Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 118

QUOTE(elzeda @ 2016 11 04, 20:38)
Sveikos, merginos, kas turit rewardsu, gal galit pažiūrėti ar minusuoja juos krepšyje. Turiu galiojančių rewardsu, bet nenuminusuoja automatiškai kaip visada. Kas čia gali būt, gal su tais pasikeitimais susiję?

Reikia my accounte ieiti, kur Iherb raso savo taisykles ir akceptuoti, tada vel atsiras.
Atsakyti
Dėkui labai, radau tas taisykles, bet nėra accept mygtuko apačioje. Gal dar galite parašyti kur jo ieškoti? 4u.gif Ar jau aš visai žiopla ir nematau. Baigiasi tuo, kad "jei turite klausimu, kreiptkites į customer service" ir viskas, jokio mygtuko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2016 11 04, 20:51)
Dėkui labai, radau tas taisykles, bet nėra accept mygtuko apačioje. Gal dar galite parašyti kur jo ieškoti?  4u.gif Ar jau aš visai žiopla ir nematau. Baigiasi tuo, kad "jei turite klausimu, kreiptkites į customer service" ir viskas, jokio mygtuko  unsure.gif

Po viso to remo turi buti oranzinis migtukas Accept Terms
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 11 04, 21:45)
Reikia  my accounte ieiti, kur Iherb raso savo taisykles ir akceptuoti, tada vel atsiras.

Tas taisykles radau. Bet nerandu kaip jas patvirtinti. Pirmą kartą kažkaip buvau radusi. Dabar naujų taisyklių nerandu kaip patvirtinti. Gal kas parašys kaip tai padaryti.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 11 04, 23:03)
Po viso to remo turi buti oranzinis migtukas Accept Terms

Atsiprašau, kad dar trukdau 4u.gif . Va kas pas mane yra:

user posted image

Puslapis nuskrolintas iki galo. Gal aš ne čia kažkur nuėjau? Nes nu nėr čia jokio mygtuko. Esu prisijungus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 04 lapkričio 2016 - 21:09
Net nezinau tada, ten ir buvo man jis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 11 04, 23:10)
Net nezinau tada, ten ir buvo man jis unsure.gif

Žinokit, pakeičiau naršyklę ir pavyko patvirtinti, dėkui Jums už pagalbą 4u.gif Pastaruoju metu chrome mane nuvilia...
Atsakyti
Per telefoną jūsų printscrean visas nesimato man, bet turi būti kvadraciukas, kur pauksciuka uzdeti. Ir tada atsiranda 'accept terms".
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 11 04, 20:21)
Tik gliutamina uzsakiau ir trumpos datos atsirado papigintas, gaila http://www.iherb.com...6-oz-300-g/6195

O ko gaila? Prastas jis, nefermentuotas, net nemikronizuotas kaip suprantu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ivetacom @ 2016 11 04, 20:45)
Reikia  my accounte ieiti, kur Iherb raso savo taisykles ir akceptuoti, tada vel atsiras.

Aš acceptinau, bet vis dar neduoda, rašo pending
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2016 11 04, 22:08)
Atsiprašau, kad dar trukdau 4u.gif . Va kas pas mane yra:

user posted image

Puslapis nuskrolintas iki galo. Gal aš ne čia kažkur nuėjau? Nes nu nėr čia jokio mygtuko. Esu prisijungus.

Per kokią naršyklę patvirtinote? Nes man nesiseka.
Papildyta:
O jei buvau patvirtinusi senom sąlygom, iš naujo irgi reikia patvirtinti? Gal dėl to man nėra to ,,patvirtinti''?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 04, 23:23)

Aš acceptinau, bet vis dar neduoda, rašo pending

Turi rašyti "available", kad galėtumėt panaudoti. Jūsų dar nepasikeitė rewardsu statusas, kaip suprantu.

Minutele, per exploreri smile.gif Aš irgi buvau seniau patvirtinusi, dabar vėl reik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 04 lapkričio 2016 - 21:30
QUOTE(elzeda @ 2016 11 04, 22:29)
Turi rašyti "available", kad galėtumėt panaudoti. Jūsų dar nepasikeitė rewardsu statusas, kaip suprantu.

Minutele, per exploreri smile.gif Aš irgi buvau seniau patvirtinusi, dabar vėl reik.

Nei per chrome nei per explorerį nerodo verysad.gif
Atsakyti