Facebooke įsitraukiau į grupę "30 dienų iššūkis" Tipo 30dienų be saldumynų. Ir ten radau informacijos, kad cukraus poreikį slopina cinamono vartojimas. Nu reiks pabandyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 11 14, 10:41)
Facebooke įsitraukiau į grupę "30 dienų iššūkis" Tipo 30dienų be saldumynų. Ir ten radau informacijos, kad cukraus poreikį slopina cinamono vartojimas. Nu reiks pabandyti
Tik būtinai vartokite Ceilono (Šri Lankos) cinamoną. Ne įprastą, iš Norfos. Paprastas nėra geras ir turi perdaug kumarino. Tinka nedideliais kiekiais, kulinarijai. Arbatai ir gausesniam valgymui netinka. Kumarinas gali būti toksiška medžiaga. Iherbe yra Ceilono cinamono: http://www.iherb.com...-oz-50-g/35483? ir http://www.iherb.com...5-oz-69-g/31367 o bet tačiau aš perku Vilniuje, šalia Kalvarijų g. yra Hollyday Inn viešbutis, ir tame pačiame pastate yra prieskonių parduotuvė. Man atrodo iš Iherbo brangiau gaunasi. Nors nežinau. Ten sveriamus pirkau. Prisipirkau tokį maišą ir geriu kartais arbatos pavidalu. Nuo peršalimo gerai. Girdėjau, kad cinamono fabriko darbininkai alia neserga virusais, nes prisikvėpuoja jo. Nežinau kiek tame tiesos. Melas gal ir tai.
QUOTE(AuroraBO @ 2016 11 14, 10:37)
Tai tiesiog avižų dribsnius (jei netingi gali sumalti juos) pamerki per naktį, tada ten toks kisielius nelabai simpatiškas susidaro, galima papildomai dėti kam nesi alergiška, pvz. medaus, ar kokių aliejų, ar vietoj vandens piene mirkyti. Galima tokia koše išsitepus užsimauti pirštines ir eiti miegoti.
Niekaip neprisiruošiu, bet skaičiau, kad moterys šita koše vietoj pirktinių pilingų visą kūną trina, nereikia nei kremų po to.
Niekaip neprisiruošiu, bet skaičiau, kad moterys šita koše vietoj pirktinių pilingų visą kūną trina, nereikia nei kremų po to.
Kai mazius turejo dideliu problemu su oda, takia kosyte dedavau i merliuka ir dejau i vonia, kosyte likdavo merliuke, o vanduo buvo baltas, minkstas. Oda po tokios proceduros labai atsigaudavo.
AuroraBO, ivetacom ačiū
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 11 14, 11:41)
Aš kasdien cinamoną vartoju, plius dar chromą. Nieko nepadeda. Bent jau man.
QUOTE(Alchemie @ 2016 11 14, 10:24)
o dar nupirksiu koki nubijos muila, kad turetu savo tika kuo plauti, bent jau nesusinancia priemone...zada atsilima, tai gal nebesals tos rankos
bent jau man tai juodasis afrikos muilas is nubijos labai sausino tiek veida, tiek rankas. daug labiau patiko sis ir kudiki su juo prausiau.
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 11 13, 18:32)
Geras magnis sportuojančiam vyrui yra chelate formos. Pagal kainos ir kokybės santykį šis yra labai geras : magnis
viena bėda - jis neskanus. Tačiau jo užteks ilgam. Jei jūs esate skoniui jautrūs, tada gaite imti šį: magnį
jis yra kapsulėmis ir yra geras taip pat. Magnis yra tiesiog stebuklingas mineralas. "If you drink one supplement, let it be magnesium" - sako natūropatė Lara Briden, kurios tinklaraštį apie sveikatą aš seku. Kiekviena magnio forma veikia kiek skirtingai. Oksido tik geriau nepirkti... Dar yra geras magnesium malate Sportuojančiam vyrui tiktų taip pat.
Vaikams kremo nenaudoju. Stengiuosi gauti kiškio ar žąsų taukų.
viena bėda - jis neskanus. Tačiau jo užteks ilgam. Jei jūs esate skoniui jautrūs, tada gaite imti šį: magnį
jis yra kapsulėmis ir yra geras taip pat. Magnis yra tiesiog stebuklingas mineralas. "If you drink one supplement, let it be magnesium" - sako natūropatė Lara Briden, kurios tinklaraštį apie sveikatą aš seku. Kiekviena magnio forma veikia kiek skirtingai. Oksido tik geriau nepirkti... Dar yra geras magnesium malate Sportuojančiam vyrui tiktų taip pat.
Vaikams kremo nenaudoju. Stengiuosi gauti kiškio ar žąsų taukų.
sveiki, o gal galite rekomenduoti kokį magnį nesportuojančiai geriausiai padėdavo desporalis, tabletes pamiršdavau išgerti, o reikia ant smūgio, nes geriu kai pradeda labai jau traukti kojas
QUOTE(elizieja @ 2016 11 14, 12:27)
sveiki, o gal galite rekomenduoti kokį magnį nesportuojančiai geriausiai padėdavo desporalis, tabletes pamiršdavau išgerti, o reikia ant smūgio, nes geriu kai pradeda labai jau traukti kojas
Tinka tas pats ir sportuojančiam ir nesportuojančiam. Diasporalis yra citratas. Yra iherbe ir citrato: http://www.iherb.com...-oz-227-g/1101? šį tiesiog vartosite ilgiau, tačiau mano nuomone jis nėra geresnis. Jis tik bus panašiausias į Magnesium Diasporal, nes ta pati forma. Citratas gali paliuosuoti vidurius, ir šiaip veikia virškinamąjį traktą labiau. Tad daug kas jį perka nuo vidurių užkietėjimo. Bet jei, sakykim, jūsų skrandis yra jautrus, verčiau nepirkti citrato, nes jis bus rūgštus. Rūgštesnis už Diasporalį, nes tai pure powder - magnis citrinos rūgštyje. Tai tiek galiu parašyti. Bet tai geras vaistas ir nuo vidurių užkietėjimo. Manau, man ir vėliau patiks jį namie turėti. Sau galite pirkti tokį patį magnį kaip ir vyrui. Chelate ar Malate formos puikios.
Siandien pasiemiau spalio 29 siunta, dovanu nieko.
QUOTE(linamog @ 2016 11 14, 16:53)
Siandien pasiemiau spalio 29 siunta, dovanu nieko.
O dovanų dar būna? Aš jau gal metus negaunu, nemyli manęs
Aha, tempas dabar nuostabus. Du paskutiniai siuntiniai žaibo greičiu atėjo. Tikėkimės, kad taip ir toliau.
O ka ideda dovanu? cia tipo Kaledoms? Nu as einu moket uz siuntini ir melstis, kad viskas ateitu normaliai
Pemiau Spirulinos bandymukus du, muilu pora su nuolaida isejo, bandysiu, kas sunui tiks, dabar daviau is graikijos alyvuogiu aliejaus muila jam, ir dukrai omega 3 guminuku is chia seklu, labai jauciasi, kad mokykloje kai eme gerti, nurimo, geriau susikaupia.
Pemiau Spirulinos bandymukus du, muilu pora su nuolaida isejo, bandysiu, kas sunui tiks, dabar daviau is graikijos alyvuogiu aliejaus muila jam, ir dukrai omega 3 guminuku is chia seklu, labai jauciasi, kad mokykloje kai eme gerti, nurimo, geriau susikaupia.
QUOTE(Alchemie @ 2016 11 14, 18:23)
O ka ideda dovanu? cia tipo Kaledoms? Nu as einu moket uz siuntini ir melstis, kad viskas ateitu normaliai
Pieštukai, tušinukai, liniuotės, knygos žymekliai su iherb logotipais. Nieko nenaudoju iš to. Nelabai vertingos man tos dovanos.