Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 118

QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 11 15, 07:51)
Sveikos.

Ne pirmą kartą pastebiu, kad produkto puslapyje rodo mažesnę kainą nei įsidėjus į krepšelį. Pvz:
http://www.iherb.com...eggie-Caps/3748 puslapyje 28,63Eur, o krepšelyje 29,05Eur. Kame čia reikalas?

Čia ne dėl iherb, dėl mūsų kompiuterių toks nesutapimas, gali būti? Slapukų istoriją gal reikia pravalyti. Man yra buvę, kad rodo skirtingai, negu turėtų būti. Interneto parduotuvė, kita, rekomendavo pravalyti istoriją.
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2016 11 14, 21:42)
Sveikos, ateinu su rekomendacijom. Rugsėjį dar pati klausiau, ką pagerti nuo plaukų slinkimo, tai dabar galių drąsiai rekomenduoti šį BIOTINĄ geriu dar tik gerą mėnesį..

QUOTE(raimaza @ 2016 11 15, 09:40)
pas mane buvo ta pati problema doh.gif plaukai slinko, baisu .
Aš irgi geriu apie mėnesį laiko tik tokį biotiną http://uk.iherb.com/...0-Tablets/25842

O jūs visą mėnesį ir geriat tokiom dozėm? Aš nusipirkus 1000 mcg biotiną ir galvoju kiek be pertraukos galima gerti, kad nepadauginti.
Papildyta:
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 11 15, 10:32)
Paciame prekes puslapyje nuolaidos nerodo, o rodo kaina 28,63 Eur. O krepselyje iki nuolaidos - pilna kaina rodo 29,05. Kad 20 proc nuolaida tai ta as ir pati matau. As kalbu apie pradine kaina.
Papildyta:
Tai vat tiek ir turetu rodyti, jei numinusavus 20 proc nuo pradines kainos esancios prekes puslapyje, bet kad krepselyje rodo didesne pradine kaina, ir man su nuolaida jau rodo 23, 24Eur

Aš išbandžiau ir su kitom prekės, tai visur tas pats - prie prekės kaina viena,o krpšelyje kita. Pvz. http://www.iherb.com...l-oz-30-ml/7264. Bet skiriasi tik tada, kai nustatyta rodyti kainas eurais, jei rodo doleriais, tai kaina nesiskiria.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 11 15, 10:00)
Aš išbandžiau ir su kitom prekės, tai visur tas pats - prie prekės kaina viena,o krpšelyje kita. Pvz. http://www.iherb.com...l-oz-30-ml/7264. Bet skiriasi tik tada, kai nustatyta rodyti kainas eurais, jei rodo doleriais, tai kaina nesiskiria.

Tada turėtų visas taip rodyti, o rodo ne visas, tik kai kurias.
Ne, rimtai, visas. Tik dabar pastebėjau doh.gif
Tai kaip čia suprasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 15 lapkričio 2016 - 09:07
QUOTE(Auruma @ 2016 11 15, 10:00)
O jūs visą mėnesį ir geriat tokiom dozėm? Aš nusipirkus 1000 mcg biotiną ir galvoju kiek be pertraukos galima gerti, kad nepadauginti.

Taip geriu po vieną tabletukę, nu gal ir kokią dieną praleidau ax.gif

sakot galima padaugint unsure.gif , einu info paieškot
Atsakyti
Mane irgi kankina vienas klausimas ax.gif vakar žiurinėjau vienus vitaminus (bet Iherbe daug tokių) pvz. kai kurių vitaminų dozės nurodytos 500, 667 % dienos normos blink.gif Kaip tai suprasti? ir kaip orientuotis ?
Kažkokios arklinės dozės ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 11 15, 11:05)
Tada turėtų visas taip rodyti, o rodo ne visas, tik kai kurias.
Ne, rimtai, visas. Tik dabar pastebėjau  doh.gif
Tai kaip čia suprasti.

Spėju taiko skirtingą valiutos konvertavimo kursą prie prekės ir krepšelyje hmm.gif Nors atrodo nesąmonė. Bandžiau nustatyti kitas valiutas, tai irgi skirtumas yra ....
Papildyta:
QUOTE(raimaza @ 2016 11 15, 11:09)

sakot galima padaugint  unsure.gif , einu info paieškot

Aš nežinau ar galima padauginti, apie vitaminus ir jų dozes nenusimanau. Tik šiaip kai dienos dėžė viršijama kartais, tai galvoju kiek ilgai galima vartoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 11 15, 09:11)
Mane irgi kankina vienas klausimas  ax.gif vakar žiurinėjau vienus vitaminus (bet Iherbe daug tokių)  pvz. kai kurių vitaminų dozės nurodytos  500,  667 % dienos normos  blink.gif  Kaip tai suprasti? ir kaip orientuotis ?
Kažkokios arklinės dozės  ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

B grupės vitaminai, prie jų priskiriamas ir biotinas yra tirpūs vandenyje ir jų perteklius nesikaupia organizme, o greitai pasišalina su šlapimu, todėl juos geriau gerti ne didelėmis dozėmis, o mažesnėmis,- kelis kartus per dieną. Tiesiog dažniau nueisite į tualetą, dar ir šlapimo spalva pasikeičia. Aš kai gėriau maxi hair - irgi sudėtyje daug B grupės vitaminų, bet ten visa dienos norma sudėta į 4 kapsules, tai kai šlapimo spalva pasidarydavo ryškai geltona, sumažindavau kapsulių skaičių ir viskas, kam gerą daiktą į klozetą leisti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Auruma @ 2016 11 15, 09:18)
Spėju taiko skirtingą valiutos konvertavimo kursą prie prekės ir krepšelyje  hmm.gif Nors atrodo nesąmonė. Bandžiau nustatyti kitas valiutas, tai irgi skirtumas yra ....
Papildyta:

Tai ten mistika pas juos su valiutų konvertavimu, gal jie ima ne banko nustatytą dienos kursą, o iš kokios prekybos biržos, kur kursas nuolat keičiasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2016 11 15, 09:09)

sakot galima padaugint  unsure.gif , einu info paieškot

Biotinas yra vitamino B komplekso narys dar kitaip žinomas kaip vitaminas H ar B7. Jis yra tirpus vandenyje, jo neįmanoma perdozuoti, nes bet koks perteklius pašalinamas kartu su šlapimu.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 11 15, 11:35)
B grupės vitaminai, prie jų priskiriamas ir biotinas yra tirpūs vandenyje ir  jų perteklius nesikaupia organizme, o greitai pasišalina su šlapimu, todėl juos geriau gerti ne didelėmis dozėmis, o mažesnėmis,- kelis kartus per dieną. Tiesiog dažniau nueisite į tualetą, dar ir  šlapimo spalva pasikeičia.  Aš kai gėriau maxi hair - irgi sudėtyje daug B grupės vitaminų, bet ten visa dienos norma sudėta į 4 kapsules, tai kai šlapimo spalva pasidarydavo ryškai geltona, sumažindavau kapsulių skaičių ir viskas, kam gerą daiktą į klozetą leisti  biggrin.gif
Papildyta:
Tai ten mistika pas juos su valiutų konvertavimu, gal jie ima ne banko nustatytą dienos kursą, o iš kokios prekybos biržos, kur kursas nuolat keičiasi rolleyes.gif

Jo me su vyru gerem irgi Maxi hair, Vyras net isigando, pagalvojo kad lyga kokia užpuolė, kad tokia spalva biggrin.gif
AuroraBo, bet buna ir vit. C i E ir kitų mačius kad tokios dozės ax.gif nelabai gaudausi su tom dozėm. gal galit kažkokį algoritmą pasiūlyti, kaip suprasti ir atskirti 4u.gif mamai reikia vitaminų bijau tokių arklinių dozių.
Atsakyti
Manau, kad gali imti kursa tos dienos, kai jie isigijo tuos vitaminus, delto skirtingu produktu skirtingos kainos pagal isigijimo partija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 11 15, 09:46)
Jo me su vyru gerem irgi Maxi hair, Vyras net isigando, pagalvojo kad lyga kokia užpuolė, kad tokia  spalva  biggrin.gif
AuroraBo, bet buna ir vit. C i E ir kitų mačius kad tokios dozės  ax.gif nelabai gaudausi su tom dozėm. gal galit kažkokį algoritmą pasiūlyti, kaip suprasti ir atskirti  4u.gif mamai reikia vitaminų bijau tokių arklinių dozių.

Tiesiog reikia žinoti, kad vieni vitaminai yra tirpūs vandenyje, kiti riebaluose. Vitaminas C irgi tirpus vandenyje, jis greitai pašalinamas, todėl peršalimo metu rekomenduoja arklines dozės. Čia vandenyje tirpūs: http://www.ligos.lt/...s-vitaminai/24/
Dėl kitų perdozavimo tai nežinau, vitaminą D irgi geria arklinėm dozėm, nors jis tirpsta riebaluose.
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 11 15, 09:11)
Mane irgi kankina vienas klausimas  ax.gif vakar žiurinėjau vienus vitaminus (bet Iherbe daug tokių)  pvz. kai kurių vitaminų dozės nurodytos  500,  667 % dienos normos  blink.gif  Kaip tai suprasti? ir kaip orientuotis ?
Kažkokios arklinės dozės  ax.gif

Suprasti taip, kad pvz. kai žmogus nusialinęs nerviškai arba nusialinęs dėl prastos mitybos, tai jam ir reikia padidintų B dozių, nes įprastos neveiks. A - akims, odai papildomai daugiau.
Papildyta:
QUOTE(nieko_sau @ 2016 11 15, 09:46)
Jo me su vyru gerem irgi Maxi hair, Vyras net isigando, pagalvojo kad lyga kokia užpuolė, kad tokia  spalva  biggrin.gif
AuroraBo, bet buna ir vit. C i E ir kitų mačius kad tokios dozės  ax.gif nelabai gaudausi su tom dozėm. gal galit kažkokį algoritmą pasiūlyti, kaip suprasti ir atskirti  4u.gif mamai reikia vitaminų bijau tokių arklinių dozių.

C * padidintas - imunitetui, nuo peršalimo, kai žmogus pasilpęs. E - kaip antioksidantas gali eiti senstančiam, dirbančiam pvz. kenksmingoje aplinkoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 15 lapkričio 2016 - 10:08