QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 11 21, 10:52)
Bet tai visiškai nereiškia, kad asminukų priešas yra pau d'arco, kviečiai ir acetilcisteinas. Alergijų ir astmos priežasčių yra n. Ir kiekvienas atvejis visiškai skirtingas. Beje pau d'arco kaip tik rašo, kad tinkamas gydyti kosuliams, plaučių uždegimui.
Mano mažasis turi astmą. Pau darco mums tinka gydytis virusus, vienintelis negeras dalykas - pau darco iššaukia refliuksą. Ir tai atradau visai neseniai, todėl pakeitėm į katės nagą. Kol kas atrodo tinka.
Kokį kakavos sviestą naudojate?
Kai man israse ir nusipirkau, net nezinojau, kad esu jam alergiska, tikpagerus keleta dienu, ir pamacius, kad man ne trupucio nepagereja, o atvirksciai jauciuosi, kaip su atsmos priepuoliu po vaistu isgerimo, paskaiciau, kad gali buti histainine rakcija, t.y. alergine, kas man ir nutiko.
kakavos sviesta ivairiai is kvapu namu perku, per interneta (jis nerafinuotas), siaip is Rutos saldainiu parduotuviu perku, jis irgi padeda, t.y. isgerus kakavos su siuo sveistu (nes pieno silto netoleruoju, o jis tiprsta geriau riebaluose) is karto prasideda atsikosejimas, nors atrodo, kad yra tik spazminis kosulys. Svarbu, kad nebutumet alergiski sokoladui ar sokolado riebalaui, t.y. kakavos sviestui.
Kadangi mano balsas yra darbo isntrumentas, tai kakavos sviesta nesiojuosi ir paciulpti, jei kartais ima persteti gerkle, jei del per didelio kruvio imu kimti, man labai padeda
http://naturela.lt/n...akavos-sviestas