Malacocarpus (Wigginsia) sessiliflorus
20200721_202524.jpg 144,29KB 1 Parsiųsta kartų
Matucana haynei elongata
20200721_202549.jpg 170,67KB 0 Parsiųsta kartų
Ornithogalum sardienii
20200721_202244.jpg 109,89KB 1 Parsiųsta kartų
Prickly, Eriosyce grupę pastoviai pildau, kai tik randu ką čiupti. Labai man jos savitos, išsiskiriančios ir žiedų spalva užburianti. Tikrai niekada jų neatsisakysiu. Bet su žydėjimu vargas kaip ir su visais kitais kaktusais. Nėra saulėtų palangių visiems jų reikalingiems augalams, balkone tik rytinė saulė, vietos trūkumas sudėlioti kur šviesiau. Tad žiedelių šiais metais dar nemačiau iš saviškių. Bet pumpuriukų keli yra. Ką padarysi-gyvenimo joms pagerinti jau neturiu galimybių. Gyvenčiau viršutiniame daugiabučio aukšte-dar būtų vilties ant stogo šiltnamį statyti
O Giromagii baltai dėmėtas astrophytumas jau anapilin iškeliavo. Kažkaip keistai suliesėjo į vidų įdubdamas. Paspaudus visai susiplojo. Perlaužiau-o ten tuščias vidus, kaip pas didelius raugintus agurkus kad būna. Aiškus trąšų su azotu perdozavimo požymis. Varo Giromagii trąšas gausiai, kad greičiau augalai masę priaugtų, štai ir rezultatas.
Labukas
evora, labai gaila gražuolio margiuko astrophytumo Ačiū už variagatinių gasterijų foto. Labai gražios. Kaip ir visos tavo gėlės o jau vazonėlis koks įdomus, dukrai labai patiko rimusios gražuoliai echinopsiai Prickly rožiniai žiedai nuostabūs Tinos labai man gražus naujasis matucana ir kiti, aišku. Pavartau vėl ir vėl iš naujo jūsų foto ir tik dar daugiau norisi augalų
Pati ką nors įkelti sunkiai prisiruošiu, nors žydi ir pas mane vienas kitas kartais
Maniškiai Plaap:
Kolegės sulcorebutia didžiuuuulė, masyvi, su daug šaknų
Šia labai džiaugiuosi, o dabar lauke dar labiau išgražėjo spalvos
Šią turbūt visos auginat, bet aš neturėjau
Su frailea nepavyksta susidraugauti. Visas perlaistau, numarinau jau 3, vėl bandau Na, gal šį kartą... Jos man tokios gražios, kaip saldaniukai
turbinicarpus nedidukas bet labai gražus
Ši labai patiko dukrai, na, man irgi gražutė mažutė
Dar pora:
Ir visa chebra
Augaliukai superiniai, šaknys sveikos, gražios ir didelės net pačių mažiausiųjų. Didžiulis AČIŪ Tinai už galimybę džiaugtis naujais augintiniais Smagiai pasiplepėjom su Evora Akropoly kai atsiėmėm turtą.
Dar labai norėčiau iš Fabian, atrodo lyg buvom į eilę pastatę Mano kolegės jau ir sąrašus man pateikė Ir ten pigiau viskas, nereiktų nei taupyt, iš tų pačių likusių užtektų
Kadangi mano malonumus apribojo neturimų plotų stoka, tai rodau ką žadėjau teleportuoti pas tave. Čia pasiimsi dovanų sekantį susitikimą Akropolyje. Didžiajame dubenyje yra praeitų metų Fabian atsiųsti 4 skirtingi mažyliai. Jei kas norėsite dabar užsisakinėti, matote kokio dydžio būna vienas augaliukas. Ir tai po priaugimo pas mane. Labai maži, tad reikia imti 3-5 tokius pat, kad gauti įmanomą įžiūrėti grupę.
Dar žadėjau nufotkinti Gasteria gracilis variegata, kur iš Pllap gavai. Maniškės dydis per plačiausią vietą 8-10 cm. Jei gaus šviesesnį auginimą turėtų būti kompaktiški 8 cm.
Aš turiu namie naują ryžą 2 mėn. tigriuką. Šiandien ryte prižadino didelis bummm... Turėjau gražų parodinį Astrophytum myriostigma fukurii-dabar liko jau neparodinis.
Sulaukim jo bent, tada liks Plapp laukime ir pradesim Fabian rinkti.
As vis noriu bent mazucius tarpus tarp uzsakymu padaryt, duodu proga jums permastyt ar tikrai visko reikia
Tina,gal Haage uzsakymas Plapp lyg jau isdalyntas