Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 118

Aš, asmeniškai, tikrai negerčiau tokios dozės vit. D. Kam apkrauti tokia milžiniška doze organizmą, kai yra rinktis iš ko. Geriau normaliom dozėm ir dažniau.
Atsakyti
Gal kas naudoja ksilitoli, zinau, kad kramtoma guma su jo mazina danties jautruma ir raso, kad vaikams mazina ausu infekcijos rizika. O gal kas ir gryna kazkaip naudoja?
Atsakyti
Merginos, su kodu GreenFriday- 10% viskam. Parašyta, kad užsakant virš 40$, bet dabar taiko ir mažesnei sumai, kol kas...
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 11 23, 22:59)
Merginos, su kodu GreenFriday- 10% viskam. Parašyta, kad užsakant virš 40$, bet dabar taiko ir mažesnei sumai, kol kas...

Man netaiko net sumai virš 40 unsure.gif
Atsakyti
Kokį seleną perkate?
Ačiū atsakiusiai dėl rewards'ų
Atsakyti
QUOTE(Tetavova @ 2016 11 24, 00:22)
Kokį seleną perkate?

Selenas
Natūralus selenas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurum2010: 24 lapkričio 2016 - 00:12
QUOTE(Vai2lka @ 2016 11 23, 12:56)
Gal kas bandete sraigiu kremus sita ar sita? Ar verti demesio? Ar nekemsa poru?  smile.gif

mizon kremuką rudoje pakuotėje perku iš kiniečių, man jis patinka, lengvas greitai įsigeria.Dabar žiūriu čia pigiau gaunasi ir greičiau gausiu 4u.gif
Atsakyti
Raimaza, o kokio tipo jūsų oda? Galvoju, ar tas kremas tiktų sausai odai?
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2016 11 24, 00:03)
Man netaiko net sumai virš 40 unsure.gif

Gal pas juos dar ne penktadienis unsure.gif

Del xilitolo, tai jo didesnis kiekis laisvina vidurius, galimas viduriavimas 4u.gif t.y. Saldiklis, i kuriuos as asmeniskai ziuriu kreivai unsure.gif
Atsakyti
Pas mane iš viso kažkokia šūduva unsure.gif Teks į chatą rašyti. Dingo visas krepšelis paruošas (ko gyvenime per kelis metus nebuvo) ir nebėra loyalty credti, nors paskutinis siuntinys pirktas lapkritį ir jokiu būdu nepraėjo 60 dienų, kad jį nuimtų.
Nu šmikiai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 24, 09:00)
Pas mane iš viso kažkokia šūduva unsure.gif Teks į chatą rašyti. Dingo visas krepšelis paruošas (ko gyvenime per kelis metus nebuvo) ir nebėra loyalty credti, nors paskutinis siuntinys pirktas lapkritį ir jokiu būdu nepraėjo 60 dienų, kad jį nuimtų.
Nu šmikiai blink.gif

Ir man dingo.
Atsakyti
Nusibodo dingstantys siuntiniai, dingstančios prekės iš siuntinių. Panašu, kad mano pašto paštininkės užčiuopė aukso gyslą smile.gif

Labai pradžiugino naujasis siuntimo būdas, vakar išsiuntė, naktį atėjo žinutė, kad jau šį penktadienį DHL planuoja pristatyti 4u.gif
krepšelis

Atsakyti