Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Laba diena. Visą laiką auginusi kaktusus pasižadėjau daugiau nė vieno nebepirkti. Ir vakar maximoje nuipirkau Avonia. Niekad neauginau sukulentų, o juo labiau tokios lepios būtybės. Ką daryti ir ko nedaryti, kad nenumarinčiau šio augalo iki vasaros?
Atsakyti
Su pavasariu 4u.gif Ar jau bundat? smile.gif

Gal kas mėgsta sėti? Surinkau senecio stapeliformis ir kažkurios lobivijos sėklytes. Pati tikrai jų nežadu sėt, sakau gal kas nori pratęst augaliukų gyvenimą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2021 03 09, 20:57)
Su pavasariu  4u.gif Ar jau bundat?  smile.gif
Gal kas mėgsta sėti? Surinkau senecio stapeliformis ir kažkurios lobivijos sėklytes. Pati tikrai jų nežadu sėt, sakau gal kas nori pratęst augaliukų gyvenimą? smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Taip žydėjo? Noriu. Jei neatsiras rimtai besidominčių, kalbančių pavadinimais, tai vietoj šiukšliadėžės būčiau aš. Aplamai grįžtu prie sukulentų . Iš e-sėklų pernai pirkausi kaktusų sėklyčių ir auga šeimyna plačiame vazone. Šiemet litopsiai sudygo. Daug dar mažiukų . Gal ir augs .
Atsakyti
Taip, sita. Paeikit temoj atgal esu idejus jos foto su ziedu. O kaip jums perduoti? smile.gif Tai tuo paciu ir lobivija staigmena paimkit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 10 kovo 2021 - 15:34
QUOTE(Tina* @ 2021 03 10, 15:33)
Taip, sita. Paeikit temoj atgal esu idejus jos foto su ziedu. O kaip jums perduoti? smile.gif Tai tuo paciu ir lobivija staigmena paimkit smile.gif

Dėkui. Palaukim dieną kitą, gal kokia rimta kolekcininkė užsimanys.
Dėl perdavimo tai Kaunas -Vilnius atstumai didoki. Gal senų laikų būdu - voke popieriaus lape mažas popierinis maišiukas. Juk ne žirniai, o greičiau dulkelės tur būt. Parašysiu až savo adresą. Na, nežinau. Dabar niekur nevažinėjam.
Atsakyti
Man butu patogu vokeli per omniva siust. Ten S dezute 2,15.
Atsakyti
Kaip kitos gyvenate? ax.gif Šįmet dar norėsime užsakymų ar auginsime ką turime? kauniete Aurika jau Kreich pasiilgo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2021 03 10, 22:42)
Kaip kitos gyvenate?  ax.gif Šįmet dar norėsime užsakymų ar auginsime ką turime? kauniete Aurika jau Kreich pasiilgo smile.gif

Labas, visoms sukulentininkėms. Išlindau iš pogrindžio ir aš šventinę dieną.
SU MŪSŲ VISŲ ŠVENTE lithuania.gif

Maniškiai peržiemojo neblogai. Daugiausiai praradimų buvo iš Fabian žieminio siuntimo ir sauso puvinio. Labai nukentėjo gasterijos, nes katės išsiilgę vitaminų apgraužė arba numetę ištaškė. Dar vienas ryžas velnias įsitaisė etiketes vogti. Tai keli augalai abejotino vardinio tikslumo.

Kreichą jau 2 savaitės kaip atsimenu ir vis ruošiuosi prašyti Tiną susisiekti ir katalogą paprašyti. Kol atsiųs, kol išsirinksime , kol surinks siuntinį-bus šilta, gera keliauti kaktusėkam į naujus namus.
O, pas Kreichą labai anksti greitai išperka ir jei tik vėliau renkiesi-jau ir nebėr kitų. Turi jis savo klijentūrą, nėra pasišiukšlinęs, tad paklausa ir meilė didelė.

Tinute-PRAŠAU-pradedam.

Buvau vasario 26 d. MAXimoje, buvo kaip tik padavę sukulentų iš Giromagii. Tai toks žmonių pirkimas, tiesiog grobimas, išsiilgę visi augalų, čiupo kaip kokią brangenybę. Po savaitės nusmurgusio kaktusiuko neradau. Matyt visiems didžiulis poreikis gamtos namuose paaštrėjęs. Tad pirkimai augalų internetu irgi suaktyvėję.

Įkeliu jau kelis bandančius žydėti. Mamkės irgi neatsilieka-pumpuruojasi.

-Ką dar graužiamo turi?

Atsakyti
evora, kaktusai tai katusai, nu bet jau kates grazumas. Taip ir noris pirsus i kaili suleist. O jau smalsi matos. mano tai akrobatiku ismokus tarp kaktusu vaiksciot. Grauzt sugalvoja agavu galiukus. Tos pastoviai kencia.

Einu parasyt Kreich bigsmile.gif nes jau is to gamtos isiilgimo prisisejau milijona mandru pomidoru, prisisakiau giganciu leliju ir dar galiu ka nors nepataisomo iskrest biggrin.gif

Priedas  20200201_153326.jpg   40,4KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 12 kovo 2021 - 14:33
Is Kreichu naujienos tokios, kad vidury balandzio startuos ju e-shopas: www.kakteenkreich.de Bet jame tik dalis asortimento bus parduodama. Mums siule drasiai klausti del trokstamu augalu, galbut juos turetu, nors ir nebus parduotuveje. Manau ta daryt reiktu tarkim pagal pernyksti sarasa, nes nauju sarasu nebus. (In dem Shop ist nur ein Teil von unserem Sortiment zu kaufen. Gerne kannst nachfragen wenn was spezielles suchst!) taip pat pasiule juos sekti instagrame - kakteenkreich. Kolkas Vokietijoj salta ir slapia ax.gif

I e-shopa aki uzmesti galima jau dabar. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 15 kovo 2021 - 00:42
Dar perklausiau Kreichu ar imanoma rezervuotis ka nors iki e-parduotuves paleidimo, tai mandagiai paparase kantriai laukti. Jie turi daug darbo su parduotuve, taip pat siltnamyje. Be to pas juos dar salta, tik +2 ir siandien dar snigo. Augalai nepabude visu grazumu, kad butu galima parduoti. Tad, be balandzio vidurio nieko nebus. Sekam kada jau pasileis parduotuve. Jei as uzsimirsciau ir praziopsociau, duokit zinot.
Atsakyti
Tą Kreicho parduotuvę apžiūrėjau dar penktadieny.
Kainos iš kart uždėtos su siuntimo kaina. Tad tikrai brangiau nei buvo praeitais metais. Tai kas rodoma su foto yra mažų dydžių. Net 2-3 cm.
Kiek pastebėjau jau praeitais metais, tai kainos už retesnius augalus kasmet žymiai padidėja, o augaliukų dydžiai mažėja, lyginant su pirmų metų užsakymu.

https://www.kakteenkreich.de/Shop/

Ką darysi-LAUKIAM ATSIDARYMO .
Atsakyti