Jau turiu italus Siandien isrusiavau, pirmaieni sudesiu i pastomata.
Maniskiai puikus ir grazus. Punos tik virsunele tystelejus. Ilgai pakavo, ilgai keliavo. Manau ir jus dziaugsites.
QUOTE(Tina* @ 2019 08 31, 23:56)
Jau turiu italus Siandien isrusiavau, pirmaieni sudesiu i pastomata.
Maniskiai puikus ir grazus. Punos tik virsunele tystelejus. Ilgai pakavo, ilgai keliavo. Manau ir jus dziaugsites.
Kokios geros naujienos 👍🙂
Nekantrauju 🙃
QUOTE(Prickly @ 2019 08 29, 10:00)
Kokie nuostabūs Tinos ir Fabriko afrikiečių žiedai egzotika
Lina, mano Trichopsis cv. June Noon pirmąkart pražydo, prieš tris metus pirktas
Lina, mano Trichopsis cv. June Noon pirmąkart pražydo, prieš tris metus pirktas
Papildyta:
Labai ispudingas ziedas, as jo kiekvienais metais laukiu... Vienas is mano numyletu, ir jau vaiku tam paciam vazone bent 4....Tik nesiryztu jo draskyt, nes spygliai tai oho ho.....
o kam vaikus draskyt?
mano Magni per metus paaugo 1,5 cm, nežinau čia gerai ar blogai nežydėjo padla ir vaikų prisiaugino ypač vienam šone, mat' geroinia ir pasvirus dabar kaip Babilono bokštas. Laukiu kas bus toliau, oi nemoku aš su tom gėlėm, turėjau vyru matomai gimti
mano Magni per metus paaugo 1,5 cm, nežinau čia gerai ar blogai nežydėjo padla ir vaikų prisiaugino ypač vienam šone, mat' geroinia ir pasvirus dabar kaip Babilono bokštas. Laukiu kas bus toliau, oi nemoku aš su tom gėlėm, turėjau vyru matomai gimti
QUOTE(fabrikas @ 2019 09 03, 12:00)
Menulio kaktusas prazydo speju taip lietuviskai vadinasi.
Koks gražuolis 👍😍
Merginos, kaip tie italai? Tylu taip
Ar si sezona dar norite kokio uzsakymo?
Ar si sezona dar norite kokio uzsakymo?
Renkam https://www.uhlig-kakteen.de/en/ yra pageidaujanciu.
QUOTE(Tina* @ 2019 09 05, 16:03)
Maniškiai italai: PUNOS
ASTROPHYTUMAI
TURBINOCARPUS GIELSDORFIANUS
ECHINOCEREUS NIVOSUS
ALOJOS. Somalensis išauginta visiška išblyškusi anoreksikė. Tik centriniai lapeliai turi žalios spalvos. Apatiniai visai sudžiūvę, dalinai sudžiūvę ir viduriniai. Taip pat atrodė ta pati aloe ir pas Sminą. Maniškę apžiūrėjus, rasta plotais parudavusių nuo puvinio šaknų-iškarpiau.
Rimusia, oi kiek grožybių
Gal padėsi atpažinti ar čia PARODIA ir kokia. Vazonėlis su etikete gautas dovanų rugpjūčio pabaigoje, o kita mano išauginta nuo Maximinio 0,99 ct. pypliuko, įsigyta 2011 m. Tada man atrodė, kad jos vardas MAIRANIANA ATRISPINA, bet dabar, įsigijus akinius, kažkaip kitaip pradėjo rodyti.
Gal kas tokią turite ir galite padėti atpažinti.
Žadėta foto Sminai:
Gal padėsi atpažinti ar čia PARODIA ir kokia. Vazonėlis su etikete gautas dovanų rugpjūčio pabaigoje, o kita mano išauginta nuo Maximinio 0,99 ct. pypliuko, įsigyta 2011 m. Tada man atrodė, kad jos vardas MAIRANIANA ATRISPINA, bet dabar, įsigijus akinius, kažkaip kitaip pradėjo rodyti.
Gal kas tokią turite ir galite padėti atpažinti.
Žadėta foto Sminai: