Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Birželio 8 d. laimėtoja-kreichiukė Lophophora williamsii

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

As tai dar noreciau is Haage https://www.kakteen-...lanzen/Kakteen/, gal dar bus norenciu.

Atsakyti
Peržvelgiau-5-10 augalų norėčiau.
Atsakyti
Dabar jau pradejo siusti man Giromagi. Jo imsiuos kita savaite, nes sia uzsakymams neturiu laiko. Paskui galesim kitus. Susideliokit kas po ko.
Atsakyti
Pasižiūrėjau Pllap -labai sumažėjusi pasiūla. Bet jei bus renkamas užsakymas su keliais norais prisidėsiu.

Birželio 9 d. laimėtojas-Weingartia-antra žydėjimo banga

Atsakyti
Vakar sėdžiu, telefonu kalbuosi, tik BUUUUUMM....Nuo garso net pašokau. Ne, ne žaibas-parodia 42 cm. aukščio nukrito su visu vazonu nuo palangės. Aš ją praminiau vaiduokliu, nes mėgsta keisti savo padėtį ir nuolat juda priklausomai nuo saulės ir palaistymo. Dabar saulės nėr, vandens negavus savaitę-palinko link lango, atsirėmė į stiklą, nuslydo šonu ir vazonas, nors prikrautas didžiulių akmenų, neatlaikė tokios tešlės.
Oi, turėjau vargo, kol žemes iš kiliminės dangos išvaliau. Dabar turiu vargo-sugalvoti kur nukritėlę įsodinus padėti.

Birželio 10 d. laimėtoja-ALOE COSMO

Atsakyti
Birželio 11 d. laimėtojas-velykinis kaktusas-pagaliau pirmas žiedelis:

Atsakyti
Birželio 12 d. laimėtoja -Euphorbia mllii

Atsakyti
Gal gali man kas pasakyti ką aš auginu?

Augo kaip Graptopetalum bellum . Pradėjo krauti žiedus-oi, kaip apsidžiaugiau-įsivaizdavau koks grožis bus. O dabar kažkoks raizgalynas ir jau peržydėję žiedai, taip jokio grožio ir neparodę.

Atsakyti
Birželio 13 d. laimėtojas-Turbinicarpus lilinkeuiduus

Atsakyti
Birželio 14 d. laimėtojas- Turbinicarpus schm. v. schwarzii fa rubriflorus

Atsakyti
Birželio 15 d. laimėtoja -Parodia Comosa

Atsakyti