Ar jau čeką galima išsiųsti?
Kaunietes Aurikos Kreichiukai Sikart gailiuos, kad nebuvau godi Augalai su ziedais, pumpurais, tiesiog puikus. Su skaudama sirdimi dejau juos vel dezen, tolimesnen kelionen. Kamsiau, minkstinau, tikiuos bent ziedelis pasieks galutini keliones tiksla. Pabyrejusio substrato tikrai bus, nes tas ju vyniojimas ekonominis man visai nepatinka. pamaciau echinocereuso raudona zydejima pirma karta, nuostabus
20210429_154831.jpg 204,68KB 1 Parsiųsta kartų
20210429_154831.jpg 204,68KB 1 Parsiųsta kartų
Tik lengvai apsukti popieriniu ranksluosciu ir pajudinus viskas byra zyra. Pilni namai buvo zemiu, kol perskirsciau. Uzdejau uzrasa, kad Siauliu dezes nevartytu, nenetytu, kurie tilpo stacius dejau. Rupestis man didelis su Kreich persiuntimu visada.
Prickly, jusiskiai siltnamy? Kaip sia permaininga ziema darete?
Čeką esu užsakiusi, tik nebuvau parašiusi jums
Mano šiltnamiuke kaktusų dabar labai nedaug, didžioji dalis dėžutėse kambaryje ant grindų, nes žiemojo visi garaže ir siaubingai perdžiuvo. Tada pradėjau atsinešusi laistyti ir įnešimo į šiltnamį procesas sustojo, nes atšalo labai. Užtat sunešiau į šiltnamį pomidorus ir šildau radiatorium, nes ir šitiems nėra kur dėtis .
Tai kai dabar lauke +4, šiltnamyje yra +12,
šlapdriba ir tokia liūdna rebutia Sunrise
šlapdriba ir tokia liūdna rebutia Sunrise
Net palengvėjo pamačius, kad visi jau iškedenti Echinocereuso raudonas žiedas nuostabus, kantriai ištvėrė, kad ir jums pasirodytų Pirmą kartą gyvai mačiau būtent šį žydintį.
Aš savo pomidorus sukišau sekmadienį, nes kitaip nebus kada ir dabar stresuoju. Pridegėm ir žvakių, ir radiatorių nutysėm. Kažin atlaikys jie ta +12?
QUOTE(Prickly @ 2021 05 03, 11:23)
Užtat sunešiau į šiltnamį pomidorus ir šildau radiatorium, nes ir šitiems nėra kur dėtis .
Aš savo pomidorus sukišau sekmadienį, nes kitaip nebus kada ir dabar stresuoju. Pridegėm ir žvakių, ir radiatorių nutysėm. Kažin atlaikys jie ta +12?
Pasidžiaukim gal kas iš Kreich jau pražydo? Tokie geri augalai šio paskutinio užsakymo.
Kaip gražu, evora
Visos ramios, turbūt jau sočios kaktusų. Ar bebus dar koks noras užsakyt ką nors iš ko nors?
Papildyta:
Atnešu į temą kaunietės Aurikos grožybių
DSCN0698.jpg 230,95KB 0 Parsiųsta kartų
DSCN0803.JPG 144,97KB 0 Parsiųsta kartų
DSCN0768.JPG 195,59KB 0 Parsiųsta kartų
Visos ramios, turbūt jau sočios kaktusų. Ar bebus dar koks noras užsakyt ką nors iš ko nors?
Papildyta:
Atnešu į temą kaunietės Aurikos grožybių
DSCN0698.jpg 230,95KB 0 Parsiųsta kartų
DSCN0803.JPG 144,97KB 0 Parsiųsta kartų
DSCN0768.JPG 195,59KB 0 Parsiųsta kartų