Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 118

QUOTE(Linni @ 2016 11 23, 12:52)
Tikrai, nepastebejau, jei didesnis svoris tikrai prideda taxus. Bet va tarkim toki leido sudeti be taxu, global mail nebeleistu jau del svorio. O va dar viena balzama idejus jau viskas, deda taxus.

Ne svoris lemia taxus, o suma. Jei iki EU nuolaidos yra virš 22 eu, tai jau taiko taxus.
Atsakyti
Šiuo metu tiems geriesiems suaugusiųjų multivitaminams http://www.iherb.com...gie-caps/42406? krepšelyje pritaiko 15 procentų nuolaidą. Nors, tendencija tokia, kad viskas brangsta... Pirkau juos prieš mėnesį. Ir vėl nuolaidos lauki, kada galėsi įsigyti...

Dėl naujojo siuntimo būdo, matėte, ten rašo: All duties and taxes are prepaid.

Iherbo chate man sako, kad: "It means that in this shipping method, the customs duties and taxes amount in your order will be calculated and include in your order payment."

aš: So there will be no taxes later?

iherb chat: In your local customs yes there will not, ask you to pay for it as you already paid upon placing your order. However, it depend in your local post if their any handling fee for your order that we cannot control of.

Vadinasi, reiškia, kad tu gali sumokėti tuos mokesčius iš anksto, kada pateiki užsakymą... Neįsivaizduoju kaip.
Ir jie negarantuoja dėl mūsų pašto ir t.t .

Nerizkuočiau niekaip. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Mano taisyklė yra visada iki 21,99 Eur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 23 lapkričio 2016 - 11:16
Gal kam dar idomu, pasirode vel Everyday Minerals seseliai http://www.iherb.com...piece-set/67518, nors rase, kad tik 30 diena bus.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 11 23, 11:58)
Ne svoris lemia taxus, o suma. Jei iki EU nuolaidos yra virš 22 eu, tai jau taiko taxus.

4u.gif klaidina ta nuolaida papildoma, kuria is subtotal isminusuoja. Zodziu reik susikraut iki 22 ir tada persijungt i dpd, ir viskas liuks.
Manau siusiuos nuo siol siuo, net jei ir kainuos euru kitu brangiau. Po keturiu dingusiu siuntiniu nebegaila kiek daugiau sumoket, jei zinoma viskas sklandziai. Na isbandysim bigsmile.gif
Atsakyti
O kazin vyresnio amziaus zmogui geriau butu kurie multivitaminai
natures way

Ar paradise herbs
Paradise herbs
Atsakyti
Pvz. siunčiantis iš kokio amazon.com galima iškart sumokėti visus mokesčius ir mūsų muitinė jau nebesikabina. Manau, kad čia tas pats variantas. Jei sumokėsime tuos mokesčius, galime siųstis už maksimalią leidžiamą sumą, muitinė taip pat turėtų praleisti.
Atsakyti
Sveiki, ar pirkot koki Krill Oil?
Gyd labai rekomendavo kaip ypac naudinga dalyka, kuris 5 kart veiksmingesnis nei iprasti zuvu taukai. Bet lietuvoj jie apie 20 eur... todel jungiuosi i cia.
Busiu nauja pirkeja, ten maciau yra kazkokie nuolaidu kodai pradzioje. Kaip cia ta sistema veikia?
Ar yra kokiu pasiulymu naujokams?
Atsakyti
Gal kas bandete sraigiu kremus sita ar sita? Ar verti demesio? Ar nekemsa poru? smile.gif
Atsakyti
Dienos prekėi pritaiko dar -15 % , turbut dėl to, kad sudėtyje yra Hyaluronic Acid. Ir manau neilgam toks dosnumas, tuoj apsižiurės
dienos prekė JJP Deeply Hydrating Serum, (59 ml) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asterra @ 2016 11 23, 12:53)
Sveiki, ar pirkot koki Krill Oil?
Gyd labai rekomendavo kaip ypac naudinga dalyka, kuris 5 kart veiksmingesnis nei iprasti zuvu taukai. Bet lietuvoj jie apie 20 eur... todel jungiuosi i cia.
Busiu nauja pirkeja, ten maciau yra kazkokie nuolaidu kodai pradzioje. Kaip cia ta sistema veikia?
Ar yra kokiu pasiulymu naujokams?

naujai pirkejai past Iherb siulo nuolaida 4u.gif
kriliu aliejus, kaip ir zuvu taukai, as zuvu taukais asmeniskai nepasitikeciau vien del vandenu uzterstumo> akm jie skirti? Vit D3, ar kitiems reikamalms? nes jei kitiems tai galima keisti del ogea rugsciu smeneu aliejum ir kt. augalu aliejum kapsulese, kurie turi omega rugsciu 4u.gif

merginos, nu man rodo EU discount, bet kazkaip jo shipinimui netaiko, man siuntimas 7,66 eur unsure.gif nu brangoka, tas nepatikimasis siulo uz 3 eur shipinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2016 11 23, 11:30)
O kazin vyresnio amziaus zmogui geriau butu kurie multivitaminai
natures way

Ar paradise herbs
Paradise herbs

As rinkciausi Paradise Herbs, ven B12 methylcobalamino formos, o Nature's Way pigus cyanocobalaminas, daugiau nereikalingu priedu.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 11 23, 13:52)
naujai pirkejai past Iherb siulo nuolaida 4u.gif
kriliu aliejus, kaip ir zuvu taukai, as zuvu taukais asmeniskai nepasitikeciau vien del vandenu uzterstumo> akm jie skirti? Vit D3, ar kitiems reikamalms? nes jei kitiems tai galima keisti del ogea rugsciu smeneu aliejum ir kt. augalu aliejum kapsulese, kurie turi omega rugsciu 4u.gif
merginos, nu man rodo EU discount, bet kazkaip jo shipinimui netaiko, man siuntimas 7,66 eur unsure.gif nu brangoka, tas nepatikimasis siulo uz 3 eur shipinti unsure.gif

Shipui formaliai ir netaiko nuolaidos. Bet sumazeja 2,57 eur subtotal pasirinkus dpd. Pabandykit. Bet kaip issiaiskinom, kad nebutu papildomu tax'u, reikia kad subtotal butu iki 22 eur pasirinkus Global mail. Dpd butu 22 eur-2,57 eur
Atsakyti