Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 118

QUOTE(Linni @ 2016 11 18, 10:56)
Kad vakare lyg keistis dar turetu pries savaitgali  ax.gif

Kai rašiau žinutę, tada prie prekės buvo laikas nurodytas kiek jinai galios. Tai rodė iki akcijos pabaigos 59 val su minutėm. Todėl ir parašiau. O dabar įėjus žiūriu kad pataisė jie savo akcijos galiojimo valandas iki 7 val. Tai vadinasi gaunasi tik dienos prekė.
Atsakyti
Delioju krepsiuka, taiko 10% YumEarth guminukams ir saldainiukam, jie tinka net mano alergiukui http://www.iherb.com/sweet-special

Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2016 11 18, 13:53)
Kai rašiau žinutę, tada prie prekės buvo laikas nurodytas kiek jinai galios. Tai rodė iki akcijos pabaigos 59 val su minutėm. Todėl ir parašiau. O dabar įėjus žiūriu kad pataisė jie savo akcijos galiojimo valandas iki 7 val. Tai vadinasi gaunasi tik dienos prekė.

Viskas gerai, pastebejau kad buna jie su tom valandom ir dienom sugrybauja 4u.gif
Atsakyti
mergaitės o kur trumpo galiojimo prekes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2016 11 18, 14:12)
mergaitės o kur trumpo galiojimo prekes 4u.gif

Čia short-dated-sale
Atsakyti
Gal ne iherb tem, bet gal esate naudoje sita daikta plaukams?
http://www.kosmetiko...kams-stiprinti/

labai jau jis giriamas (ir kartais peikiamas), bet as bijau del spalvos, nes dazausi sviesiai.. Ar jis tikrai plaukus zalius padaro? smile.gif Noretusi pabandyti, bet bijau biggrin.gif
Atsakyti
Priminkite, prašau, astmatikams (vaikams) kokių papildų negalima. Man rodos, katės nago ir dar kažko. Ar maišau?
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2016 11 18, 16:06)
Priminkite, prašau, astmatikams (vaikams)  kokių papildų negalima. Man rodos, katės nago  ir dar kažko. Ar maišau?

Kiek zinau Pau D' Arco, acetilcisteinas irgi gali isprovokuoti paumejima. O pagrindinis priesas - kvieciai. Vaikui alergijos jiems jau nerodo, bet jei tik gabaliuka duonos suvalgo, keleta vakaru girdesi svokstimai ir svilpimai.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 11 18, 12:05)
Santariskese rekomendavo kordisepsa neisnesiotukams. As saviskiui duodavau nuo 1,5 metuku. Gaila, kad jau nebeparduoda miltelinio be kapsuliu.

O burnoje padeda atstatyti mikroflora chlorofilas. Alergines reakcijos daznai pasireiskia raudonumu aplink burnyte, chlorofilas tam irgi padeda.

Mano vaikui (1 metai) ant išorinės plaštakos pusės atsirado karpos.. Gal pavartojus kordisepsą praeitų?
Atsakyti
Dar norejau paklausti - ar sausas sampunas yra didelis blogis? Gal esat rade koki gera?
Atsakyti
Susidėjau krepšelį. Dar palauksiu kokia bus savaitgalio prekė. Jei vertinga ir ją įsimesiu.
Pasiėmiau kažkieno išreklamuotus muilus pabandymui. Ir labai ,,skaniai'' atrodo šokoladai. Pabandysim ir įvertinsim. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena_Elena @ 2016 11 18, 18:00)
Mano vaikui (1 metai) ant išorinės plaštakos pusės atsirado karpos.. Gal pavartojus kordisepsą praeitų?

Sunku pasakyti, bet gal ir bus paveikis, karpos tai irgi imuniteto klausimas.

Norejau geros dienos prekes krepseliui damusti, bet nieko nesigaus http://www.iherb.com...8-oz-227-g/6357
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 18 lapkričio 2016 - 21:02