Koks nuostabus geltonumas
Prickly, graži geltona saulutė lietingą dieną.
Buvo nukritusių lapelių ir mano siuntinukyje. Red dideliausias lapas atiteko Sminai-laimingai jai priauginti šakneles. Little spheroide 3 lapeliai blusos dydžio, įkišti išgyventi -viens sudžiūvo, du mirtininkų būsenos-nieko gero iš jų nesitikiu.
Šie adromischusai buvo mano svajonių svajonė. Pagaliau susimedžiojau pakankamai nebrangiai ir sakyčiau tinkamos kondicijos. Dabar bijau baisiausiai neišsaugoti. Na, gal sukulentų dievai apsaugos .
--------------------
Žadėti Haage keliauninkai: EUPHORBIA GORGONIS ir ECHINOPSIS HYBR. POESII
Buvo nukritusių lapelių ir mano siuntinukyje. Red dideliausias lapas atiteko Sminai-laimingai jai priauginti šakneles. Little spheroide 3 lapeliai blusos dydžio, įkišti išgyventi -viens sudžiūvo, du mirtininkų būsenos-nieko gero iš jų nesitikiu.
Šie adromischusai buvo mano svajonių svajonė. Pagaliau susimedžiojau pakankamai nebrangiai ir sakyčiau tinkamos kondicijos. Dabar bijau baisiausiai neišsaugoti. Na, gal sukulentų dievai apsaugos .
--------------------
Žadėti Haage keliauninkai: EUPHORBIA GORGONIS ir ECHINOPSIS HYBR. POESII
Fu, kaip nešilta. Virtuvėje tik +22. Kilo mintis, o kaip Tinos, Prickly šiltnamiuose nakty? Šalčio nėra, bet temperatūra, tai žema. Turėtų būti tik kokia +14, ypač nakty, kaip pas mane balkone žiemą.
Kaip jūsų šiltnamiai? O kaip Rimusios vasarotojai lauke?
Dėl lietingo oro sumažėjo darbingumas darže, padidėjo plepumas forume. Gal galima būtų įdomumo dėlei suveikti foto iš asmeninių sukulentų šiltnamiukų? Į svetimą teritoriją visada naudinga pasižvalgyti.
----------------------------
Atsigavo mano sudžiūvėlė vengrė OSCULARIA DELTOIDES. Aišku nukritusių sudžiūvusių lapelių vietoje nauji neišaugo, taip ir liko sumedėjęs stiebas.
Kaip jūsų šiltnamiai? O kaip Rimusios vasarotojai lauke?
Dėl lietingo oro sumažėjo darbingumas darže, padidėjo plepumas forume. Gal galima būtų įdomumo dėlei suveikti foto iš asmeninių sukulentų šiltnamiukų? Į svetimą teritoriją visada naudinga pasižvalgyti.
----------------------------
Atsigavo mano sudžiūvėlė vengrė OSCULARIA DELTOIDES. Aišku nukritusių sudžiūvusių lapelių vietoje nauji neišaugo, taip ir liko sumedėjęs stiebas.
Sveikos spigliuku myletojos, aciu dar karta Lina04 uz echinopsius. Puikei isikure Norvegijoje.
Wilmaw, tai stai kur pabegote
Taip, gyvenimas privercia. Po truputeli bandysiu hobi perkelti i Norvegija. Si vasara eksperimentine, ziuresiu kaip seksis jiem cia augti. Mazai saules cia🤔
Negaliu atsigrozeti sia parodija. Siandien siltnami lyztelejo saules spinduliai, tai kad issiepe.
IMG_7317.jpg 332,06KB 1 Parsiųsta kartų
IMG_7317.jpg 332,06KB 1 Parsiųsta kartų
Wau,koks grožis. kuo vardu?
Parodia sanguiniflora
Gražus Giromagi kaktusai, dabar labai gailios kad nepirkau daugiau. Dar keliu euforbiju norėčiau.
Gal koks naujas užsakymas nusimato ?
Gal koks naujas užsakymas nusimato ?