Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 118

QUOTE(ivetacom @ 2016 11 15, 18:27)
Yra tokia informacija sia tema:
[code] Vienu atveju tie patys vitaminai bus naudingi, kitu – priešingai, žalingi. Kiekvieno žmogaus organizmas yra tam tikro metabolizmo tipo – arba anabolinis, arba katabolinis.  Sveikame organizme vyksta nuolatinė šių dviejų antagonistinių fazių kaita.

Ar pagal kokius nors požymius pačiam galima nustatyti koks metabolizmo tipas? Skaičiau kad pagal šiuos tipus svorį skirtingai reikia mesti ax.gif Ar jei yra viršsvorio jau anabolinis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2016 11 15, 20:23)
o jums visoms išsisprendė rewardsų problema, kai matai, kad jie Available, bet krepšelyje neminusuoja  unsure.gif ?  su taisyklėmis susipažinau kažkada seniau, gal mėnesio pradžioje, dabar kai įeinu į taisykles jau jokio mygtuko nebėra ir dar kart susipažint neleidžia. tai daugiau nebežinau ką daryt..

Klausk iherb-o, turi minusuoti, jei susipažinai.
Atsakyti
Iherbe nori traškučiai su nuolaida dabar: http://www.iherb.com...-oz-12-g/44856? Galios iki sausio mėnesio.
Esu valgius kažkada panašius, šeimos bičiuliai parvežė iš Korėjos. Saldžiarūgščio, dumblių ar žuvies nenusakomo skonio. Man tai nerealūs. Nori - tai dumbliai, naudojami nuo seno kulinarijoje, vienas iš sveikųjų supermaistų. Šie spicy - tai bus aštresni, nei įprasti nori snacks. Pakuotėje 12 pakučių. Sakoma, kad Japonijoje žmonės mažiau serga skydliaukės ligomis. Jų dumbliais ir jūros gėrybėmis praturtintas tradicinis maistas gali būti vienas iš atsakymų.
Atsakyti
QUOTE(Strazdane @ 2016 11 15, 21:15)
Man  tas pats, tai parašiau iherbui, tai atrašė kad tik po mėnesio įkris, tipo laukit.. tai laukiu.. bet man čia kažkaip įdomiai, nes senai jau rodo man tuos rewardus...

Tai gal dar nepraėjo mėn.? Kai nueini į "My accaunt" rewards, kurie gali būti panaudoti būna žalia spalva prie Available parašyti, kuriems dar nepraėjo mėnuo prie pending.
Papildyta:
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 11 15, 22:58)
Ar galima biotiną maitinančiai?

Galima, bet geriau nesirink tų stipriųjų, kur reikia smūginė dozė vieną kart per dieną išgerti, geriau silpnesni 2-3 kartus per dieną pvz. http://www.iherb.com...0-tablets/48544 arba iš silpnesnių http://www.iherb.com...cg-100-lozenges
Atsakyti
Dar akcijos 4u.gif
Extra 20% off the entire selection of: Wholesome Sweeteners
Ends Wednesday, November 23rd, at 10:00 am Pacific Time. Extra discount will be seen in the shopping cart.

-15 % Garden of Life

UPD

Everyday Minerals, Inc. yahoo.gif
Superior Source
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 16 lapkričio 2016 - 10:07
QUOTE(AuroraBO @ 2016 11 16, 08:57)
Ar pagal kokius nors požymius pačiam galima nustatyti koks metabolizmo tipas? Skaičiau kad pagal šiuos tipus svorį skirtingai reikia mesti ax.gif Ar jei yra viršsvorio jau anabolinis ax.gif

Ne visada turintis antsvorio anabolikas, bet labai daznai, slapima reikia ziureti:
http://www.homosanit...nis_disbalansas
http://www.homosanit...as/metabolizmas

Darou dabar daznai treaskucius is lapinio kopusto, labai skanu. Iherbe ira ju pirkti http://www.iherb.com...2-oz-62-g/59441, gal kas bande, ar dideli gabaliukai, ar trupiniai tik ateina?
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 11 16, 10:02)
Ne visada turintis antsvorio anabolikas, bet labai daznai, slapima reikia ziureti:

Ačiū 4u.gif pagaliau radau kur atsisiųstas PH testo juosteles panaudoti biggrin.gif Labai keista, bet pagal tuos kvėpavimo skaičiavimus ir PH, ketogeninis tipas gaunasi hmm.gif
Ai supratau, kad nieko nesupratau smile.gif gaunasi ketogeninis tipas ir anabolinis disbalansas gal rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 16 lapkričio 2016 - 11:43
Tai šitą žinau, užtai kad prie available rodo 2eu bet krepšelyje nenuminusuoja. Na palauksiu tų kur prie pending gal kas pasikeis..

Tai gal dar nepraėjo mėn.? Kai nueini į "My accaunt" rewards, kurie gali būti panaudoti būna žalia spalva prie Available parašyti, kuriems dar nepraėjo mėnuo prie pending.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 11 16, 11:25)
Ačiū 4u.gif pagaliau radau kur atsisiųstas PH testo juosteles panaudoti  biggrin.gif Labai keista, bet pagal tuos kvėpavimo skaičiavimus ir PH, ketogeninis tipas gaunasi hmm.gif
Ai supratau, kad nieko nesupratau smile.gif gaunasi ketogeninis tipas ir anabolinis disbalansas gal rolleyes.gif

Dar rusu kalba supaprastintas variantas yra, ivedate spaudimo matavimus, keleta kitu parametru ir grafike matote, kur esate.
http://mductor.weebly.com/a.html
O ant greito patikrinti is ko jusu organizmas isgauna energija (riebalai, ar angliavandeniai), parodo kvepavimas
CODE
Tiriamojo asmens paprašoma atsisėsti. Tada jo paprašoma „giliai įkvėpti ir nekvėpuoti kiek įmanoma ilgiau“. Rezultatas užrašomas sekundėmis.(pvz. 60 sek.) Taip pat užrašomas kvėpavimo dažnumas.(pvz 16 kartų/min). pH indekso formulė yra kvėpavimo dažnumas-(kvėpavimo sulaikymas/5). Taigi, jei kvėpavimo greitis yra 16, o kvėpavimo sulaikymas 60, mes gauname 16-(60/5) = 16-12 = 4. Tai yra pH indeksas (jis tiesiogiai neatitinka pH, tačiau šį indeksą jūs lengvai galite apskaičiuoti ir jis suteikia tikslią informaciją apie kraujo rūgščių-šarmų pusiausvyrą). Normalus pH indeksas yra 7, pH indeksas didesnis už 7 bus rūgšties pusėje. pH indeksas mažesnis už 7 yra šarminis. Ketogeninis asmuo dažnai turės indeksą žemesnį už nulį . Tai priešingai pH parametrui - indeksui didėjant, organizmas rūgštėja. pH indeksas išskaičiavimas yra vienintelis praktinis būdas žmonėms patiems apskaičiuoti jų kraujo pH pusiausvyrą. Šios informacijos negausime iš šlapimo ir seilių matavimų.

A, supratau, kad jau kvepavote, koki skaiciuka gavote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 16 lapkričio 2016 - 14:41
QUOTE(ivetacom @ 2016 11 16, 14:38)
A, supratau, kad jau kvepavote, koki skaiciuka gavote?

-2 blink.gif
Tai supratau kad pas mane ketogeninis tipas. Bet dar neišsiaiškinau kaip tuos disbalansus suprasti. Ar gali disbalanso ir nebūti smile.gif pagal aprašymą kai kas iš Anabolinis disbalansas  tinka.
Angliavandenių mažai gauna, tai iš ko jam daugiau energiją išgaut tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 16 lapkričio 2016 - 14:54
ir aš pasiskaičiavau savo kvėpavimą biggrin.gif gavau 8
dabar toliau domėsiuosi ką tai reiškia ax.gif

Reikia konsultacijos apie Everyday minerals pudras 4u.gif kokias jūs perkate, kaip orentuojatės su atspalviais ?
nusižiūrėjau Everyday Minerals, Semi Matte Base, Medium 4N,
idomu ar nebus per tamsi, jei tas 4 skaičiukas reiškia spalvos tamsumą
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2016 11 16, 15:04)
ir aš pasiskaičiavau savo kvėpavimą biggrin.gif  gavau 8

tai rūgštinis jau kažkiek pagal tą schemą smile.gif

o tai jei 4, tai čia gerai? tada vėžys nepuls? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 16 lapkričio 2016 - 15:14
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 16, 15:13)
tai rūgštinis jau kažkiek pagal tą schemą smile.gif 

o tai jei 4, tai čia gerai? tada vėžys nepuls? smile.gif

Vezys gali pulti is vienos ir kitos puses, tik katabolinos kaip ir greitas, o anabolinis isaugintas metais.
Papildyta:
QUOTE(raimaza @ 2016 11 16, 15:04)
ir aš pasiskaičiavau savo kvėpavimą biggrin.gif  gavau 8
Reikia konsultacijos apie Everyday minerals pudras 4u.gif kokias jūs perkate, kaip orentuojatės su atspalviais ?
nusižiūrėjau Everyday Minerals, Semi Matte Base, Medium 4N,
idomu ar nebus per tamsi, jei tas 4 skaičiukas reiškia spalvos tamsumą

Naudoju dabar 3N http://www.iherb.com...17-oz-4-8-g/611, kaip tik tinka, dar 2N nereikalinga, ja naudojau praeita ziema. Bet man rodos jos nelabai daug skiriasi. Mano oda daugiau sviesi, bet ne balta.
Papildyta:
QUOTE(AuroraBO @ 2016 11 16, 14:52)
-2  blink.gif
Tai supratau kad pas mane ketogeninis tipas.  Bet dar neišsiaiškinau kaip tuos disbalansus suprasti.  Ar gali disbalanso ir nebūti  smile.gif pagal aprašymą kai kas iš Anabolinis disbalansas  tinka.
Angliavandenių mažai gauna, tai iš ko jam daugiau energiją išgaut tongue.gif

Nu jo, kaip ir labai i sarmu puse, gal dar karta pabandykit, gal kazka ne taip paskaiciavote?
Atsakyti