ezio, tai jo ziedai balksvai gelsvi ir turi but. Seniau turejau taip zydinti notica, uzsimaniau atnaujint nora.

Atsakyti