Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 118

QUOTE(Rožės vardas @ 2016 11 17, 13:11)
Manau, kad nieko neatsitiks.  4u.gif Bet jei duosite multivitaminus, juose bus tų B grupės vitaminų panašiai, tai kažin ar verta papildomai duoti B grupę atskirai. Man atrodo, vaikams verčiau multivitaminus bendrai, nebent yra kažkokių dalykų - kai mano vaikui trūksta lūpų kampai, duodavau 1 suaugusiojo tabletę, nes neturėdavau vaikiškų. Duodavau 1 dvi dienas. Bet jis tada kitų multivitaminų ar vitaminų negerdavo. 4u.gif

Aš tiesiog dar žiūrinėju visus variantus, nes ką beatsiųsčiau, tokiai chebrai bus turbūt tik mėnesiui biggrin.gif O mano vyresniam berniukui irgi lūpos ištisai sutrūkinėjusios, galvoju gal reikia neužilgo ir kažką tokio užsakyti, vis tiek paskutiniu metu iki manęs mažiausiai mėnesį siuntiniai keliauja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2016 11 17, 12:21)
Aš tiesiog dar žiūrinėju visus variantus, nes ką beatsiųsčiau, tokiai chebrai bus turbūt tik mėnesiui biggrin.gif O mano vyresniam berniukui irgi lūpos ištisai sutrūkinėjusios, galvoju gal reikia neužilgo ir kažką tokio užsakyti, vis tiek paskutiniu metu iki manęs mažiausiai mėnesį siuntiniai keliauja  unsure.gif

Mūsų atveju šoniniai kampai išopėja. Būna, kad ir nuo šalčio sutrūksta. Bet tokiu atveju ne. Čia jau kitaip. Matosi,kad kažkas ne taip, negyja. Nuo vėjo - kitaip. Man taip būdavo, dabar vaikui... Sau irgi gerdavau didesnę b dozę, iš Lietuvos vaistines, kol nežinojau apie iherb. Konkrečiai b2 trūkumas gali būti. B visi svarbūs. Atrodo tada taip: https://www.google.c...e...360&bih=518
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 17 lapkričio 2016 - 13:17
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 17, 10:50)
Be reikalo. Ten bent viskas subalansuota kaip reikia, jei jie geri, ne visiška pigena kažkokia. O atskirai pirkinėjant viską gali ir prasčiau pasisavinti, nes tam tikri vitaminai, mineralai savinasi tada, kai eina vieni su kitais ir t.t.
Galima ne kasdien multikus duoti, o pvz. tą dieną, kai sunkesnė ji buvo ar žinoma, kad bus.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 11 17, 10:52)
Kiek per dieną reikia gerti? Norėčiau savo vaikams, nes nuo to ritmo visi išsitaškę...

Ten parasyta iki 4 vnt. per diena, maniske kadangi mazulyte pagal amziu, as jai duodu po 3 per diena, tai menesiui uztenka dezutes, nes 90 vnt. yra 4u.gif
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 11 17, 11:08)
Atsidariau order history. Mano paskutinio užsakymo statusas "Waiting for Payment" nuo 11.15
Ką čia reiškia? Čia tipo laukia mano apmokėjimo???  blink.gif

Man taip buna, kai paypal susietas su kortele, o kortelei uzdarytas leidimas pirkti JAV, tada skambini i banka, prasai, kad panaikintu draudima/suguma ir tada porai menesiu gali pirkti, paskui vel pratesti reikia unsure.gif
Bet va neseniai gavau ir zinute, kad nuskaityti pinigai, ir matau, kad saskaitje rezervuoti, ir draudmas nuimtas, o parase laiska, kad negalejo nuskaityti ir tipo kabo nesumoketa, bet paskui gavau laiska, kad jau issiusta, tai matyt, kol bankai tarpusavyje susikalba, tai tokie laiskai automatu issistemos eina 4u.gif

Isidejau multivitaminu nuoroda i noru krepseli. 4u.gif Kadangi maniskai is "raudonos knygos" ir neserga, na max. sloga (tfux3) tai nematau reikalo papildomai dar duoti vitaminu, vaisiu, darzoviu valgo, na gal link pavasario labiau truksta. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 17 lapkričio 2016 - 14:55
QUOTE(Alchemie @ 2016 11 17, 14:51)
Isidejau multivitaminu nuoroda i noru krepseli. 4u.gif  Kadangi maniskai is "raudonos knygos" ir neserga, na max. sloga (tfux3) tai nematau reikalo papildomai dar duoti vitaminu, vaisiu, darzoviu valgo, na gal link pavasario labiau truksta. unsure.gif

tai tada viskas gerai. Tokiu atveju išties pakaktų tik D, seleno gal dar ir jodo (galima jūrų dumblių, kopūstų pavidalu), nes mūsuose to trūksta. Aš apie multikus rašiau tam, kad būna žmonės nusiteikę, o vaikai vis serga ir serga ar bent jau negaluoja, nes tėvai bijo multikų, bijo neva padauginti ir pan. Kai vaikas bent kiek nualintas, atskirais vitmainais jau sunku subalansuoti ir nepraktiška labai.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 11 17, 15:51)
Ten parasyta iki 4 vnt. per diena, maniske kadangi mazulyte pagal amziu, as jai duodu po 3 per diena, tai menesiui uztenka dezutes, nes 90 vnt. yra 4u.gif

O jei... tai man labai daug dėžučių reiktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 11 17, 15:51)

Man taip buna, kai paypal susietas su kortele, o kortelei uzdarytas leidimas pirkti JAV, tada skambini i banka, prasai, kad panaikintu draudima/suguma ir tada porai menesiu gali pirkti, paskui vel pratesti reikia unsure.gif
Bet va neseniai gavau ir zinute, kad nuskaityti pinigai, ir matau, kad saskaitje rezervuoti, ir draudmas nuimtas, o parase laiska, kad negalejo nuskaityti ir tipo kabo nesumoketa, bet paskui gavau laiska, kad jau issiusta, tai matyt, kol bankai tarpusavyje susikalba, tai tokie laiskai automatu issistemos eina 4u.gif

Ačiū, reiks pasitikrinti.
Atsakyti
Parekomenduokite vit. d, kalcio ir magnio 8 metų berniukui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2016 11 17, 16:11)
Parekomenduokite vit. d, kalcio ir magnio 8 metų berniukui. 4u.gif

Savo vaikams panašaus amžiaus pirkau šį vitaminą D: http://www.iherb.com...oz-60-ml/14060?
Todėl, kad galima dozuoti kiek reikia nepirkau kapsulėm, jei turiu galimybę imti skystą. Vaikams dar būna sunku nuryti, kartais. Galima pasimatuoti, pasidozuoti kiek ten jau reikia. Magnio vaikams žiūrėjau, neradau. Būna tik bendrai su kalciu. Kalcis, magnis. Ir panašūs. Šitas kalcis - magnis yra perkamas http://www.iherb.com...oz-474-ml/9434? o vitaminas D be kita ko, padeda pasisavinti kalcį. Dar šis neblogas: http://www.iherb.com...z-473-ml/16855? Tik reikia atkreipti dėmesį, kad juose yra vitamino D. Tad papildomai reikėtų duoti nebent mažą dozę, kad nesidubliuotų perdaug. O gal ir išvis tokiu atveju D neduoti. Juk yra kitame papilde.

Pažiūrėkite pati yra dar keli geri. Kalcis svarbu, kad nebūtų karbonatas, bent jau tiek, jei perkat. Aš nesu kalcio pirkus vaikams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 17 lapkričio 2016 - 16:46
O normalu, kad rekomenduojamoje suvartoti papildo dozėje yra tik koks ketvirtadalis magnio ir kalcio rekomenduojamos paros normos? Gal ir nereikia 100% suvartoti papildais? Gal paskaičiuota čia, kad su maistu irgi gauna? Kažkaip įdomiai, pasimečiau truputį. biggrin.gif
Papildyta:
Dar man patinka, kai parašo "natural bubble gum flavor". hmm.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2016 11 17, 16:35)
O normalu, kad rekomenduojamoje suvartoti papildo dozėje yra tik koks ketvirtadalis magnio ir kalcio rekomenduojamos paros normos? Gal ir nereikia 100% suvartoti papildais? Gal paskaičiuota čia, kad su maistu irgi gauna? Kažkaip įdomiai, pasimečiau truputį. biggrin.gif

Vaikų papilduose taip būna. Nes gi didžiąją dalį turėtų gauti iš maisto. Suaugusiųjų būna stipresni. Nemanau, kad reikėtų padauginti. Geriau jau taip, negu perdaug. Vadovautis gamintojo rekomendacijom, iš esamų pasirinkimų rinktis stipresnį.
Dar man patinka, kai parašo "natural bubble gum flavor".  hmm.gif  lotuliukas.gif

Jo, čia super biggrin.gif Čia ko gero, kad tas "flower" atseit išgaunamas iš natūralių ingredientų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 17 lapkričio 2016 - 16:43
QUOTE(Pasaulė @ 2016 11 17, 16:38)
Papildyta:
Dar man patinka, kai parašo "natural bubble gum flavor".  hmm.gif  lotuliukas.gif

Man atrodo, kad čia visokių niuansų tame yra, pvz. taupymas, pigesni papildai ar kaip tik natūralūs papildai, kurie negeba didžiulių dozių išgauti, arba dar variantas - papildas sveikam žmogui, be gydomojo poveikio
Atsakyti