Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Rima, gal daugiau domejotes kokiu santykiu skiest ta Kiron? As randu jog 1 ml litrui. hmm.gif

Prickly, kokiu santykiu jus skiedet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 03 lapkričio 2019 - 00:12
Ar patikėsit, kad šiuos gražuolius 11 cm. diametro , vakar nusipirkau ,,Senukuose" už 2, 67 -VISUS .
Net po eurą nekainavo.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Patikesiu, nes senai jau pastebejau, kad Senukuose ir Ermitaze atveza hibridiniu alaviju. Bet tas tamsus vertas nuodemes 4u.gif
Atsakyti
Šiauliai, matyt, tik dabar tokių grožybių sulaukė.

O mano astrophytumas-svarainis, kur gražiai geltonu patapęs buvo, jau džiūna, liesėja, nusibaiginėja. Išvada-praradus sugebėjimą gaminti chlorofilą-mirtis.

Atsakyti

evora jei ne paslaptis , kuriuose Senukuose pirkot ? :ax:  Rytoj kaip tik planuojam važiuot iki Šiaulių :ax:

Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2019 11 03, 20:07)
<p><strong>evora</strong> jei ne paslaptis , kuriuose Senukuose pirkot ? ax.gif  Rytoj kaip tik planuojam važiuot iki Šiaulių ax.gif
</p>

BRUKLINE.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2019 10 30, 18:33)
Adera777, Uhlig fainuoliai, Fabian gražučiai. Tik nesupratau, kodėl pirkai iš taip toli echeverijas, kurių laisvai galima nusipirkti Ermitaže ar net Maximoje .

Evora, mokausi iš klaidų. Kol "nesirgau", nepastebėdavau, kad pas mus parduotuvėse taip pat galima nemažai "susimedžioti" grožybių smile.gif
P.S. Evora, nuostabūs ir Panko, ir Senukų pirkinukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 04 lapkričio 2019 - 14:35
QUOTE(Tina* @ 2019 11 03, 00:12)
Rima, gal daugiau domejotes kokiu santykiu skiest ta Kiron? As randu jog 1 ml litrui.  hmm.gif

Prickly, kokiu santykiu jus skiedet?

Ant mano dėžutės parašyta daug įvairiai skirtingoms daržovėms, tai ėmiau paskutinę nuorodą, bendras (Allgemeine): 15ml į 10 l vandens

O kokia yra jūsų Kiron pagaminimo data? Gal man reiktų šviežio nusipirkti mastau.gif
Atsakyti
As vistik savaitgali nupurskiau su 1 ml pora augalu. Laukiam poveikio rolleyes.gif

Mano chemikalas dabar rusy, prie progos paziuresiu. Gal Rima greiciau aki uzmes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 04 lapkričio 2019 - 23:18
QUOTE(Tina* @ 2019 11 04, 23:17)
... Laukiam poveikio  rolleyes.gif

Ar vėl atsirado gyvų kenkėjų? Man tai nesiseka visiškai nuo jų išsivaduoti verysad.gif

QUOTE(Adera777 @ 2019 11 04, 14:33)
Evora, mokausi iš klaidų. Kol "nesirgau", nepastebėdavau, kad pas mus parduotuvėse taip pat galima nemažai "susimedžioti" grožybių smile.gif

mačiau praeitą savaitę Adromischus'ų keturis skirtingus GėlėsManufaktūroje https://gelesmanufak...ai/kambariniai/ - brangiau nei Čigono daržas, pigiau nei Uhlig biggrin.gif

Evora, nuostabūs pirkiniai thumbup.gif Alijošių toks rimtas papildymas, gražuoliai wub.gif
O koks Godzilos diametras, labai smalsu, nes iš nuotraukos nelabai aišku. Planuoji ateityje nuimti nuo poskiepio, ar taip auginsi?
Atsakyti
Ai cia viena orchideja vis parsinesu namo ir atsinaujina erkutes. Vasara kol kabo lauke, buna apnikta boruziu ir svari. Sakiau reik namie ju uzsiveist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2019 11 05, 00:17)
As vistik savaitgali nupurskiau su 1 ml pora augalu. Laukiam poveikio  rolleyes.gif

Mano chemikalas dabar rusy, prie progos paziuresiu. Gal Rima greiciau aki uzmes.

Ant dugno radau parasyta 10.2015 rolleyes.gif
Atsakyti