QUOTE(Tina* @ 2020 09 16, 23:11)
Nu fainai jus ten tam Akropoly idomu ka kiti galvoja i jus ziuredami Ar visi gerai atkeliavo?
Neįsivaizduoju ką tie žmonės į mus žiūrėdami galvoja. Kartą neprimatanti močiutė pripuolė iš arti apžiūrėti ką mes darome, bet nieko nesakė. Yra kolegė priėjusi pasilabinti ir apžiūrėti ariokarpusą-patiko, pagyrė irgi niekuo nesistebėjo, nes žino kuo domiuosi. Mano mokiniai kartais pasigiria, kad matė, paklausia iš kur atkeliavo nauji augintiniai, kartais paplepam ta tema.
O mums pačioms visai nesvarbu ką kas apie mus mano-džiaugiamės akimirka.
Italų vakar neįveikiau įsodinti-užmigau prieš TV 20 val. su kažkiek minučių. Buvau visai nusivariusi, vos kojas namo parvilkau. Prabudau vakaro pusę 12. išpakavau, suslėpiau nuo ryžo kačpalaikio į dėžutes ir nuėjau miegoti. Ryte nufotkinau, išėjau į darbus, grįžau neseniai, dabar eisiu sodinti.
Rytinis vaizdas:
Šį kartą italai sumušė augalų mažumo rekordą. O ėmiau pas juos tik prisiminusi praeitų metų siuntimo gražius, normalaus dydžio augalus. Jei būčiau žinojusi kokių blusų gausiu-tikrai nebūčiau pinigų taškiusi. Bet per atstumą perkant-pasitaiko-čia kaip su katinu maiše.
Patys mažiausi. Turbikas 20 ct. dydžio. Pasirodo man dar pasisekė lyginant su Tinos haworthijos įspūdingu dydžiu.
Bet už tai Euphorbia enopla įdėta mutantiško dydžio-25,5 cm. baslys. Dar ir įtartinai pergeltus.
Išvada: prasti laikai italams, jei jau parduoda tokius spirgučius ar peraugusius augalus.
Aš mąstau juos įtraukti į savo juodą sąrašą ir daugiau nesidomėti. Nes augalų turiu ryškiai per daug ir tikrai neturiu vietos blusynui veisti.
Ačiū, Tinai, už aprūpinimo vargus. Užuojauta dėl haworthijos. Gal dar išsikapstys ir džiugins visu gražumu.