Ne įtemą - dėl paskutinio puslapio (ir ankstesnių) diskusijų ne įtemą. Iš abiejų "besipešančių" pusių trūksta tiek pagarbos, tiek tolerancijos. Viena pusė daug rašo (aš praleidžiu, nemėgstu daug skaityti

), kita pusė erzinasi/provokuoja ir kabinėjasi prie žodžių. Nu pvz. koks skirtumas ar prekė su nuolaida ar nukainuota. Prekė pigiau, dar taiko savaitės akciją ir valio, kad parodė. Kam dabar pradėti naują diskusiją apie tai ir tęsti "paklodes" ne į temą
Siūlau tiesiog praleisti nepatinkančias žinutes ir nereaguoti. Taip tikrai bus mažiau "paklodžių" ne į temą ir lengviau rasti vertingos info

.
Papildyta:Forumo erdvės būtų tikrai būtų daugiau sutaupyta tiesiog rašant į temą, nesvarbu ar kažkas daug/dažnai rašo ar ne

Be to žmonės dažniausia kažką daro, kol jaučia atgalinį ryšį. Nesant atgaliui ryšiui ir noras daryti prapuola (dažniausiai).
O šiaip šioje temoje daug/dažnai rašo ne vienas. Per laiką atsirinkau nares, kurių pasisakymai man atrodo protingi/prasmingi ir tuos skaitau. O yra 2 narės, kur matyt nesutampa "internetiniai biolaukai"

ir tiesiog pamačius tuos nikus aš praleidžiu (ir jokių nuorodų nespaudinėju).