Sveikos, gal kas iš jūsų serga "Adeniumų" liga? Čia toks sukulentas
QUOTE(evora @ 2019 09 08, 14:56)
Buvau prašiusi pasirodyti jūsų abiejų šiltnamiukų foto. Gal dabar daugiau laiko turėsite nufotografuoti bendrą vaizdą jūsų plantacijų įsivaizdavimui.
Parodysiu, nors irgi visai ne parodinis vaizdas
abi pusės: nuo įėjimo ir į durų pusę
jau nebetelpa , kai kas praėjimuose ant taburečių, kai kas tiesiai lauke stovi..
O kur pomidorai? Juokauju. O kur žiemą laikai?
Žiemą laikau garaže, lentynose.
O pomidorai kaime, tame šiltnamyje kaktusų nėr
O pomidorai kaime, tame šiltnamyje kaktusų nėr
Taip, Prickly, nuo pasipūtimo tau mirti nelemta. Bet nuo didelio kuklumo, tai tikrai... Įtariau, kad esi užsislaptinus kaktusinė milijonierka, dabar akivaizdu.
Smagu po darbų pargrįžus tokius vaizdelius matyti. Stimuliuoja ir įkvepia.
Įsivaizduoju kaip jiems ten gerai vasaroti ir kiek daug erdvės. Tikrai dar yra kur plėstis. Daugelis kolekcionierių laiko mažylius ar haworthijas po stelažais ant grindų. Ten ne taip saulė kepina ir hawortijoms gaunasi išsklaidyta šviesa. Vaizdas tvarkingas. pasižiūrėk kiek betvarkės ir chaoso kitų specų šiltnamiuose. Kai kur vos ne velnias ragus nusilaužtų.
Ačiū, kad nepatingėjai ir pasirodei.
Įsivaizduoju kaip jiems ten gerai vasaroti ir kiek daug erdvės. Tikrai dar yra kur plėstis. Daugelis kolekcionierių laiko mažylius ar haworthijas po stelažais ant grindų. Ten ne taip saulė kepina ir hawortijoms gaunasi išsklaidyta šviesa. Vaizdas tvarkingas. pasižiūrėk kiek betvarkės ir chaoso kitų specų šiltnamiuose. Kai kur vos ne velnias ragus nusilaužtų.
Ačiū, kad nepatingėjai ir pasirodei.
QUOTE(Virvute @ 2019 09 09, 11:18)
Sveikos, gal kas iš jūsų serga "Adeniumų" liga? Čia toks sukulentas
Gražuolis adeniumas 🙂👍
QUOTE(Prickly @ 2019 09 10, 12:35)
Parodysiu, nors irgi visai ne parodinis vaizdas
abi pusės: nuo įėjimo ir į durų pusę jau nebetelpa , kai kas praėjimuose ant taburečių, kai kas tiesiai lauke stovi..
abi pusės: nuo įėjimo ir į durų pusę jau nebetelpa , kai kas praėjimuose ant taburečių, kai kas tiesiai lauke stovi..
Prickly, įspūdinga kolekcija, net nesitiki 😉👍😮😍
P.S. O kokia PANKO nuoroda?
Oho, as be zado maniau daug ju turiu, bet pasirodo daug kartu maziau.
Papildyta:
https://www.rarecacti.com/
Papildyta:
QUOTE(Adera777 @ 2019 09 10, 21:01)
P.S. O kokia PANKO nuoroda?
https://www.rarecacti.com/
QUOTE(Adera777 @ 2019 09 10, 21:01)
Prickly, įspūdinga kolekcija, net nesitiki 😉👍😮😍
Man ir pačiai nesitiki, kokiais dideliais tempais gausėja . Pasižiūriu "Gardenio" galerijoje https://www.gardenis...engti-siltnami/ ( 7 ir 8 foto nuo apačios) - o jie fotografavo prieš tris metus - nu daug mažiau
QUOTE(evora @ 2019 09 10, 15:23)
Įsivaizduoju kaip jiems ten gerai vasaroti ir kiek daug erdvės.
Įsivaizduoju kaip jiems ten gerai vasaroti ir kiek daug erdvės.
Šiandien tai labai nudžiugino, sudėjau ant plytos fotosesijai
ir kiti:
QUOTE(Prickly @ 2019 09 11, 16:54)
Šiandien tai labai nudžiugino, sudėjau ant plytos fotosesijai
Įspūdinga
Prickly, nuostabūs broliukai astrofitukai.
Man ne visada pavyksta suspėti juos žydinčius nufotkinti. Grįžtu vėliau namo, o jau ir suglaudę žiedą ar nužydėti spėję. Bet myliu juos labiausiai iš visų kitų kaktusų. Geras augaliukas, labai patarčiau visiems naujokėliams neturintiems patirties. Net ir žiemą šiltai ant palangės pratupėjęs, saulėtoje pusėje vasarą žiedais apsipila.
Šį tą žydinčio ir man pavyko surasti.
Man ne visada pavyksta suspėti juos žydinčius nufotkinti. Grįžtu vėliau namo, o jau ir suglaudę žiedą ar nužydėti spėję. Bet myliu juos labiausiai iš visų kitų kaktusų. Geras augaliukas, labai patarčiau visiems naujokėliams neturintiems patirties. Net ir žiemą šiltai ant palangės pratupėjęs, saulėtoje pusėje vasarą žiedais apsipila.
Šį tą žydinčio ir man pavyko surasti.