Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Viskas viskas viskas !!! Atlikau paskutini papildyma, daugiau pardavejo nemaisom smile.gif

Buvo galima sakyt viskas, bet itariu kai surinkines gali ko nors ir nebut. Jie inirtingai siulo pakaitalus, irasiau visur, kad ju mums nereik ir bus 'money back' biggrin.gif jei neras mums norimu augalu. Siuntimas padorus (!), bet dar uzklausiau ar nepadarytu mums nuolaidos. Nes jie gi branginykai budavo. Tad skaiciuku kolkas siusti negaliu.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2020 08 30, 14:36)
Nea, ne mano.
Neoporterija turetu but baltam kvadratiniam keramikiniam vazone. Jei buvo ten ji.

Tai ta buvo 2012 m. ŽHorizontuose , o šios visos Eriosyce yra mano, truputi paaugo smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

dar žydi
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prickly: 31 rugpjūčio 2020 - 11:55

2011 mano stapelija didele dideliam vazone, kvadratiniam baltam leuchtenbergia, monadenium.

Priedas  2011_0415_225042.jpg   170,26KB   0 Parsiųsta kartų

2012 melocactusas pilkam vazone

Priedas  2012_0519_121205.jpg   132,15KB   0 Parsiųsta kartų

Neoporterijos, kaip dalyves, neradau tarp foto, tad tikrai nepamenu ar ji ten buvo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 31 rugpjūčio 2020 - 17:48

Merginos, ar jus naudojat sena ar nauja forumo versija? Prie naujos negaliu priprast, sena issidirbineja keliant foto. Viska sumaiso, puses irasu nelieka...

Atsakyti
Tina, aš naudoju seną versiją. Man tekstas neprapuola, bet kartais vertikalią foto padaro horizontalia. Tada aš tą pirminę foto koreguoju pasukimo funkcija ir užtvirtinu. Tada įkelia normaliai po pakartotinio kėlimo.

Prickly, koks nuostabus adeniumo žiedas wub.gif
Pas mane liko tik vienas visokius cheminius ir mechaninius antpuolius atlaikęs adeniumas. Pats mylimiausias, su gražiausiu kaudeksu. Prakepė ant kolegės palangės, pagaliau lapus išleido, bet žiedų jau nesulauksiu, nes vėl ant rytinės palangės glaudžiasi. O ten sviesa tik tokia:

Atsakyti

Wauu koks kaudeksas grazuolis :wub:

Atsakyti
Italams sumoketa, kantriai laukiam smile.gif
Atsakyti
Zinau, kad nekantru del Fabiano. Pradzioj prase iskart moket, sakau ok, siusk saskaita pagal fakta. Tada matyt pagalvojo, kad gal ne viska tures, dar geriau pagalvojo ir prisimine mus kaip patikimus ir dabar renka mums uzsakyma be avanso. Parase, kad kai ko netures, bet darbo dar nebaige.
Atsakyti

Senecio stapeliiformis

Priedas  20200825_131150.jpg   46,09KB   0 Parsiųsta kartų

Malacocarpus (Wigginsia) sessiliflorus. Šių metų A.Plapp.

Priedas  20200827_124452.jpg   47,18KB   0 Parsiųsta kartų

Ir mano alavijai 

Priedas  20200825_131626.jpg   170,51KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  20200825_131637.jpg   176KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 04 rugsėjo 2020 - 23:10
Sezono uzdarant E.H. Maria Piazza
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(evora @ 2020 09 01, 13:38)
adeniumas. Pats mylimiausias, su gražiausiu kaudeksu.

evora, kaudeksas tikrai įspūdingas, na gal kitais metais sužydės ir jis smile.gif manasis irgi daug kartų buvo nuodijamas, įtariu labai skanus kenkėjams.

Tina, labai graži alavijų kolekcija, gaila pavadinimų nesimato, nors kai kuriuos tai pažystu biggrin.gif O nematau plicatilis, rodos turėjo būti..

Rudens sezonas:
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Plicatilis be galo jautrus ir pazeidziamas. Jau kai atradau konkrecia vietele, kur matau auga ir nemirsta, tai ir laikau. Bijo jis perliejimu (pagrinde lieju per apacia), temperaturu svyravimu, skersveju. Viso to su kaupu siltnamy. Simet pagaliau isdrisau persodint drebanciom rankom, kad tik ko nepridirbciau. Juk tiek kartu mire jis pas mane! Sis gyvas nuo 2018. Tai jau pasiekimas man. Ir tai pavyko tik tada, kai asmeniskai paprasiau Uhlig jog siustu su vazonu ir savo substratu pasibedavojus apie jo laikinuma mano kolekcijoj.

Na o visi kiti siltnamy sonus tik papute, spalvom suzerejo i pomidorus pasidaire, nenusileis mat biggrin.gif . I nauda jiems.
Atsakyti