O siuntimo kaina yra iskaiciuojama i tuos 22 eur?
QUOTE(asterra @ 2016 11 23, 14:13)
O siuntimo kaina yra iskaiciuojama i tuos 22 eur?
Neiskaiciuojama.
Reikia ziureti tik i subtotal, jei renkates dpd, subtotal turi buti ne daugiau kaip 22-2,57 eur = 19,43 eur (kol butent tokia nuolaida taiko, keisis dpd nuolaida, keisis ir sita suma).
Jei kita siuntimo buda - ne daugiau kaip 22 eur.
QUOTE(Fabiana @ 2016 11 23, 11:39)
Pvz. siunčiantis iš kokio amazon.com galima iškart sumokėti visus mokesčius ir mūsų muitinė jau nebesikabina. Manau, kad čia tas pats variantas. Jei sumokėsime tuos mokesčius, galime siųstis už maksimalią leidžiamą sumą, muitinė taip pat turėtų praleisti.
Bokalai, ta pati norejau rasyti. Nebent pastas sugalvos imti ta ismuitinimo mokesti.
QUOTE(Linni @ 2016 11 23, 12:18)
Neiskaiciuojama.
Reikia ziureti tik i subtotal, jei renkates dpd, subtotal turi buti ne daugiau kaip 22-2,57 eur = 19,43 eur (kol butent tokia nuolaida taiko, keisis dpd nuolaida, keisis ir sita suma).
Bet gi 2,76 yra discount ir mažina subtotal sumą, niekur nesimato, kad mažina siuntimo kainą, kodėl reikia už mažiau pirkti?
QUOTE(ivetacom @ 2016 11 23, 13:55)
As rinkciausi Paradise Herbs, ven B12 methylcobalamino formos, o Nature's Way pigus cyanocobalaminas, daugiau nereikalingu priedu.
Dekui
QUOTE(Linni @ 2016 11 23, 14:18)
Neiskaiciuojama.
Niekaip nesuprantu aš to 2,57 eur, kuriuos minusuoja DPD siunčiantis. Čia dpd juos dovanoja ar kaip? Kažin kas matysis ant dėžės? Gal irgi tik į subtotal reikia žiūrėti. Kuri pirma gausit su dpd siuntimu, parašykit.
QUOTE(linamog @ 2016 11 23, 12:27)
Bokalai, ta pati norejau rasyti. Nebent pastas sugalvos imti ta ismuitinimo mokesti.
Dabar aš susikroviau pvz. už 43 eur., man mokesčių suskaičiavo tik 4,85 eur., tai norit pasakyti, kad čia ir 21 proc. PVM pasidengia? Ar jau šitas siuntinys visai į muitinė nepateks? Jei pateks, tai bus tik tarpininkavimo mokestis, kurį DHL reikėdavo ne iš karto mokėti, o tik kai apmuitindavo.
QUOTE(AuroraBO @ 2016 11 23, 14:40)
Bet gi 2,76 yra discount ir mažina subtotal sumą, niekur nesimato, kad mažina siuntimo kainą, kodėl reikia už mažiau pirkti?
As irgi taip galvojau, bet paziurekit, vos tik dpd siuntima pasirinkus subtotal virsija 19,43 eur, atsiranda taxai, t.y.jei be dpd nuolaidos virsijami 22 eur. Nezinau, koki subtotal nurodys ant dezes. As nerizikuociau.. Susidejau su global mail iki 22 eur ir tada persijungiau i dpd.. Be to juk ir skaiciuoja taxus iskart, vos tik daugiau kaip 19,43 eur dpd siuntima pasirinkus, i galutine suma, tai koks skirtumas koki subtotal rasys kai gausim ant dezes. Juk mokescius jau dabar praso sumoketi, jei virsijama19,43 eur suma.
Pataisykit, jei klystu.
Papildyta:
QUOTE(AuroraBO @ 2016 11 23, 14:45)
Dabar aš susikroviau pvz. už 43 eur., man mokesčių suskaičiavo tik 4,85 eur., tai norit pasakyti, kad čia ir 21 proc. PVM pasidengia? Ar jau šitas siuntinys visai į muitinė nepateks? Jei pateks, tai bus tik tarpininkavimo mokestis, kurį DHL reikėdavo ne iš karto mokėti, o tik kai apmuitindavo.
As irgi manau, kad neiskaiciuotas ismuitinimo paslaugos mokestis.
QUOTE(AuroraBO @ 2016 11 23, 13:45)
Kol kas viskas speliojimu lygmeny, kol kazkuri nepabandys ir nepapasakos, kaip sekesi.
QUOTE(rasosrasotos @ 2016 11 23, 11:30)
O kazin vyresnio amziaus zmogui geriau butu kurie multivitaminai
natures way
Ar paradise herbs
Paradise herbs
natures way
Ar paradise herbs
Paradise herbs
Tų vitaminų, Paradise herbs, vienas minusas vyresniam žmogui - juose nėra liuteino. Mano tėtis yra + 50, jo akys silpnos ir jam gydytoja rekomenduoja su liuteinu pirkti. Tas nebėda, galima gi atskirai gerti. Tačiau toks pastebėjimas yra. Bet jiems dabar akcija ir juose yra ir kitų gerų dalykų. Tuose kituose liuteino yra.
Naujas bandinukas zuvu taukai 10 kps, gal ir gerai, nes jau nebuvo ka imti is trialu
Sakykit, jei zmogui padidejes cholesterolio kiekis kraujyje, bet nekritiskai. O va trigliceridu ziauriai aukstas rodiklis.. Isskyrus vaistus ir dietas - gal yra kokiu papildu, kurie padetu ji pamazinti?